Taur octombrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Dacă în tine se dă vreo luptă, cel mai bine va fi să te îndepărtezi de ceilalți. Trebuie să îți rezolvi problema de unul singur. Când vei reuși, personalitatea ta va fi mai puternică. Și datorită noului val de energie, nimic nu îți va sta în cale să te bucuri de Octombrie la maximum. Horoscop pentru octombrie 2020 Taur a citit mai departe.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă nu reușești să-ți asculți partenerul, măcar cale de trei fraze, se va întâmpla ceva urât. Chiar dacă repetă niște lucruri, chiar dacă nu-i e clar ce vrea să zică, fă un efort și ascultă-l. Ajută-l să-și formuleze ideile. Poate că și atitudinea ta repezită îl intimidează într-o măsură. Este valabil și în cazul celorlalți membri ai familiei, sau între prieteni.
Luna aceasta, simți nevoia să refuzi invitațiile și să eviți ieșirile pe care le anticipezi obositoare sau plictisitoare. Cântărește bine și vezi dacă nu cumva la unele dintre evenimente participarea este chiar obligatorie!

Dragoste – Relația de cuplu

Urmează o perioadă în care reușești să comunici mult mai eficient cu partenerul de viață, găsiți alternative pentru a demara un proiect în comun care poate să aducă mai mulți bani în bugetul comun. Se poate vorbi acum despre armonie, romantism, mai multă atenție venită din partea partenerului de viață. Reușești să găsești cu mai multă ușurință un echilibru între obligațiile care țin de casă, familie și cele profesionale. Printr-o comunicare sinceră cu partenerul de viață vei reuși să găsești acele paliere prin care să regăsești starea de armonie de care ai nevoie pentru a duce la îndeplinire tot ceea ce ți-ai propus în această lună.
Dacă ești singur, ai șanse mult mai mari să dai startul unei relații de mariaj sau să te implici într-o relație de cursă lungă, îndeosebi din data de 8 octombrie.
În preajma datei de 13 octombrie, fie renunți la o relație de dragoste care bate pasul pe loc de ceva timp, fie îți vine brusc cheful să reiei o relație de dragoste care a jucat un rol important în viața ta cândva. Cert este că, indiferent de ceea ce îți propui, vis-a-vis de o relație de dragoste, lucrurile sunt menite să te pună în situația de a te gândi și răzgândi, de a face planuri pentru ca, peste noapte, să se dărâme totul ca un castel din cărți.
În preajma datei de 28 octombrie te gândești foarte serios la cum ai putea să reechilibrezi relația actuală, în cazul în care te-ai confruntat cu starea de confuzie, de rătăcire, îndeosebi la mijlocul acestei perioade. Te confrunți cu serioase semne de întrebare iar starea de stres și oboseală de la locul de muncă își vor pune foarte serios amprenta asupra relației de cuplu. Totul este să fii sicner cu tine și să înveți cum să iei o pauză alături de persoana iubită.
La sfârșitul lunii te poți aștepta la reevaluări, reluarea unor tratative legate de mariaj sau reapare în viața ta un partener din trecut și încerci să repari ce se poate. Este evidențiată posesivitatea, gelozia din cadrul relației de cuplu având astfel sentimentul că nu mai poți continua o relație de mariaj foarte obositoare, care nu mai prezintă interes pentru tine.
Este o lună de toamnă în care ai ocazia să te lămurești cu cine ai de-a face și că, de fapt, este nevoie să îți reevaluezi atitudinea, modul în care dăruiești și primești în plan relațional.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Taur: CARIERĂ ȘI BANI

Nu mai poți înainta fără să duci la bun sfârșit proiectele începute. Dacă ți-au rămas neterminate, înseamnă că nu ți-au fost foarte agreabile. Sau n-ai avut toate datele necesare. Există o portiță de scăpare, totuși. Dacă ai posibilitatea de a pasa altcuiva acele proiecte, fă-o. Sau cere cuiva să te ajute. Asta duce la una dintre cerințele grele pentru Taur: diplomația.
Dacă te presează o anumită cheltuială, acceptă ajutorul cuiva apropiat. Un împrumut pe termen scurt este ideal pentru tine în această perioadă bizară.

Sănătate

În această lună te vei preocupa, în mod special, de propria sănătate. Este posibil să iei decizia de a urma o nouă dietă, poți merge mai des la sala de sport sau vei renunța la anumite vicii. Cert este că te poți confrunta cu o perioadă destul de agitată, îndeosebi în prima parte a lunii octombrie iar aceasta te poate predispune la probleme renale, insomnii, migrene. Ești predispus și la infecții, afecțiuni în zona brațelor, îndeosebi în ultima parte a lunii. Este posibil să apelezi la terapii alternative, schimbi tratamentul sau îți faci un nou set de analize medicale, mult mai amănunțite.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru octombrie 2020 Taur

  • Cel mai bune zile în general: 6, 7, 15, 16, 25, 26
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 10, 11, 17, 18, 19, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 9, 10, 11, 20, 21, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 6, 15, 17, 18, 24, 25

Concluzii lunare ale horoscopului

În această lună relaţiile de parteneriat (sau relaţia de cuplu) sunt cele mai evidenţiate. Situaţia poate fi incă puţin complicată. Pe de o parte, Pluto, planeta care vă guvernează acest tip de relaţii, va intra în mişcare directă după mai multe luni de miscare retrogradă (acest lucru se întâmplă pe 20 octombrie). Jupiter din in casa a saptea este şi el în mişcare directa, iar din data de 23 octombrie Soarele va influenţa şi el această zonă accentuând tot ceea. Aspectele sunt favorabile cu exceptia retrogradării planetei Venus din data de 5 octombrie. S-ar putea să aveţi anumite nemulţimiri legate de persoana de lângă voi, aspecte mai vechi care acum ies mult mai puternic în evidenţă. Încercaţi să înţelegeţi situaţiile cu care vă confruntaţi deoarece aceasta este o perioadă în care aveţi oportunitatea de a corecta dezechilibrele din relaţie. Nu luaţi decizii majore sau definitive. Starea de sănătate este bună această lună și chiar dacă apar probleme vă veţi ocupa de ele. După data de 23 octombrie, este nevoie să acordaţi mai multă atenţie stilului vostru de viaţă deoarece nivelul de energie este mai scăzut. Acest lucru se poate datora faptului că dupa acel moment, atenţia voastră se îndreaptă din nou spre zona de carieră care vă solicită să fiţi mai agresivi, mai competitivi şi să iniţiaţi o serie de proiecte noi. Aveţi totuşi grijă să nu intraţi în conflicte. De asemenea, nu este indicat să încheiaţi contracte noi cât timp Venus este retrogradă. Dacă totuşi acest lucru se întâmplă, cu siguranţa va fi nevoie să reveniţi asupra unor detalii. Situaţia financiară arată bine în această lună, îmbunătăţindu-se după data de 10 octombrie. Luna se va sfârși într-o notd pozitivă din acest punct de vedere. Până la data de 10 octombrie vei obţine banii prin munca ta, în maniera clasică. După acel moment, planeta Mercur se mută în Scorpion indicând colaborarea cu alţii, iar aspectele pe care le face încurajeaza cooperarea şi obţinerea de venituri prin şi cu partenerii tăi, fie ca e vorba de căsătorie sau parteneriate de afaceri. Dacă ai proiecte pe care îţi doreai să le pui în aplicare, acum îţi este mai uşor să îi convingi pe alţii să te ajute şi să te susţină. Sunt favorizate conexiunile sociale. În această lună îţi recomandăm să consulţi raportul Venus Retrograd, disponibil gratuit, pe site.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Situația care va fi la locul de muncă în iulie probabil că îți va solicita …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *