Vărsător mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În mai, Vărsătorii vor avea parte de armonie în toate zonele. Totuși, e important să aveți grijă de familie. Unul din membri va avea probleme și va depinde de tine să îl ajuți. Trebuie să eviți judecarea, asta doar îl va speria pe cel nefericit. Horoscop pentru mai 2020 Vărsător a citit mai departe.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În mai, dragostea nu este o prioritate pentru Vărsător. Luna aceasta, prin relații, Vărsătorul înțelege mai ales relații profesionale și reuniuni de afaceri. Este perfect, pentru că familia este în pace și echilibru iar relația de cuplu se alimentează din încredere și sprijin reciproc. Dacă nu ești într-o relație, luna aceasta te vei concentra mai mult pe prietenie și pe cunoștințele cu influență. Ieșirile vor fi mai puțin zgomotoase ca în alte dăți. Vei întâlni oameni cu pasiuni comune, în cadrul unor cursuri sau în practicarea unor hobbyuri. Nu este exclus ca de aici să se lege o relație romantică, dar startul va fi lent, calm, sub control.

Dragoste – Relația de cuplu

Ai mare nevoie de exprimare în tot ceea ce faci, mai ales atunci când vine vorba despre iubire, relația cu sexul opus. Nu suporți să ți se impună ceva, alegerile trebuie să le faci tu.
Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se va pune mai mult accent pe casă, gospodărie, pe relația cu părinții, eventuale călătorii la locurile natale, investiții imobiliare. Îți vin tot felul de idei ce vizează un proiect derulat în comun cu partenerul de viață, îndeosebi pe la jumătatea perioadei în discuție.
Cu Venus în casa familiei (zodia Taur), din data de 15 mai, ești mai liniștit preferând să stai retras, în mediul tău fiind perceput de ceilalți ca fiind, poate, prea comod, lipsit de sentimente. Este posibil să cunoști o persoană de sex opus care va juca un rol important în viața ta, prin intermediul părinților.
Din data de 21 mai socializezi mai mult cu sexul opus, ai chef de flirturi, atragi prin umor, cuvinte bine meșteșugite ceea ce te poate conduce și la complicații, compromisuri, implicarea în relații de scurtă durată dar trăite cu intensitate, care pot să îți creeze probleme de imagine în plan social. Discuțiile secrete sunt acum dezvăluite, personaje care au făcut parte din trecutul tău amoros revin acum în mod surprinzător.
La sfârșitul lunii ești predispus la certuri, despărțiri cu mare „tam-tam”, atrăgând asupra ta dușmănii redutabile, greu de gestionat. Discuțiile pornesc, în mare parte, de la casă, proprietate fiind foarte greu să ajungeți la un acord comun, la o înțelegere. Ești ferm convins că ai dreptate și nu vrei să cedezi nimic. Ești predispus la agresivitate, atacuri verbale. Cântărește cu mare atenție acțiunile și demersurile pe care vrei să le demarezi în această perioadă și evită să fii agresiv în relația de mariaj.
Este recomandat să nu amesteci relația sentimentală cu obligațiile de serviciu, îndeosebi în a doua parte a lunii analizate. Evită confesarea, împărtășirea propriilor dorințe cu anumite persoane care par de încredere, la prima vedere, dar despre care vei afla, cât de curând, că nu sunt ceea ce par a fi.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Vărsător: CARIERĂ

Chiar dacă ai promisiunea că lucrurile vor merge bine pe plan profesional, nu trebuie să riști inutil. Da, este indicat să semnezi contracte noi și să începi noi proiecte, dar nu renunța complet la cele vechi. Riscul calculat, bazat pe un coeficient ridicat de încredere – aceasta este rețeta succesului. Și se pare că, dacă îți propui, vei reuși. Aceste avertismente sunt valabile în special pentru cei care au afacere proprie sau sunt liber profesioniști.
Dacă muncești într-o echipă, nu te baza foarte tare pe ceilalți. Ceea ce vrei să fie bine făcut, fă tu cu mâna ta ca să fii mai sigur. Oamenii în jur sunt preocupăți de zvonurile de schimbare, se tem și se preocupă mai mult de propria siguranță. Desigur, nu toți înțeleg așa cum înțelege Vărsătorul siguranța. Pentru Vărsător, a fi în siguranță înseamnă a avea tot timpul două-trei idei de rezervă.

Sănătate

Starea de nervi, de agitație ar putea să-ți provoace probleme cardiace dar și dureri de cap, încă de la începutul perioadei. Nu vor lipsi nici durerile de spate, dureri ale încheieturilor, probleme stomatologice. La sfârșitul lunii există riscul să te confrunți cu o infecție la rinichi, dureri oculare, probleme ale căilor respiratorii. Ai nevoie de mai multă odihnă, de relaxare și, nu în ultimul rând, de un regim alimentar adecvat.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În noiembrie, Vărsătorii se pot aștepta la multă putere psihică, datorită influenței lui Mercur. Poți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *