Vărsător august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

August va aduce multe evenimente în zona profesională din viața ta. Fiecare Vărsător ar trebui să fie atent la asta. Vei avea probleme pe care nu le vei putea amâna. Dacă reușești să le rezolvi cu succes, vei fi lăudat din plin. E suficient să lași frâu liber imaginației și să ai o idee nouă, când toată lumea nu se aștepta la asta de la tine. Horoscop pentru august 2020 Vărsător a citit mai departe.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, perioada următoare va fi foarte interesantă pentru tine. Și plină de provocări. Vei cunoaște persoane interesante. Sau vei cunoaște laturi interesante ale unei persoane deja cunoscute. Depinde de tine dacă vrei să mergi înainte și să să transformi o relație oarecare într-una romantică.În cuplu, diversitatea va alunga plictiseala. Ieșirea pentru un timp din cadrul obișnuit va face bine relației. Poate este bine să petreceți câteva zile în doi, dar și într-un grup de prieteni vă puteți distra de minune. Banii vă ajută să vă îndepliniți amândoi micile dorințe de vacanță. Deci nu va fi motiv de dispută.
În general, e binme să nu analizezi prea mult. Dacă cineva din familie, mai ales copiii, îți cer ceva ce poți da, atunci dă fără să mai pui întrebări. Toată lumea va fi mulțumită cu asta, mai ales tu.

Dragoste – Relația de cuplu

Până în data de 18 august trăiești cu intensitate, pasiune, treci de la o extremă la alta în relația de cuplu. Este vorba despre multă energie, ambiție, inițiativă, pasiune dar și tendința de a-ți impune punctul de vedere cu agresivitate. Ești predispus la stări de agitație, impulsivitate și lipsă de diplomație ceea ce va conduce, inevitabil, la certuri destul de dure în relația de cuplu având ca subiect principal problemele și starea de tensiune din carieră. Se poate vorbi totuși despre o oarecare revigorare a relației, chiar o reaprindere a pasiunii, a iubirii dintre voi doi, îndeosebi spre spre sfârșitul lunii, atunci când vei pune mai mult accent pe relația intimă, sexuală. Este timpul potrivit pentru a lămuri direcția în care merge, de fapt, relația actuală, dacă merită să mai faci sacrificii, să îți dedici timpul, energia și sentimentele în cadrul acestei relații. Ai ocazia să te lămurești asupra aspectelor esențiale din relația de mariaj.
Dacă ești singur atunci va urma o perioadă intensă și interesantă, la capitolul dragoste, relația cu sexul opus, reconfigurarea relației sentimentale. Este posibil să te reîndrăgostești cu ocazia unei vacanțe petrecute în doi. La sfârșit de lună ai ocazia să dai startul unei relații intime trăită cu intensitate, pasiune rezonând cu persoana iubită, din punct de vedere intim, afectiv. Nu este exclusă nici revenirea la o iubire din trecut sau la aflarea unor vești legate de o iubire din trecut.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Vărsător: CARIERĂ ȘI BANI

Luna august este foarte bună pentru investiții. Dacă ai o activitate proprie care necesită mijloace suplimentare, acum e momentul. Ai inspirație, ai oportunități. Totodată, fii pe fază la ocaziile de a-ți lărgi cercul de relații profesionale. Din toate părțile poate să apară ceva interesant și util.
În această perioadă, Mercur cere să ai încredere în tine. Te va provoca, îți va pune în față sarcini grele. Nu trebuie să dai înapoi, pentru că ai pierdut pe termen lung. Apucă-te și o vei scoate la capăt cu ajutorul celor care ți-au fost întotdeauna aliați.
Chiar dacă plănuiești o scurtă vacanță, aceasta nu te încurca în progresele de la muncă. Este timp și pentru una, și pentru alta. Banii de care dispui îi vei cheltui foarte inteligent. Chiar dacă nu este vorba de o achiziție majoră, ci de vacanță. Vei ieși foarte bine cu costurile și va merita din plin cheltuiala.

Sănătate

Starea de agitație te poate predispune la accidente, reacții necontrolate, lovituri, căzături, excese menite să-ți pună sănătatea și/sau viața în pericol, în preajma datei de 2 august. Stresul accentuat îți poate provoca stări de insomnie sau alternări ale tensiunii arteriale. Este recomandat să mergi mai des la sala de sport sau să faci mai multe ieșiri în natură evitând totuși escaladările periculoase, sporturile extreme, îndeosebi în preajma datei de 15 august dar și spre sfârșitul lunii.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Încearcă să profiți de această perioadă pozitivă. E important pentru Vărsător să organizeze eficient timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *