Vărsător ianuarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Vărsătorii nu trebuie să se aștepte la evenimente pozitive în januarie. Chiar invers. Datorită influenței planetelor, această perioadă va fi mai dificilă, care înseamnă că ambiția ta va scădea. Mai ales când vine vorba de carieră. Lunile de iarnă pot fi utilizate pentru relaxare, educare sau pentru a face curat în casă. Vei fi foarte sănătos. Horoscop pentru ianuarie 2020 Vărsător a citit mai departe.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Vărsător: BANI

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Vărsător te asigură că luna aceasta nu vei avea grija banilor. Cel mai mare succes îl vor avea Vărsătorii care câștigă dintr-o relație contractuală cu autoritățile: fie că au o afacere cu statul, fie că lucrează la stat.
Dacă se pune problema să investești în ceva, jupiter este de partea ta, iar investiția se va dovedi inspirată și profitabilă.

Dragoste – Relația de cuplu

Vorbim despre o lună în care încerci să găsești un nou sens, în ceea ce privește relația cu sexul opus. Ai trecut prin transformări intense de-a lungul anului 2020, în ceea ce privește viața personală, încercând să adopți un nou mod de a fi, de a gândi și de a vedea lucrurile, oamenii și chiar dragostea. Vrei mai mult de la tine și de la persoana iubită, vrei dovezi clare de iubire, nu te bucuri cu jumătăți de măsură, nu mai accepți amorul de dragul… amorului. Viața capătă un nou sens, mai ales când ai alături de tine persoana cu care rezonezi, din punct de vedere sentimental dar și intelectual.
Este posibil ca, în prima parte a lunii, să ai sentimentul că ți se ascunde ceva, că partenerul de viață nu este atât de sincer sau poate chiar tu ești cel care deține secrete. Ai tendința să te întorci la o iubire din trecut sau poate să revină în viața ta o persoană de sex opus care a jucat un rol important în existența ta. Totul depinde de tine, de modul cum gestionezi lucrurile și cât de sincer ești, atât cu propria persoană, cât și cu partenerul de viață, nu de alta, dar numai așa ai putea evita o eventuală despărțire, schimbare de direcție, doar pentru că te-ai lăsat copleșit de amintiri, de trecut. Nu este cazul să fii vulnerabil! Este testul suprem, în ceea ce privește capacitatea de a rezista în fața oricărei tentații. Te poți aștepta la apariția unor discuții, aflarea unor secrete, nemulțumiri care pot răbufni în cadrul relației, venite de pe urma unor bârfe, îndeosebi în preajma datei de 8 ianuarie dar și 21 și 31. Cert este că vei trece prin transformări intense în plan relațional, oricât de mult ți-ai dori să ai parte de liniște și armonie în relația de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o astfel de relație te poți aștepta, îndeosebi în a doua parte a lunii, la o întâlnire de destin, ceva care va declanșa în tine dorința profundă de a da startul unei relații de „cursă lungă”. Ceea ce nu este cazul! Acum este un moment în care se va finaliza definitiv o relație, se pune punct, te eliberezi de ceva apăsător, ceva care nu te ajută să evoluezi cu adevărat.
După data de 20 putem să vorbim despre mai mult șarm și putere de a impresiona, de a atrage atenția sexului opus. În preajma datei de 22 planurile pe care le faci, împreună cu ceilalți membri ai familiei, evoluează foarte bine, datorită atitudinii pozitive, de încredere și optimism pe care o adopți. Ai ocazia să observi cum ceea ce părea aproape imposibil de realizat, acum își găsește, în mod aproape miraculos, rezolvarea firească.
Dacă ai destul chef, dispoziția necesară și dorința de te implica într-o relație de dragoste, ei bine, se pare că astrele îți acordă această șansă, îndeosebi spre sfârșitul lunii . Nu trebuie decât să accepți noile provocări, care nu vor întârzia să apară, în plan sentimental.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Vărsător: CARIERĂ

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Vărsător indică o primă parte a lunii în care va fi necesar să depui eforturi susținute la muncă. Acestea îți vor fi răsplătite cu o îmbunătățire în venituri și în statutul profesional.
Oricum ar fi, în ultima decadă a lunii atenția ta se va muta asupra familiei și a ta personal, iar cariera rămâne să-ți ofere roadele pentru strădania depusă anterior. Pe cale de intuiție, vei ști cum să-ți conservi poziția câștigată, luându-ți în același timp o pauză bine meritată.

Sănătate

În această lună te poți confrunta cu tot felul de probleme de sănătate, ai o stare de oboseală accentuată iar starea de pesimism nu face decât să te obosească și mai tare, îndeosebi în prima parte a lunii. În prima decadă ești predispus la accidente, probleme ale căilor respiratorii sau slăbirea sistemului imunitar. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește regimul alimentar evitând excesele, de orice fel. Ești predispus la unele probleme care țin de sistemul digestiv, pancreas sau poți avea necazuri cu coloana cervicală, eventual dureri ale încheieturilor, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Septembrie va fi serios în ceea ce privește viața personală. Iubirea inițială a Vărsătorilor a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *