Vărsător martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Situația pe plan personal se va redresa în martie. Te poți aștepta la energii pozitive. Fiecare Vărsător va excela în comunicare, deci vei putea să cunoști pe cineva din sexul opus rapid și ușor. Este o abundență de parteneri, deci cei singuri nu vor fi plictisiți. Horoscop pentru martie 2020 Vărsător a citit mai departe.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Se produce un fel de explozie în viața acelor Vărsători care nu se află într-o relație stabilă. O scânteie declanșează o adevărată tornadă de întrebări. Este aceasta relația ideală? Există cu adevărat compatibilitate? Sau e doar o pasiune de moment? De văzut…
În relație, pe 10, 11 sau 12, apare o mică neînțelegere, puțină nervozitate. Este unul dintre acele momente în care viziunea voastră diferă, nimic mai mult. Doar că tu te afli într-o fază hiperactivă și nu ai răbdare să asculți. Și nervozitatea aceasta se mai repetă în jurul datei de 20. Iar soluția pentru a ajunge la o poziție comună va fi din nou foarte creativă din partea ta.
În partea a doua a lunii, capacitatea ta de comunicare se va reface total. Vei stabvili conexiuni profunde, cu beneficii practice și spirituale.

Dragoste – Relația de cuplu

În prima parte a lunii se va observa o mai mare preocupare, alături de partenerul de viață, pentru tot ceea ce este legat de bani, achiziții putând apărea discuții neplăcute despre cumpărăturile pe care le faci. Nu te puține ori vei fi acuzat că ești prea risipitor sau ascunzi informații legate de bugetul comun. În intervalul 5 – 28 martie este o perioadă de intensă reevaluare a banilor veniți din muncă proprie, de reorganizare a tot ce înseamnă bani, investiție, plata taxelor, impozite, facturi.
Fii mai prudent, în preajma datei de 21 martie, atunci când este posibil să apară unele probleme în relația de mariaj datorate bârfelor și a intervenției venite din partea părinților nemulțumiți de alegerea făcută de tine.
Dacă ești deja într-o relație de cuplu va trebui să fii mult mai atent la modul în care îți spui punctul de vedere sau vrei să atragi atenția asupra ta printr-o atitudine, poate, prea îndrăzneață sau prin tot felul de acuzații nejustificate la adresa partenerului de viață, cu deosebire în preajma datei de 16 martie. Nu este exclus să fie vorba despre momente de gelozie, posesivitate, acuzații de tot felul venite din partea persoanei iubite.
Până în data de 29 martie este posibil să revină în viața ta o iubire din trecut și să îți creeze tot felul de probleme, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație sentimentală sau de cuplu.
Este o lună în care trăiești fiecare moment cu intensitate dedicându-te casei, familiei. Nu este exclus să ajungi, de la bucuria de viață, starea de încredere și optimism la bătăi de cap serioase, care te pot destabiliza, din punct de vedere psihic și emoțional, îndeosebi la jumătatea perioadei.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Vărsător: privire generală

Ești în forma ta tipică: plină de idei. Acoperi cu viziunea o arie problematică impresonată. Anticipezi, combini, rezolvi și îi inspiri pe cei din jur. Până pe 8-9 martie, gândirea ta inovativă se îndreaptă spre câmpul profesional. După data de 13, însă, depășești această arie și aproape că faci o mică revoluție. Iar asta privește atât familia ta cât și un cerc larg de prieteni și cunoștințe. Ești într-o permanentă comunicare cu partenerul tău. Iar dacă nu ai un partener, vei comunica perfect cu cineva care ar putea să devină. Pe 25 trebuie să te concentrezi pentru un proiect nou. Sunt multe detalii de avut în vedere și de pus la punct.

Sănătate

Este o lună agitată, cu tot felul de controverse, griji ce ar putea să te destabilizeze, la nivel fizic dar și psihic. Te poți confrunta cu insomnii, probleme digestive, o eventuală recidivare a unei probleme de sănătate. Tot ce ai de făcut este să respecți orele de masă și de odihnă și să o lași mai ușor cu nervii.
În a doua parte a perioadei analizate organismul are tendința să cedeze și astfel să te trezești cu tot felul de afecțiuni fiindu-ți destul de greu să stabilești un diagnostic clar. Este bine să eviți excesele alimentare și/sau de alcool.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Septembrie va fi serios în ceea ce privește viața personală. Iubirea inițială a Vărsătorilor a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *