Taur septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Fiecare Taur se poate aștepta la relații armonioase în septembrie. Astrele arată în mod clar că, în special în familie, starea de spirit bună va fi dominantă. Prin urmare, avantajele acestei perioade pot fi utilizate atunci când trebuie să rezolvi probleme mai grave, precum și cțnd îți planifici viitorul. Dacă totuți ești nervos, cel mai bine te vei liniști dacă faci ceva lucru manual. Horoscop pentru septembrie 2020 Taur a citit mai departe.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Venus te predispune la romantism. Luna te face intuitivă și sensibilă la dorințele celorlalți. Dar, din nou, Mercur îți dă ghes să scurtezi discuțiile și să iei decizii rapide. Dacă ești singură, s-ar putea să sari pe negândite într-o relație. Și tot atât de repede să te răzgândești și să abandonezi.
Taurii familiști trebuie să aibă mai multă răbdare, mai ales cu copiii. Să facă efortul să-i asculte și să nu-i repeadă dacă au pretenții exagerate.

Dragoste – Relația de cuplu

În această lună lucrurile capătă o întorsătură destul de neașteptată, în plan relațional, sentimental. Poate fi vorba despre schimbări pe care vrei să le faci de mult timp. Iată că ai acum șansa de a privi din cu totul alt punct de vedere relația deja existentă sau ești mult mai hotărât, exprimi direct, sincer propriile trăiri, dorințe, așteptările pe care le ai de la celălalt. Nu este exclus să nu fii înțeles de către persoana iubită în preajma datei de 7 septembrie și să se ajungă la decizii bruște, la despărțire după data de 12 septembrie. Ai ocazia să descoperi că tot răul este, de fapt, spre binele tău și că multe compromisuri făcute până acum își pot găsi rezolvarea mult mai ușor acum, totul este să te detașezi și să accepți că meriți mai mult, trebuie nu doar să oferi dar și să primești dragoste și apreciere.
Din data de 13 septembrie comunici mult mai eficient cu sexul opus reușind să atragi atenția unei persoane care va juca un rol important în viața ta. Cert este că ar trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre planul amoros pentru că ești predispus la dezamăgiri, trădare, poți să afli despre unele acțiuni nu tocmai corecte, venite din partea persoanei iubite, în preajma datei de 14 septembrie.
Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj lucrurile stau destul de bine, în prima parte a lunii, fiind însă nevoie de mai mult realism din partea ta și să o lași mai ușor cu posesivitatea, gelozia, îndeosebi la jumătatea perioadei. Nu vei scăpa însă de unele ciondăneli subiectul principal fiind, cel mai probabil, legat de propriul copil și de bani, în preajma datei de 15 septembrie. Se poate vorbi și despre nemulțumire în familie iar aceasta ar putea să-ți provoace tot felul de stări contradictorii neștiind ce să mai crezi despre o persoană apropiată. Important este să acorzi mai multă atenție relației de cuplu, să accepți și punctul de vedere al pertenerului de viață, având șansa să te bucuri de susținere în plan financiar, profesional, primești sfaturi valoroase, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Taur: CARIERĂ

Ceea ce te caracterizează în această perioadă este dinamica. Te vei mișca repede, vei fi eficientă, dar va exista și reversul. Vei avea tendința de a-ți pierde repede răbdarea și de a sări de la una la alta. Tot din lisă de răbdare, este posibil să intri în conflict cu ceilalți. Când simți că te enervezi pe cineva, gândește-te puțin dacă nu cumva ritmul tău este prea ridicat.
Din această viteză permanentă va rezulta un lucru remarcabil. Vei cheltui puțin și nu sume importante, pentru că nu vei avea răbdare să studiezi bine ofertele. Și nici să colinzi magazinele. Când vine vorba de bani, Taurul nu mai este chiar așa de impulsiv.

Sănătate

Este o perioadă favorabilă pentru a găsi remedii la o problemă de sănătate, ai șansa de a te revigora, de a găsi alternative de vindecare, poți afla despre un nou tratament, mult mai eficient, îndeosebi după data de 14 septembrie. Nu exagera cu efortul fizic, în prima parte a lunii. Te poți aștepta la eventuale problemele renale, în preajma datei de 8 septembrie. Va trebui să acorzi o atenție sporită la problemele care țin de căile respiratorii, în preajma datei de 25 septembrie.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru septembrie 2020 Taur

  • Cel mai bune zile în general: 1, 9, 17, 18, 19, 27, 28
  • Zilele cele mai stresante: 7, 13, 14, 20, 21
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 3, 9, 10, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 8, 9, 17, 20, 21, 27

Concluzii lunare ale horoscopului

Acum, că a trecut influemţa eclipselor vă puteţi bucura mai mult de viaţă. Casa a cincea, a creativităţii, distracţiei şi relaţiilor sentimentale este activă până la data de 22 septembrie şi este indicat să profitaţi de oportunităţile care apar. Aceasta este o perioadă bună pentru a vă simţi bine. Starea de sănătate și nivelul de energie sunt mult îmbunătățite față de luna trecută. În cazul în care au existat probleme de sănătate ar trebui să primiţi veşti bune în această lună. Continuaţi însă să acordaţi o atenție deosebită problemelor renale (daca este cazul) până la data de 9 septembrie. După acest moment, zonele sensibile sunt cele legate de colon, vezica urinară şi organele sexuale. Regimurile de detoxifiere au un impact puternic după această dată. Situaţia financiară este, de asemenea, bună în această lună. Mercur se mișcă rapid și acest lucru se regăseşte in evoluţia progresului financiar. Perioada dintre 6 și 22 este septembrie deosebit de bună. Mercur sa va afla în casa cincea pentru cei marcaţi de zodia Taurului, indicând noroc dar şi posibile cheltuieli legate de acţiuni care va binedispun. Copiii va motivează să câștigaţi mai mult. Uneori, ei au idei sau perspective care sunt profitabile. În cazul în care copiii sunt mai mari, aceştia vă pot susține financiar într-un mod mai concret. Casa a 6-a sănătății și a muncii devine puternică, începând cu data de 22 septembrie. Aceasta semnalează o bună etică a muncii – ceva de care aveţi nevoie acum, cu Marte care se deplasează înapoi în casa a 10-a, a carierei. Cariera vă solicită mult, dar puteţi face faţă fără probleme. Aceia dintre voi care se află în căutarea unui loc muncă ar trebui să aibă succes în această perioadă (și în luna care va urma). La 22 iulie, puterea planetară a început să se încline de la est la vest, din sectorul de sine în sectorul altora. Acum se apropie de poziția sa maximă la vest. Acest lucru înseamnă că vă preocupa mai mult ceilalţi, vă deplasaţi dinspre scopurile personale, individuale, sope obiective care fie ţin de alţii sau indică colaborarea cu ei. Venus, guvernatorul horoscopului pentru cei marcaţi de zodia Taurului, se va muta in casa a 7-a în data de 9 septembrie și va rămâne acolo pentru întreaga lună. Acum s-ar putea să puneţi interesele altora înaintea voastră. Vă simțiţi bine când puteți face lucruri pentru alții. Acest lucru tinde să vă aducă popularitate.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În luna august, te poți aștepta la stabilitate la locul de muncă. Cel mai bine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *