Vărsător septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Septembrie va fi serios în ceea ce privește viața personală. Iubirea inițială a Vărsătorilor a trecut, dar asta nu înseamnă că relația e fără rost. Chiar din contră. Doar relațiile care au trecut acest tip de test pot fi ferme și pe termen lung. Relaxează-te și nu te stresa. Horoscop pentru septembrie 2020 Vărsător a citit mai departe.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 VĂRSĂTOR Relaţional

Încrederea însă că acesta este un proces de reînviere pe de altă parte, șterge lucrurile întinate și îți oferă un început cu totul nou pe măsură ce intri în septembrie. Înveți ce este dorința și ce te atrage către altul. Dar treci dincolo de aparențele fizice și de gesturile dramatice și acordă atenție felului în care te simți în jurul cuiva.

Cum Uranus este retrograd și nu oriunde, ci în Taur, s-ar putea să te simți ceva mai tradițional decât de obicei. Te poți vedea angajat într-o relație pe termen lung? Aceasta ar putea începe din prima săptămâna a lui septembrie.

Luna plină din 14 septembrie ar putea fi interesantă pentru tine. Îți place să planifici întâlniri neobișnuite cu oameni unici! Obiectivul tău este să te distrezi fără a crea complicații. Rebeliunea nu este indicată mai ales după ce Soarele intră în logica Balanței pe 23 septembrie, dar totuși te poți distra. Asigură-te că primești tot ce este trecut pe lista de activități, înainte de a ieși.

Greutati

In luna septembrie se da o lupta mare in sufletul tau si este posibil sa iei niste decizii pe care nu le vei mai putea schimba prea curand. Opozitia dintre Marte si Neptun nu iti ofera altceva decat griji si neliniste, asa ca s-ar putea spune ca pana pe data de 14 ai timp sa iti pui gandurile in ordine si sa te hotarasti ce ai de facut. Ulterior, iti va fi imposibil sa nu te mai implici emotional, iar riscurile sunt destul de mari. Temerile pe care le ai sunt justificate, intrucat vorbim despre o schimbare importanta pentru tine, cum ar fi mutarea intr-o alta tara, ori abordarea unui loc de munca diferit, care te va face sa activezi intr-un mediu cu totul nou pentru tine. Este vorba despre o decizie care iti poate influenta si relatia cu persoanele dragi din viata ta, asa ca trebuie sa ai mare grija.

In cea de-a doua parte a lunii nici nu se mai pune problema sa cauti activitati cu care sa iti ocupi timpul, intrucat atentia ta va fi indreptata intr-o singura directie. Vrei sa iti rezolvi cat mai curand problemele si incerci sa nu le accentuezi suprapunand si viata ta sentimentala sau amoroasa.

Horoscop Septembrie 2019 VĂRSĂTOR Financiar

Trebuie să fii în bani, cum se spune, cam toată luna. Dacă ai abilități pentru oameni buni, folosiți-le pentru a construi relații iar dacă nu, obțineți-le. În mod eficient, trebuie să înveți cum să te descurci cu ceilalți. Poate există o potențială sau o amenințare reală, pe care o întrevezi legat de poziția și afacerea ta. Trebuie să fii vigilent în tot acest timp pentru a depăși starea de rău care te poate răni chiar și acum. Să zâmbești și să plângi, în același timp, pare dificil.

Vărsător septembrie Horoscop 2020 – dragoste

Luna aceasta există o anumită tensiune în familie, în special dacă există opoziție față de ideile și planurile tale. Cerințele pe care vi le-a făcut partenerul sau cei apropiați pot fi mai grele decât în mod normal. În a doua săptămână a lunii ți se va părea că viața este și mai dificilă pentru tine, frustrându-ți planurile și aruncând obstacole în calea nevoii tale de schimbare. În urma acestui lucru se va isca un conflict între tine și cineva apropiat. Nerăbdarea ta ar putea să te îmbogățească, astfel încât să te apuci de schimbare indiferent de consecințe. De fapt, în acest moment poate apărea o oportunitate bruscă care îți schimbă semnificativ viața în bine.

Horoscop Septembrie 2019 VĂRSĂTOR Sănătate

Este o lună, în care te poți ajuta să îți îndeplinești obiectivele de dietă. În timp ce poți încerca să le atingi singur, ai putea să-ți pierzi rapid motivația. De aceea credcă este mai bine să intri într-un grup care să se plieze pe obiectivele tale. Va trebui să înveți să te bucuri de o zi proastă și vei beneficia de toate sfaturile și trucurile pe care alții le consideră atât de utile. 14 septembrie este o zi bună pentru a începe o scurtă detoxifiere.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Încearcă să profiți de această perioadă pozitivă. E important pentru Vărsător să organizeze eficient timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *