Vărsător iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Conform astrelor, armonia în relații va persista în iulie. Acum e timpul pentru iubire. Legături noi și cele vechi vor fi în floare. Deci, Vărsătorii vor trebui să își consolideze încrederea reciprocă și să aibă parte de dragoste din nou. Datorită energiei debordande, te vei putea bucura de sportul pe care dorești să îl practici. Horoscop pentru iulie 2020 Vărsător a citit mai departe.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Din punct de vedere romantic, Vărsătorul va fi cel mai avantajat. În familie, vei avea de luat o decizie importantă. Ia-o în acord cu ceea ce îți dictează conștiința. Intuiția ta trebuie să fie farul călăuzitor. Așa va fi bine pentru toată lumea.
Dacă ești singură, te așteaptă lucruri interesante, chiar ciudate, la prima vedere. Dintr-odată, vei comunica perfect cu cineva care nu te interesa până acum. Asta se datorează schimbării de perspectivă din partea ta. Gândești mai clar, vezi mai limpede. Asemenea schimbare este posibilă și în cazul unor prieteni de care te-ai îndepărtat cândva.

Dragoste – Relația de cuplu

În această lună te confunți cu probleme de comunicare în relația de cuplu, îndeosebi în intervalul 8 – 19 iunie, atunci când se pare că reușești cu greu să ajungi la un consens în cadrul relației în doi.
Din data de 2 iulie se poate vorbi despre o stare de agitație în relația de mariaj, despre reluarea unor discuții pe tema copiilor. Va trebui să dai dovadă de mai mult calm și obiectivitate altfel vei ajunge destul de ușor la conflicte deschise.
Din 3 iulie ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală cu un coleg de muncă sau poți reveni la o fostă relație de dragoste care poate atrage unele probleme în relația cu colegii. Reușești să te pui în valoare, mai ales dacă ți-ai propus să atragi atenția unei anumite persoane.
Se anunță o lună plină de romantism și seducție, de implicare în relații de amor pline de senzualitate și sexualitate, îndeosebi din data de 28 iulie.
Este bine să fii mult mai precaut în preajma datei de 21 iulie, atunci când este posibil că cazi în capcană iluzionându-te și trecând astfel din postura de vânător în cea ce vânat. Este recomandat să fii sincer cu propria persoană dar și cu partenerul de viață. Nu vei pierde nici o șansă de a intra în grațiile unei persoane care promite, nu numai împlinirea fanteziilor, dar îți poate asigura o situație materială stabilă. Dacă se poate, de ce nu? Este totuși bine să te gândești de două ori înainte de a te implica într-o relație cu cineva despre care nu deții informații clare, cine este cu adevărat, ce se poate ascunde în spatele aparențelor.
În preajma datei de 30 iulie este posibil să se complice lucrurile în plan amoros și să te simți trădat sau chiar tu să fii cel care trădează.
Dacă ești implicat într-o relație de mariaj atunci, în preajma datei de 25 iulie, pot avea loc tot felul de discuții despre planuri, fie că vorbești despre un proiect comun la serviciu, o afacere, fie că este vorba despre conceperea unui copil.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Vărsător: CARIERĂ

Trebuie să fii gata de acțiune, pentru că, luna aceasta, ai multe oportunități. În principiu, sunt ocazii de a câștiga niște bani serioși. Asemenea ocazii nu se întorc prea curând. Termină repede ceea ce faci. Simplifică puțin structura pe care ai pornit și mai renunță la zorzoane. Trebuie să-ți faci timp pentru ceva cu care vei da lovitura.
Din păcate, marile oportunități înseamnă șanse mici de vacanță. Va trebui să te gândești bine cât și cui poți delega din treburile tale. În jurul tău nu pare să fie tocmai o mulțime activă și inspirată. Trebuie să te bazezi mai mult pe forțele proprii.
Dacă ești angajată, problema se pune cam la fel. Ți se poate oferi o nouă poziție în ierarhie. Sau ți se poate încredința un nou proiect, cu beneficiile aferente. Nu poți lăsa ocazia să-ți scape. Chiar dacă, pe moment, ți se pare că nu poți duce mai mult, apucă ceea ce ți se oferă. Pe parcurs te vei mai elibera de altele.

Sănătate

În prima parte a acestei perioade ești predispus la unele probleme care țin de infecții, răniri, accidentări, inflamații, probleme cu circulația sanguină, tensiune alternantă sau probleme digestive. Este recomandat să eviți stările de surescitare, de nervi precum și munca excesivă. Este nevoie de mai multă relaxare și plimbări în mijlocul naturii.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Ultima șansă a Vărsătorilor pentru a fi observați la muncă va fi în decembrie. Nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *