Vărsător noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În noiembrie, Vărsătorii se pot aștepta la multă putere psihică, datorită influenței lui Mercur. Poți să procesezi și să asimilezi multe informații. Totuși, acest lucru nu îl vei folosi în carieră. Horoscopul recomandă să dedici luna educației, și nu eforturilor în zadar de a încerca să progresezi în carieră. Atleții se vor descurca, mai ales cei profesionali. Horoscop pentru noiembrie 2020 Vărsător a citit mai departe.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ai de tranșat niște aspecte importante în cuplu sau în familie, amână deocamdată. Nu ai claritatea necesară și nu gândești destul de obiectiv. Spre deosebire de activitatea profesională, în problemele personale e mai bine să nu implici pe nimeni din afară. Sfaturi și păreri se găsesc oricând. Dar nu vor face decât să-ți sporească confuzia.
Evenimentele sociale sunt utile, dar până la un pucnt. Luna aceasta este mai bine să declini invitațiile care nu te atrag. Dacă ajungi în locuri în care nu-ți doreai neapărat, te vei obosi și te vei indispune inutil. La capitolul recuperări, probabil că vei repara o relație recent stricată. Dacă e vorba despre un partener, fie veți relua relația, fie îl vei înlocui cu o variantă mai bună.

Dragoste – Relația de cuplu

În prima parte a lunii se va observa o mai mare preocupare, alături de partenerul de viață, pentru tot ceea ce este legat de bani, achiziții putând apărea discuții neplăcute despre cumpărăturile pe care le faci. Nu te puține ori vei fi acuzat că ești prea risipitor sau ascunzi informații legate de bugetul comun. În intervalul 5 – 28 noiembrie este o perioadă de intensă reevaluare a banilor veniți din muncă proprie, de reorganizare a tot ce înseamnă bani, investiție, plata taxelor, impozite, facturi.
Fii mai prudent, în preajma datei de 21 noiembrie, atunci când este posibil să apară unele probleme în relația de mariaj datorate bârfelor și a intervenției venite din partea părinților nemulțumiți de alegerea făcută de tine.
Dacă ești deja într-o relație de cuplu va trebui să fii mult mai atent la modul în care îți spui punctul de vedere sau vrei să atragi atenția asupra ta printr-o atitudine, poate, prea îndrăzneață sau prin tot felul de acuzații nejustificate la adresa partenerului de viață, cu deosebire în preajma datei de 16 noiembrie. Nu este exclus să fie vorba despre momente de gelozie, posesivitate, acuzații de tot felul venite din partea persoanei iubite.
Până în data de 29 noiembrie este posibil să revină în viața ta o iubire din trecut și să îți creeze tot felul de probleme, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație sentimentală sau de cuplu.
Este o lună în care trăiești fiecare moment cu intensitate dedicându-te casei, familiei. Nu este exclus să ajungi, de la bucuria de viață, starea de încredere și optimism la bătăi de cap serioase, care te pot destabiliza, din punct de vedere psihic și emoțional, îndeosebi la jumătatea perioadei.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Vărsător: CARIERĂ ȘI BANI

Nu lua hotărâri de importanță capitală luna aceasta. Păstrează-ți jobul, păstrează-ți clienții sau profilul afacerii – după caz. Bazează-te pe colaborare și pe munca de echipă. Dacă ești într-o poziție de conducere, ascultă-ți subalternii. Și ai grijă să înțeleagă clar ce vrei de la ei. Ai obiceiul să sari peste explicații și să-i bagi în ceață uneori.
Nu te grăbi să cheltuiești banii care îți vin peste așteptări. Planifică-i atent. Nu investi dacă nu ai analizat deja rentabilitatea investiției. Acum, capacitatea de analiză îți este ușor afectată. Este posibil să ți se întoarcă niște bani pe care i-ai împrumutat sau să ți se plătească niște drepturi extrasalariale.

Sănătate

Este o lună agitată, cu tot felul de controverse, griji ce ar putea să te destabilizeze, la nivel fizic dar și psihic. Te poți confrunta cu insomnii, probleme digestive, o eventuală recidivare a unei probleme de sănătate. Tot ce ai de făcut este să respecți orele de masă și de odihnă și să o lași mai ușor cu nervii.
În a doua parte a perioadei analizate organismul are tendința să cedeze și astfel să te trezești cu tot felul de afecțiuni fiindu-ți destul de greu să stabilești un diagnostic clar. Este bine să eviți excesele alimentare și/sau de alcool.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Septembrie va fi serios în ceea ce privește viața personală. Iubirea inițială a Vărsătorilor a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *