Taur mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

S-ar putea să nu fii sigur de opiniile și gândurile tale în luna mai. Ceilalți nu vor observa acest lucru. Prin urmare, te poți comporta natural în exterior. În carieră, Taurul nu va întâmpina nicio problemă. În zilele noastre, banii vor fi foarte importanți, precum și dorința ta subconștientă de a-i strâge. Horoscop pentru mai 2020 Taur a citit mai departe.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În luna mai, anumite împrejurări te-ar putea îndepărta de familie. Fie din punctul de vedere al comunicării și al timpului petrecut împreună, fie chiar fizic. Ceva te-ar putea trimite / chema departe de casă. În timpul în care altceva te va solicita, se vor petrece schimbări în urma ta. În funcție de zodiile pe care le reprezintă membrii familiei și de influențele astrale asupra lor, va fi vorba de schimbări mari, vizibile, sau de schimbări subtile de atitudine. Dacă nu ai grijă ca tot timpul să păstrezi legătura cu ai tăi, îi vei găsi înstrăinați, chiar ușor ostili. Avertismentul este valabil și în cazul cuplurilor stabile care nu au copii și nu sunt căsătorite.
Dacă nu ești într-o relație, Venus va avea grijă să-ți fie bine. Însă Venus nu se ocupă de căsătorii și alte angajamente pe termen lung. Deocamdată, va fi vorba de atracție fizică, pasiune și distracție.

Dragoste – Relația de cuplu

Începutul lunii poate să îți aducă probleme în relația de cuplu, în primul rând datorită incapacității de a exprima clar propriile gânduri, trăiri, emoții, dorințe. Totul depinde de tine, de modul în care reușești să restabilești echilibrul în relația de cuplu, fără să te mai gândești că faci compromisuri sau că nu merită să lași de la tine. Acordă atenție la eventualele certuri din relația de cuplu în preajma datelor de 3 și 9 mai.
Pe la jumătatea perioadei îți va fi mult mai ușor să atragi atenția sexului opus, ești deschis către posibilitatea de a da startul unei relații de cuplu (dacă nu ești deja într-o relație) sau de a te îndrăgosti într-un mod oarecum neșateptat. Poate avea loc o revigorare a relației de mariaj existente, apare posibilitatea de a călători mai mult, alături de persoana iubită, de a te reîmpăca cu un fost partener de viață. Ai ocazia să vezi că viața poate fi mult mai frumoasă, atunci când ai pe cineva alături și mai ales dacă împărtășiți preocupări comune.
În prima parte a lunii demarezi schimbări importante legate de un parteneriat important. Inițiativele pe care le iei împreună cu partenerul de viață îți vor aduce satisfacții reale simțindu-te cu adevărat împlinit. În partea a doua a lunii este recomandat să acorzi atenție la modul în care comunici cu partenerul de viață și evită să iei decizii pripite în momentele de tensiune. Știi cum să comunici, impresionezi prin naturalețe dar și prin starea de optimism și încredere.
Luna Plină din zodia Scorpion, din data de 19 mai, face lumină în relația de cuplu aducând la suprafață secrete, informații interesante reușind astfel să observi rivalii relației de cuplu, persoanele care vor cu tot dinadinsul să strice starea de echilibru în relația cu partener de viață. Este momentul ideal pentru a clarifica aspecte importante în relația cu celălalt, de a vedea ce merită să rămână în viața ta. Este posibil ca răbufinirile din relația de mariaj să aducă la suprafață elemente inedite dar care te ajută să faci un pas important în viața personală.
Este o lună de primăvară în care comunici mult, călătorești alături de partener de viață, îndesoebi în a doua parte a perioadei reușind astfel să aduci un nou suflu, îți manifești trăirile, sentimentele cu mai multă sinceritate. Partenerul de viață este mult mai preocupat de viața în doi, de familie venindu-ți adeseori în ajutor cu sfaturi prețioase, fie că este vorba de casă, gospodărie sau carieră.
Se cere mai multă atenție spre sfârșitul lunii, în ceea ce privește o relație de amor, întrucât ești predispus la certuri pe tema banilor, a cheltuielilor nejustificate. Este posibil să descoperi că o relație de dragoste nu este ceea ce sperai și să vrei să renunți definitiv la relație.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Taur: CARIERĂ

Ai la dispoziție toate opțiunile posibile. Dar cu cât mai conservator te manifești și cu cât cauți mai mult siguranța, cu atât mai puțin vei avea de câștigat. Din punct de vedere profesional, poți să stai absolut pe loc, dacă asta îți dorești. Valul care vine n-o să te smulgă și n-o să te ia cu el. Dar vei rata orice oportunitate. Și vei regreta mai târziu.
Cea mai mare dificultate vine din frământările tale de conștiință. Ca să progresezi – și chiar ca să-ți menții poziția – va fi necesar să lași pe cineva în urmă. Îți va fi greu, dar nici nu ești brancardierul de serviciu care să salveze răniții de pe linia frontului. Unii chiar s-au învățat să trăiască la remorca ta. Poate din noua poziție dobândită vei putea să-i ajuți mai mult.

Sănătate

Este o lună în care ai ocazia să trăiești viața din plin bucurându-te de energie, bună dispoziție reușind astfel să lași grijile la o parte. Fii prudent la începutul lunii, atunci când există riscul să apară probleme legate de zona renală. Nu exagera cu munca, dozează-ți efortul, fii organizat, nu uita de pauze și las-o mai ușor cu efortul mental. Spre sfârșitul lunii ți-ar prinde bine să ții cont de sfatul medicului, eventual să schimbi un tratament care s-a dovedit a fi ineficient pentru organismul tău. O vacanță, chiar și una scurtă prinde foarte bine și încearcă să adopți un regim alimentar mult mai sănătos.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru mai 2020 Taur

  • Cele mai bune zile: 4, 5, 14, 15, 22, 23, 31
  • Cele mai stresante zile: 7, 8, 20, 21, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 7, 8, 14, 15, 17, 22, 23, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 9, 10, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 7, 8, 14, 22, 31

Concluzii lunare ale horoscopului

Luna trecută, în data de 20 aprilie, când Soarele a intrat în zodia voastră, aţi început să fiţi mai preocupaţi de propria persoană, de lucurile pe care vi le doriţi şi modul în care vă percep ceilalţi. Mercur, se află în mişcare directă acum şi va intra şi el în Taur în data de 13 mai, provocând o îmbunătăţire a situaţiei financiare. Pot apărea oportunităţi in aceste direcţii, vă simţiţi mai mobili, vă doriţi sa faceţi mai multe lucruri şî nu în ultimul rând, posesiunile voastre devin mai importante. Evenimentul major pe care îl aduce această lună este – și am descris pe larg acest lucru în raportul anual – este mutarea lui Uranus în semnul vostru în data de 16 mai. Taurii au uneori tendința să se blocheze pe un anumit curs al acţiunii si să nu exploreze alte posibilităţi. Dar aceste zile s-au terminat, cel puţin pentru următorii ani. Acum schimbările pot surveni în orice moment, în orice loc – şi de obicei este vorba de schimbări bruşte și dramatice. În această perioadă, cariera devine importantă. Pot apărea multe oportunităţi de schimbare în această direcţie, însă multe dintre ele vor fi generate chiar de voi. În data de 21 mai, Soarele intră în casa care reprezintă situaţia financiară, veniturile şi bunurile, şi veţi aloca o energie mult mai mare pentru a obţine ceea ce vă doriţi in aceste direcţii. Venus se află şi ea aici până în 19 mai, aşa că ar fi indicat să aveţi grijă la cheltuieli. Mercur va aduce o serie de idei financiare noi începând din 30 mai. Marte va intra în Vărsător în data de 16 mai, zodie asociată cu cariera pentru cei marcaţi de semnul Taurlui. În primul rând acest aspect indicd o stare de nelinişte, o creştere a ambiţiilor personale şi trebuie să aveţi grijă să nu fiţi impulsivi şi să nu intraţi în conflicte cu persoanele care deţin autoritatea. De asemenea, acest lucru indică o mulțime de activitate în zona de carieră. Poate că există unele dezvăluiri neplăcute despre compania sau domeniul în care munciţi și trebuie să munciţi mai mult. Nu sunt excluse nici competiţiile sau nevoia de a vă depăşi concurenţa. Oricare ar fi situaţia, va urma o perioadă cu multe evenimente, şi posibil, noi proiecte. Banii îi veţi obţine acum în urma eforturilor voastre personale, prin activitatea desfăşurată la locul de muncă, prin familie sau vânzări. In această perioadă vă bucuraţi de suportul familiei.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Fiecare Taur se poate aștepta la relații armonioase în septembrie. Astrele arată în mod clar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *