Vărsător februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Vărsătorul ar trebui să fie atent la relații. Chiar dacă relațiile familiale vor fi cele care vor prospera. Poți profita și să adâncești acele legături. Pe de altă parte, lucrurile din relațiile romantice vor fi mai dificile, te poți aștepta la o lună fără pasiune în februarie. Acesta e motivul pentru care cei singuri nu vor prospera. Vremea lor va veni. Horoscop pentru februarie 2020 Vărsător a citit mai departe.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Vărsător: CARIERĂ

Eficiența ta în activitatea profesională va depinde de conexiunea cu colegii pe 1 și 2 februarie. Întotdeauna depinde, dar în aceste zile va depinde chiar vital. Nu fi distantă, ascultă-i și pe ei. Ba mai mult, lasă puțin lucrul și mergi împreună cu ei în pauza de prânz. Ei te privesc cu fascinație – oferă-le această plăcere!
În jurul datei de 5, vei apărea cu una dintre ideile tale geniale care te situează înaintea timpului tău. Până pe 9 sau 10, va trebui s-o împachetezi frumos și pe înțeles și s-o expui. Vei da lovitura cu ea! Vei răspunde unor căutări disperate ale companiei.
Pe 13, 14 și 15 februarie, vei străluci. Toată lumea va fi ochii la tine iar tu te vei etala din plin și ți se vor recunoaște meritele deosebite. Poate chiar în bani… Pe 25, ai grijă din nou la emoții și la nervozitate. Nu ești singura care arcul întors la maxim. Dar ești singura care vede dincolo de un moment de tensiune trecătoare.

Dragoste – Relația de cuplu

În prima parte a lunii alegi să te bucuri din plin de iubire având capacitatea de a atrage mult mai ușor atenția sexului opus. Este posibil ca, din data de 4, să dai startul unei relații de dragoste pe care preferi să o păstrezi în secret. Sunt multe lucruri de lămurit în relația de cuplu fiind pus în situația de a alege între două alternative.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci, pe la jumătatea lunii în discuție sunt șanse mari să îți iei „inima în dinți” și să te implici într-o relație de lungă durată sau vrei să oficializezi o relație de amor. Nu este simplu dar acum ești mult prea invadat de pasiune, de trăiri intense și se pare că, de data asta, ai prea multe argumente care să te ajute să iei decizia de a te „așeza” la casa ta.
Cineva din trecutul amoros revine în viața ta și nu îți este tocmai ușor să iei o decizie fermă, îndeosebi în preajma datei de 28. Este nevoie de mai mult calm, rațiune, discuții deschise, sincere cu partenerul de viață. Până la sfârșitul lunii ai ocazia să te lămurești ce vrei, de fapt.
Spre sfârșitul lunii este posibil să rupi o relație de dragoste datorită certurilor, a problemelor care au ca subiect principal banii.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pe 1 și 2 februarie, Vărsătorul este pus în fața alegerii. Poate să fie vorba de un nou partener dintre două sau mai multe variante. Dar poate să fie vorba despre direcția de urmat într-o relație deja existentă. Inutil să dai sfaturi unui Vărsător! Oricât de bine l-ai cunoaște, nu poți să bați cu gândul până unde bate el. Alege direcția în care vezi până departe. Pentru tine, important este să ai spațiu de dezvoltare înainte. De pe 7 până pe 10, sunt zile de progres în toate privințele și de emoții pozitive. Nu respinge un sfat înțelept pe care ți-l dă cineva cu mai multă experiență de viață decât tine, pe 16-17. Va fi bine intenționat și gratuit. Ia, măcar, în considerare acest punct de vedere exterior. Pe 21 și 22 ești tensionată și predispusă la excese emoționale. Ține cont de asta și evită discuțiile în contradictoriu cu partenerul sau cu prietenii. Altfel, vei face din țânțar armăsar.

Sănătate

Chiar dacă astrele îți sunt favorabile și îți dau o stare de bună dispoziție asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi, atunci când vine vorba despre mâncare, consumul de alcool, tutun sau orice altceva care îți poate crea, în aparență, starea de bine. La mijlocul lunii ar trebui să fii mult mai atent la eventualele probleme care țin de oase, articulații, piele, există predispoziția la accidente, răniri, pe la jumătatea lunii.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Încearcă să profiți de această perioadă pozitivă. E important pentru Vărsător să organizeze eficient timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *