Vărsător decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Ultima șansă a Vărsătorilor pentru a fi observați la muncă va fi în decembrie. Nu vei duce lipsă de energie și prin urmare, chiar dacă alții s-au relaxat deja, tu vei menține același ritm de lucru. Va fi apreciat lucrul acesta de superiorii tăi desigur. Ar trebui să ai grijă de sănătate. Nu subestima prevenirea în zilele reci și îmbracă-te gros. Horoscop pentru decembrie 2020 Vărsător a citit mai departe.

Horoscoul lunar decembrie 2020 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul tău va fi tot atât de depășit ca și colaboratorii. Nici n-o să-ți dai seama că este frustrat și îi lipsesc discuțiile voastre tihnite din serile lungi de iarnă. Încearcă, totuși, să nu-ți mai iei de lucru acasă și să-l întrebi din când în când ce mai face.
Dacă ești singură, asta e ultima ta grijă acum! Nu vei observa că cineva se învârtește de la o vreme în jurul tău. Te vor interesa mai ales relațiile care îți pot fi utile profesional. Nu e rău, pentru că în jurul tău gravitează oameni importanți. Nu atât prin poziția lor socială cât prin rețelele de conexiuni din care fac parte.

Dragoste – Relația de cuplu

Este momentul să te dedici familiei și relației de cuplu preocupându-te mai mult de casă și de copii. Sunt multe lucruri de lămurit în cadrul relației, cu partenerul de viață, având ca subiect principal schimbările pe care vrei să le faci în propria gospodărie.
Din data de 20 decembrie crește și mai mult cheful de a atrage atenția sexului opus, de a exprima deschis propriile gânduri, sentimente, de a face o nouă cucerire căreia să îi acorzi o atenție deosebită, îndeosebi în ultimul decan al acestei luni.
Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se vorbește tot mai mult despre banii pe care ar trebui să-i investești în educația copilului și/sau în renovarea casei. Este posibil să apară probleme în relația de mariaj, certuri datorate, în principal, unor probleme ce vizează, fie relația cu rudele, vecinii, fie este vorba despre călătorii pe care vrei să le faci în interes de serviciu. Se cere să fii foarte atent în relația cu partenerul de viață, mai ales în preajma datei de 13 decembrie, atunci când se amplifică tensiunea din relația de cuplu.
Prin comunicare și înțelegere față de cel drag reușești să aplanezi eventualele conflicte, certurile, discuțiile în contradictoriu, începând cu data de 17 decembrie. Este recomandat să pui mai mult accent pe răbdare și acceptarea faptului că și tu poți greși, mai ales în relația cu persoanele apropiate.
Planul sentimental este supus la tot felul de teste, răsturnări de situație, îndeosebi în preajma datei de 27 decembrie. Ai sentimentul că se repetă anumite situații, se reiau discuții inutile, reproșuri, acuzații pe tema banilor sau care vizează relația cu rudele.
Spre sfârșitul lunii ai chef să trăiești cu intensitate iubirea și să treci peste orice prejudecați.

Horoscoul lunar decembrie 2020 pentru Vărsător: CARIERĂ ȘI BANI

Luna aceasta, îți vei consuma cea mai mare parte din energie în domeniul profesional sau al afacerii. Este una dintre acele perioade în care ideile îți vin atât de repede și le vei pune în aplicare cu asemenea viteză încât cei mai mulți vor rămâne în urmă. Asta te va ține într-o stare permanentă de nervozitate. Probabil că ceea ce vei iniția în decembrie se va concretiza abia peste o lună sau două.Din același motiv, nici banii nu vor veni imediat. Vei primi niște plăți întârziate și îți vor prinde bine. Dar nu vei da lovitura pe care o meriți. Ai grijă să nu cheltuiești în avans pentru că inerția din jurul tău va mai dura un timp.

Sănătate

În această lună nu te vei confrunta cu probleme deosebite de sănătate. Poate să recidiveze o problemă de sănătate, îndeosebi în preajma datei de 13 decembrie. Las-o mai ușor cu impulsivitatea și efortul fizic altfel riști să declanșezi probleme de sănătate greu de remediat. Te confrunți cu dureri de spate, șolduri, gambe sau încheieturi, dureri de oase, spre sfârșitul lunii. Este recomandat să o lași mai ușor cu munca și grijile cotidiene și relaxează-te cât mai mult, fie mergând la teatru, fie citind o carte; de altfel orice activitate menită să te relaxeze este binevenită.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În mai, Vărsătorii vor avea parte de armonie în toate zonele. Totuși, e important să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *