Taur iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Persistența amorului, împreună cu alți factori, va avea un efect deosebit asupra stării tale. Vei fi optimist. Cu toate acestea, nu ar trebui să ignori oamenii din jur din cauza partenerului tău. Taurul poate beneficia, de asemenea, de cunoștințele și competențele dobândite recent. De asemenea, autoeducă-te puțin. Acest lucru este o investiție bună pentru viitor. Horoscop pentru iunie 2020 Taur a citit mai departe.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI REALȚII

Luna îți este favorabilă în domeniul relațiilor. Nu este o perioadă potrivită pentru rezolvarea problemelor. Nu este cazul să deschizi subiecte nevralgice. Situația favorabilă înseamnă acalmie, armonie în relații. Este posibil ca acele conflicte latente să se stingă de la sine. De văzut. Dacă ești într-o relație, n-o pune la încercare. Las-o așa cum este, deocamdată. Dacă nu, nici nu te grăbi să intri într-una cu orice preț. Luna aceasta este bună pentru flirturi și distracție, nu pentru angajamente serioase. O relație nouă legată acum, în cel mai bun caz, nu va evolua.

Dragoste – Relația de cuplu

Relația de cuplu se îmbunătățește vizibil reușind să ajungi la o mai bună înțelegere cu partenerul de viață, îndeosebi în primele nouă zile ale acestei luni. Relaționezi mult mai eficient cu familia, primești susținere din partea partenerului de viață în concretizarea unor proiecte personale. Nu duci lipsă de romantism, apreciere în relația de cuplu. Este timpul să radiezi iubire și împlinire lăsându-te invadat de cele mai frumoase trăiri.
Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu rudele, întrucât există riscul să ajungi la tot felul de reproșuri, certuri ceea ce riscă să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional. Nu ai decât să te ții la distanță de persoanele pesimiste sau care încearcă să se folosească de informațiile tale în avantaj personal. Evită să împărtășești cu colegii despre evenimente, aspecte din viața personală!
Din data de 27 iunie reușești să comunici mult mai deschis cu persoanele de sex opus ceea ce te va face și mai atractiv, plin de farmec, datorită umorului și a inspirației de care dai dovadă. Relaționezi cu mai multă degajare, ești relaxat, conversezi, călătorești alături de persoana iubită și nu vei duce lipsă de cadouri, surprize, declarații de amor. Știi cum să comunici, să impresionezi prin naturalețe dar și prin starea de optimism și încredere. În prima parte a lunii demarezi schimbări legate de un parteneriat important.
În a doua parte a lunii ești mult mai preocupat de casă, familie, de renovarea casei, pui la punct o eventuală schimbare a domiciliului, poți achiziționa obiecte de valoare pentru casă. Inițiativele pe care le iei împreună cu partenerul de viață îți pot aduce satisfacții reale simțindu-te cu adevărat împlinit.
În preajma datei de 23 iunie se recomandă mai multă prudență în relația de mariaj întrucât există riscul să apară discuții, certuri pe tema banilor. Nu ai decât să fii mult mai atent la felul în care comunici cu celălalt și să eviți exprimarea punctului de vedere personal adoptând o atitudine impulsivă față de partenerul de viață.
Dacă ești în căutarea iubirii, o perioadă favorabilă ar fi în prima decadă a acestei luni, atunci când se pare că ai ocazia să te bucuri de admirație venită din partea sexului opus. Ești însă mult prea dedicat carierei pentru a te mai preocupa și de aspectele care țin de viața personală.
În ultima decadă a lunii este recomandat să acorzi atenție la modul în care comunici cu partenerul de viață și evită să iei decizii pripite în momentele de tensiune.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Taur: CARIERĂ

În domeniul profesional, nu este o perioadă de mari realizări. Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Taur prefigurează o perioadă de stagnare și consolidare. Deci, nu te rupe muncind, pentru că nu-ți va folosi la nimic. Mai bine folosește-ți timpul și energia pentru studiu și odihnă.
Dacă ești într-o poziție de conducere, ocupă-te de ordinea internă. Consolidează relațiile din interiorul grupului pe care-l conduci. Clarifică și împarte mai judicios atribuțiile. Ascultă-i pe membrii echipei și rezolvă cererile lor. Profită de această perioadă relaxată pentru organizare.

Sănătate

Încet dar sigur începi să te redresezi, la capitolul sănătate. Vei reuși să scapi de senzația de oboseală, de epuizare fizică și/sau mentală pe care ai tot resimțit-o în ultima perioadă. Vei pune mai mult accent pe exercițiile fizice, plimbările în natură, dietele naturiste, te vei preocupa mai mult de propriul organism, de felul în care arăți. Mergi mai des la salonul de cosmetică, coafură, preferi să stai departe de mediile care te-ar putea afecta, din punct de vedere al sănătății. Acordă o atenție specială la mijlocul perioadei precum și în preajma datei de 27 iunie, în aceste perioade fiind predispus la fracturi, probleme digestive, ale ficatului sau probleme legate de circulația sângelui.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru iunie 2020 Taur

  • Cele mai bune zile în general: 1, 2, de 10, 11, 18, 19, 28, 29
  • Cele mai stresante zile: 3, 4, 16, 17, 23, 24, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 6, 7, 10, 11, 16, 18, 19, 23, 24, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru bani: 3, 4, 5, 6, 7, 12, 13, 14, 15, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 3, 4, 10, 18, 28, 30

Concluzii lunare ale horoscopului

Activitatea retrogradă a planetelor este în creştere în această lună. Până în data de 26 iunie, jumătate din plate se vor afla în mişcare retrogradă. Ritmul de viață încetinește, vor exista mai multe întârzieri și erori. La nivel psihologic, aceasta este o perioadă in care este util să înțelegem ce se întâmplă. De asemenea, vom învăța să avem răbdare. Vă aflaţi în continuare într-o perioadă financiară buna. Chiar dacă lucrurile par să evolueze mai lent, câștigurile vin așa cum ar trebui. Până la data de 21 iunie, obiectivele voastre financiare pe termen scurt sunt îndeplinite total sau parţial şi vă puteți concentra pe alte lucruri – cum ar fi dezvoltarea intelectuală. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a vă înscrie la cursuri legate de subiectele care vă interesează. Dacă aveți experiență într-un anumit domeniu este, de asemenea, un moment bun pentru a-i învăța pe alții, de a comunica ceea ce știţi. Vânzările și marketing-ul sunt întotdeauna importante la nivel financiar, dar mai ales până la 29 iunie. Venus va forma aspecte armonioase cu Neptun în data de 1 şi 2 iunie. Acest lucru poate aduce în viaţa voastră o persoană cu care vă simţiţi extrem de conectaţi la nivel intuitiv. Sunt comune coincidenţele şi sincronizările în relaţii. Între 4 şi 6 iunie Venus se află în opoziţie cu Pluto, ceea ce va genera conflicte pe termen scurt cu persoana iubită. Acestea vor trece. Priviţi lucrurile din perspective opuse. Sănătatea și energiea sunt în esență bune în această lună. Fiţi totuşi atenţi la surmenaj. Vă puteţi îmbunătăţi starea de sanatate prin dietă și liniște emoțională până pe data de 14 iunie. După această dată, acordaţi mai multă atenţie problemelor legate de circulaţie. Situaţia financiară, așa cum am menționat, este în esență bună în această lună, dar pe data de 15 și 16 iunie poate exista o provocare sau o întârziere. În data de 22 sau 23 iunie pot exista discuţii neplăcute pe teme financiare cu persoana iubită. Începând din data de 27 iunie, Marte va intra în mişcare retrogradă. Va urma o perioadă de reluări, corecturi şi reanalizări. Pentru mai multe detalii, vă recomand să citiţi raportul Marte Retrograd, disponibil gratuit, pe site.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În luna august, te poți aștepta la stabilitate la locul de muncă. Cel mai bine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *