Vărsător octombrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Luna octombrie va fi, conform horoscopului, în favoarea relațiilor de termen lung. Cei singuri ai șansa și dacă o ratează, nu mai pot face nimic. E bine să petreacă și timp singur, pentru a-și dezvolta personalitatea. Doar așa vor putea Vărsătorii să evolueze și să meargă mai departe. Horoscop pentru octombrie 2020 Vărsător a citit mai departe.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pe plan personal, s-ar putea să fie o perioadă mai puțin satisfăcătoare. Ca de obicei, Vărsătorul e înaintea tuturor cu mentalitatea. Deci, și înaintea partenerului de viață, dacă nu se întâmplă ca acesta să fie tot un Vărsător. De obicei, partenerul are încredere în tine, te admiră și te urmează. De data aceasta, însă, fie că vei fi mai puțin comunicativă, fie că ideile tale vor fi chiar ieșite din comun. Rezultatul este că partenerul se va simți lăsat în urmă și se va bosumfla. Dacă nu ești într-o relație, luna aceasta nici nu vei avea răbdare să începi una. Nu te tentează să cunoști oameni în scopuri romantice. În societate, ești prea absorbită de scopurile profesionale.

Dragoste – Relația de cuplu

Urmează o perioadă agitată, plină de neliniști în relația de cuplu, cât timp te lași condus de ego și vrei să acționezi doar după bunul plac, fără să ții cont și de dorințele partenerului de viață. Pot să apară tot felul de contraziceri reușind cu greu să-ți stăpânești starea de furie, îndeosebi în preajma datei de 8 octombrie, atunci când reușești cu greu să readuci starea de liniște în relația de mariaj.
Este posibil să ajungă la urechile tale bârfe sau partenerul de viață se poate lăsa influențat de discuțiile din culise, vis-a-vis de o relație extraconjugală în care ești implicat. Ești pus în situația de a da explicații, de a te justifica astfel că, în preajma datei de 13 octombrie, imaginea ta în plan social are de suferit, se poate ajunge destul de ușor la scandaluri, reproșuri, gelozie. Nu reușești să te faci ascultat și/sau înțeles. Ai tendința să neglijezi destul de mult familia, relația de mariaj fiind mult mai preocupat de zona carierei.
În a doua parte a acestei luni se mai relaxează atmosfera în relația de mariaj. Există posibilitatea de a implica și partenerul de viață în activitățile tale profesionale sau de a vedea dintr-o nouă perspectivă relația de mariaj.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, în a doua parte a lunii există mai multe șanse de a găsi o persoană, un partener de sex opus prin intermediul carierei sau a unei călătorii în interes de serviciu. Nu este exclus să îți dorești să revii la o iubire din trecut. Nu vei da înapoi, atunci când vorbim despre flirturi, aventuri, relații în care nu prea ești dispus să investești sentimente, emoții. Ai tendința de a amesteca lucrurile, cariera și iubirea astfel că sunt șanse mari de a te implica într-o relație de dragoste cu un coleg de serviciu sau chiar cu un superior care deține o funcție de răspundere.
Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în plan sentimental, îndeosebi în preajma datei de 31 octombrie, atunci când ești predispus la probleme în relația sentimentală datorită unor persoane invidioase, poate chiar din partea unei foste iubiri.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Vărsător: CARIERĂ ȘI BANI

Urmează o perioadă de stabilitate profesională și financiară. Calculele tale dau roade. Vei fi la zi cu toate plățile fără să resimți vreun efort.
Nu este momentul să începi proiecte noi. Toate acele idei mărețe pe care le ai au nevoie de încă puțin timp să se coacă. Deocamdată, dezvoltă proiectele în derulare. Ai stabilitate, ai coerență, ai energie, deci totul va merge bine.
La un moment dat, vei simți că s-a agățat cineva de tine și atârnă greu. Dacă este așa, nu te jena să te scuturi și să-ți vezi de drum. Orice povară de prisos te va încetini. Or, tu trebuie să fii în grafic și să-ți faci și rezerve de timp pentru debutul proiectelor pe care le plănuiești.

Sănătate

Pe tot parcursul acestei luni efortul excesiv, stresul, starea de agitație ar putea să îți afecteze organismul, psihicul. Ești predispus la insomnii, probleme legate de tensiunea arterială. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 13 octombrie, atunci când ești predispus la probleme legate de picioare, probleme ale ficatului, dureri lombare. Spre sfârșitul lunii se cere să fii mai atent la dietă și să faci mai mult sport și plimbări în mijlocul naturii.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În mai, Vărsătorii vor avea parte de armonie în toate zonele. Totuși, e important să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *