Vărsător iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În iunie, vei avea o perioadă profitabilă pentru Vărsători. Șansele lor de a cunoaște un partener potențial te atrage și vei emite o energie pozitivă celor din jur. Va fi o scânteie puternică dintre tine și persoana cunoscută. Conform astrelor, această lună vei avea cele mai mari șanse de a forma legături noi. Nu lăsa șansa să îți scape printre degete. Horoscop pentru iunie 2020 Vărsător a citit mai departe.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În viața sentimentală vei avea mai mult spațiu de manevră. Poți să-ți folosești creativitatea în relația de cuplu. Ieșind puțin din rutină, relația se poate înviora simțitor. Nici nu va trebui să-ți petreci foarte mult timp cu partenerul și/sau cu familia. Dar vei ști să compensenzi cantitatea prin calitate. Dacă nu ești într-o relație, vei avea, de asemenea, teren pentru creație. Uzează de spontaneitate și surpriză și vei atrage atenția cui dorești tu. Însă nu depăși anumite limite rezonabile. Mai ales, nu-ți lua rolul de lider în grupul de prieteni. Luna asta nu te prinde pentru că Pluto îți este defavorabil și te arată mai arogant decât ești.

Dragoste – Relația de cuplu

În această lună ai ocazia să redescoperi ce înseamnă să iubești și să fii iubit, poți să petreci adevărate momente de pasiune, romantism alături de persoana iubită astfel că se poate dovedi a fi o lună destul de fierbinte, la capitolul relații sentimentale.
Din data de 9 iunie ești mult mai deschis, dornic să faci declarații de dragoste atrăgând, în mod firesc, atenția sexului opus, prin modul în care îți expui gândurile, dorințele. Este recomandat să te și ții de cuvânt altfel există riscul de a suporta consecințele, mai ales pe la jumătatea perioadei. Ești predispus la implicarea în mai multe relații simultan, aventuri care îți vor creea o stare de disconfort, la nivel emoțional și psihic. Este destul de greu să-ți potolești dorințele, pasiunea, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Nu vei duce lipsă de romantism, întâlniri sentimentale nici în a doua parte a lunii.
În preajma datei de 23 iunie ești predispus la certuri, acuzații, poți rupe o relație de dragoste sau pot să apară confuzii în relația de cuplu. Este recomandat să-ți recunoști partea ta de vină și să nu te mai victimizezi. Relația de cuplu este oarecum tensionată, pe la jumătatea acestei luni, va trebui chiar să dai unele explicații partenerului de viață, în privința unor acțiuni, fie că este vorba despre cheltuieli, fie sunt descoperite anumite secrete care țin de o eventuală relație extraconjugală. În preajma datei de 21 iunie lucrurile tind să scape de sub control și astfel poți să ajungi la despărțire.
Spre sfârșitul acestei luni, mai exact din 27 iunie, comunici mult mai eficient în relația cu partenerul de viață.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Vărsător: CARIERĂ

Dacă lucrezi pe cont propriu, nu va fu o perioadă extraordinară, dar nici una rea nu va fi. Este bine să-ți păstrezi statutul actual și să nu faci schimbări radicale. Nu te grăbi să închei noi contracte și parteneriate. Dar, mai ales, nu renunța deocamdată la cele vechi. Dacă este musai s-o faci, cere o părere competentă înainte. Măcar s-o faci în condițiile cele mai bune.
Dacă ești angajat, toată luna iunie va trebui să pui în balanță propriile ambiții cu ceea ce-ți oferă realitatea. Multe se vor schimba în jur, dar nu te vor implica neapărat pe tine. Poți să profiți într-o măsură de ele, dar nu te hazarda. Când simți că ar fi prea mult să-ți iasă o anumită manevră, probabil că așa este. Nu risca excesiv!

Sănătate

Este o lună în care, deși debordezi de energie, va trebui să dai dovadă de prudență la volan sau la locul de muncă fiind predispus la accidente, lovituri, fracturi. În preajma datei de 16 dar și 20 iunie vei resimți o oarecare stare de devitalizare, depresie, poți avea insomnii, probleme care țin de spate, încheieturi. La sfârșitul lunii acesteia este posibil să te confrunți cu probleme digestive sau cu probleme de coordonare motrică.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În noiembrie, Vărsătorii se pot aștepta la multă putere psihică, datorită influenței lui Mercur. Poți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *