Vărsător aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Încearcă să profiți de această perioadă pozitivă. E important pentru Vărsător să organizeze eficient timpul și să aibă timp pentru muncă și distracție. Doar în acest mod, viața ta va fi armonioasă în aprilie și vei fi fericit. Nu trebuie să uiți de familie, poți să îi vizitezi. Horoscop pentru aprilie 2020 Vărsător a citit mai departe.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă în dragoste lucrurile nu ies așa cum vrei tu, nu forța. Ia puțină distanță și analizează situația. Poate că nici nu-ți dorești cu adevărat această relație, dar încăpățânarea tipică te împinge să insiști. Îndreaptă-ți atenția în altă direcție și ocupă-te cu altceva sau cu altcineva. Cu o persoană la care nu te-ai gândit ca la un posibil partener dar cu care poți petrece timpul în mod plăcut și poți comunica eficient. Apoi, cine știe?Fricțiuni, conflicte pentru cei care sunt într-o relație sau sunt familiști. De fapt, aceastea au apărut cu ceva timp în urmă, continuă și tu urmează să le rezolvi. Dacă este implicat cineva din afara cuplului, va fi cu atât mai ușor de rezolvat: terțul trebuie să dispară. Din relația voastră, desigur.

Dragoste – Relația de cuplu

Este momentul să te dedici familiei și relației de cuplu preocupându-te mai mult de casă și de copii. Sunt multe lucruri de lămurit în cadrul relației, cu partenerul de viață, având ca subiect principal schimbările pe care vrei să le faci în propria gospodărie.
Din data de 20 aprilie crește și mai mult cheful de a atrage atenția sexului opus, de a exprima deschis propriile gânduri, sentimente, de a face o nouă cucerire căreia să îi acorzi o atenție deosebită, îndeosebi în ultimul decan al acestei luni.
Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se vorbește tot mai mult despre banii pe care ar trebui să-i investești în educația copilului și/sau în renovarea casei. Este posibil să apară probleme în relația de mariaj, certuri datorate, în principal, unor probleme ce vizează, fie relația cu rudele, vecinii, fie este vorba despre călătorii pe care vrei să le faci în interes de serviciu. Se cere să fii foarte atent în relația cu partenerul de viață, mai ales în preajma datei de 13 aprilie, atunci când se amplifică tensiunea din relația de cuplu.
Prin comunicare și înțelegere față de cel drag reușești să aplanezi eventualele conflicte, certurile, discuțiile în contradictoriu, începând cu data de 17 aprilie. Este recomandat să pui mai mult accent pe răbdare și acceptarea faptului că și tu poți greși, mai ales în relația cu persoanele apropiate.
Planul sentimental este supus la tot felul de teste, răsturnări de situație, îndeosebi în preajma datei de 27 aprilie. Ai sentimentul că se repetă anumite situații, se reiau discuții inutile, reproșuri, acuzații pe tema banilor sau care vizează relația cu rudele.
Spre sfârșitul lunii ai chef să trăiești cu intensitate iubirea și să treci peste orice prejudecați.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Vărsător: CARIERĂ

Nu totul va merge uns luna aceasta în privința afacerilor și a banilor. Dar dificultățile pe care le vei întâmpina te vor obliga să găsești soluții și să iei măsuri care îți vor prinde bine pe termen lung. Probabil, vei apela la un nou furnizor sau un nou beneficiar cu care vei avea o relație profitabilă îndelungată.
Cei care se află în postura de angajați trebuie să-și identifice corect rolul și locul în compania pentru care lucrează. Chiar dacă simți frustrare pentru atitudinea șefilor, nu trebuie să faci vreun gest lipsit de loialitate. Nu-ți stă în caracter, dar ești în pericol să-l comiți din neatenție.

Sănătate

În această lună nu te vei confrunta cu probleme deosebite de sănătate. Poate să recidiveze o problemă de sănătate, îndeosebi în preajma datei de 13 aprilie. Las-o mai ușor cu impulsivitatea și efortul fizic altfel riști să declanșezi probleme de sănătate greu de remediat. Te confrunți cu dureri de spate, șolduri, gambe sau încheieturi, dureri de oase, spre sfârșitul lunii. Este recomandat să o lași mai ușor cu munca și grijile cotidiene și relaxează-te cât mai mult, fie mergând la teatru, fie citind o carte; de altfel orice activitate menită să te relaxeze este binevenită.

Verificați De asemenea

Post Image

Vărsător mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În mai, Vărsătorii vor avea parte de armonie în toate zonele. Totuși, e important să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *