Taur noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Noiembrie le va aduce Taurilor avantaje la locul de muncă. Datorită abilităților de comunicare foarte dezvoltate, vei putea stabili cu ușurință contacte noi la lucru. Prin urmare, poți aduce câștiguri considerabile companiei la care lucrezi. Succesul tău nu va trece neobservat. Este important să fii umil și să nu ți se urce la cap. Horoscop pentru noiembrie 2020 Taur a citit mai departe.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Venus face ca partenerul tău să rezoneze perfect cu tine. Pentru că îi vin dinspre tine semnale pline de afecțiune. Este o perioadă favorabilă relației. Puteți s-o fructificați în mod romantic. Dar puteți s-o faceți și la modul practic, planificând renovări, excursii, achiziții sau viitorul copiilor. Dacă nu ești într-o relație stabilă, vei atrage ca un magnet potențialii parteneri. Având în vedere că ești într-o dispoziție foarte romantică, nu te grăbi! Nu face pași importanți dacă nu ești sigură ce vrei. Nu transmite semnale greșite celor care, de fapt, nu te interesează. S-ar putea să nu mai poți scăpa de ei.

Dragoste – Relația de cuplu

Urmează trei săptămâni de reevaluare a atitudinii tale față de dragoste, reverificare a unei relații de iubire, a tot ceea ce înseamnă prietenie, planuri de viitor, grup socio-profesional. Este timpul să observi dedesubturile unei relații de iubire, ce anume vrei de la celălalt și dacă merită să accepți jumătăți de măsură. Lucrurile revin cu oarecare intensitate trezind în tine o nevoie profundă în plan amoros. Ai sentimentul că treci de la agonie la extaz, îndeosebi la jumătatea lunii. Nu ai decât să iei lucrurile așa cum sunt și să nu îți pierzi răbdarea și încrederea în tine, de la primele provocări. Este posibil să reiei o relație de dragoste și să constați că nu ai făcut decât să pierzi timpul.
Ești plin de ambiție, curaj, ești capabil să readuci starea de armonie în relația de mariaj. Chiar dacă muncești mult și cu spor în plan profesional, ai capacitatea de a te mobiliza, atunci când este nevoie de tine în relația de mariaj. Știi cum să îți exprimi sentimentele, să oferi pasiunea, romantismul necesar echilibrării atmosferei din relația de cuplu. Atenție însă, îndeosebi la jumătatea lunii, atunci când este posibil să reiei anumite discuții în relația cu partenerul de viață pe teme care țin de implicarea ta în cadrul unui grup, o asociație. Ceva parcă nu funcționează cum trebuie fiind absolut necesar să intervii prompt, fii atent ce anume se vrea de la tine, dacă merită să acorzi încrederea partenerului de viață.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, te poți aștepta la neplăceri în plan sentimental. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete, să vezi adevărata latură a unei relații de amor, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când ai ocazia să iei o decizie clară, dacă merită să continui relația sentimentală. Este bine să nu faci compromisuri întrucât vei suporta destul de rapid consecințe neplăcute.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Taur: CARIERĂ ȘI BANI

Dacă atmosfera la muncă nu este una plăcută și armonioasă, îți va fi greu luna aceasta. Dacă ai posibilitatea, mai bine lucrează de acasă. Găsește orice pretext sau spune adevărul. Dacă faci echipă bună cu colegii tăi, dacă se mai și râde din când în când, atunci și munca va merge bine.
Dacă ai senzația că cineva se uită la tine cu invidie sau cu gânduri ascunse, probabil chiar așa este. Există opoziție în drumul tău luna aceasta. Și nu e tocmai perioada ta de forță, în care să-i pui ușor la punct. Te-ar putea necăji mai mult decât merită. Nu cerceta, nu iscodi: ți-e mai bine dacă nu știi.
Pentru confortul tău, simți nevoia să cheltuiești și să-ți faci niște plăceri. Nu e rău, atât timp cât nu întreci măsura și nu recurgi la fonduri secrete și la economii.

Sănătate

Ești dinamic, pus pe treabă și totuși nu trebuie să exagerezi, îndeosebi pe la mijlocul lunii analizate, atunci când este posibil să recidiveze o problemă de sănătate, să te confrunți cu viroze, gripă sau probleme ale căilor repiratorii. Este nevoie de mai multe vitamine, plimbări în natură și mai ales de odihnă.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru noiembrie 2020 Taur

  • Cel mai bune zile în general: 2, 3, 11, 12, 21, 22, 29, 30
  • Cele mai stresante zile: 1, 6, 7, 8, 14, 15, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 14, 15, 21, 22, 23, 24, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 8, 9, 10, 19, 20, 23, 24, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 2, 10, 14, 15, 20, 28

Concluzii lunare ale horoscopului

Soțul, partenerul (sau asociaţii tăi în cazul afacerilor) au avut o perioadă bună, de expansiune. Odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător, în data de 8 noiembrie, urmează un an de zile de dezvoltare financiară. Pentru voi, acest lucru semnifică posibilitatea de a vă creşte veniturile cu ajutorul sau prin intermediul altora, din chirii, credite, moşteniri. În data de 22 noiembrie şi Soarele va intra în scorpion, aducând primele semnale pentru ceea ce va urma. Intrarea lui Jupiter în casa a 8-a, a regenerării, indică importanța eficienței fiscale. O buna planificare fiscală vă poate creşte substanţial veniturile. De asemenea, aceasta este o influenţă excelentă pentru plata datoriilor, refinanțarea datoriei în condiții mai favorabile sau pentru a lua împrumuturi – în funcție de necesitățile fiecăruia dintre voi. S-ar putea să vă aflaţi în următorul an în situaţia de a administra bunurile altora. În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, atenţia ta este încă în această zonă până in data de 22 noiembrie. Cu toate acestea, Venus este în mişcare retrogradă în continuare, până la data de 16 noiembrie, astfel încât s-ar putea să mai existe mici probleme şi sa fiţi ezitanţi atunci când trebuie să luaţi o decizie. Situaţia va începe să se schimbe după data de 16 noiembrie. Luna Nouă din casa a 7-a va aduce mai multă claritate şi veţi dispune de toate informaţiile necesare pentru a lua o decizie corectă. Mercur, planeta voastră financiară, îşi va petrece luna in Sagetator, în casa a 8-a. Acest lucru arată implicarea în situaţia financiară a soțului sau a unui partener. Acesta arată, de asemenea, nevoia de a vă ocupa de impozite şi datorii. În funcţie de vârstă şi preocupări, aspectele sugerează o perioadă bună pentru planificare imobiliară. Mercur va intra în mişcare retrogradă în data de 17 noiembrie, așa că ar fi indicat să încercați să încheiaţi achizițiile importante și să luaţi deciziile legate de investiții înainte de acest moment. Aspectul dintre Soare şi Jupiter, între 24 şi 28 noiembrie indică posibilitatea de a beneficia de suport financiar sau de venituri de pe urma unei proprietăţi imobiliare sau din partea familiei. Marte va părăsi casa a 10-a în data de 16 noiembrie, vă veţi concetra mai mult asupra relaţiilor cu colectivul la muncă, a valorificării rezultatelor de până acum. Incursiunea lui Uranus in zodia Taurului se termina în data de 6 noiembrie. El va intra înapoi în Berbec pentru următoarele două luni. Dar aţi primit deja primele semnale pentru ceea ce va urma; schimbările majore vor avea loc începând cu anul viitor.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Situația care va fi la locul de muncă în iulie probabil că îți va solicita …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *