Taur ianuarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În ianuarie, TauruL nu ar trebui să investească energie în carieră. În schimb, îți poți îndrepta atenția într-o altă direcție. De exemplu, fă ceva pentru fizicul tău. După sărbători, pe care le-ai petrecut în pace, trupul tău chiar merită asta. În plus, te vei elibera și de stres.Horoscop pentru ianuarie 2020 Taur a citit mai departe.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Taur: BANI

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Taur nu anunță nimic spectaculos în privința banilor Taurului. Va fi o perioadă mai modestă, în care nu este loc de mari cheltuieli. Nu te angaja la nimic pentru viitor până când nu te încredințezi că banii necesari vor veni. Continuă să-ți urmărești obiectivele profesionale, pentru că sunt valabile și vor produce câștig nu peste mult timp.

Dragoste – Relația de cuplu

Până în data de 7 ai ocazia să te bucuri de susținere și apreciere venite din partea partenerului de viață găsind astfel suportul moral și emoțional de care ai nevoie pe a demara proiecte ambițioase.
În prima parte a lunii ai ocazia să demarezi un proiect de amploare, alături de partenerul de viață. Poate fi vorba despre o afacere în comun, o călătorie în străinătate sau pentru a pune la cale noi strategii ce vizează o afacere derulată în comun. mFii însă mult mai prudent în ceea ce privește relația de mariaj îndeosebi în preajma datei de 8 și 21, atunci când ai tendința să pui mai mult preț pe muncă sau pur și simplu eviți să împărtășești din problemele cu care te confrunți și de aici și până la confuzie nu este decât un pas. Ești predispus la certuri, nu este exclus să renunți la o activitate considerând că nu reușești să mai acorzi suficientă atenție și partenerului de viață. Este bine să acorzi o mai mare atenție la nevoile celuilalt și să pui mai mult accent pe afecțiune, intimitate profitând astfel de fiecare moment liber pe care este bine să îl dedici relației de cuplu. Ești mult mai conștient de atracția fizică, erotică de care faci uz pentru a restabili echilibrul și armonia în relația de cuplu.
După data de 22 se mai „îndulcește” oarecum atmosfera în relația de mariaj știind cum să mai „lași de la tine” pentru a fi liniște în casă.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, în a doua parte a lunii, ai ocazia să îți găsești iubirea departe de casă, eventual cu ocazia unei călătorii în interes de serviciu. Dacă nu ești atent la propriul comportament ai putea lăsa la suprafață slăbiciuni ascunse, o anumită agresivitate în relația cu sexul opus. Va trebui să fii mult mai tolerant în relația de iubire dar și să decizi dacă merită să investești sentimente aici.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Taur: CARIERĂ

Deși preocupările tale se îndreaptă luna aceasta aproape complet spre carieră, este posibil să nu obții imediat rezultatele dorite. Va trebui să ai răbdare și să-ți urmezi cursul stabilit. Satisfacția ta va veni din faptul că vei putea să-I susții pe cei din familie într-un moment în care lor nu le merge la fel de bine.
Deplasearea lui Jupiter în Casa Spiritului pe 22 ianuarie te va stimula să împletești interesele profesionale cu cele spirituale. Vei face apel la intuiție în deciziile profesionale și, în plus, te vei angaja în unele acțiuni caritabile.
Nativii din Zodia Taurului care sunt prinși într-o formă de studiu se vor confrunta cu niște schimbări. Acestea se vor manifesta fie în privința specializării, fie în privința instituției.

Sănătate

Putem să vorbim despre o perioadă în care ești mult mai prudent, dacă ai de făcut călătorii, mai ales pe la jumătatea lunii analizate, atunci când ești predispus la accidente, lovituri, căzături. Este recomandat să nu neglijezi eventualele probleme de sănătate putându-te confrunta acum cu probleme renale, infecții, în preajma datei de 25. De evitat stresul, epuizarea fizică și mentală. Este o lună remarcabilă, în ceea ce privește posibilitatea de a adopta un regim de viață și alimentar care te va ajuta să îți regăsești mult mai ușor echilibrul psihic-emoțional.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru ianuarie 2020 Taur

  • Cele mai bune zile în general: 5, 6, 15, 16, 25, 26
  • Cele mai stresante zile: 3, 4, 10, 11, 17, 18, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 10, 11, 15, 16, 25, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 4, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 27, 28, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 13, 14, 17, 18, 19, 23, 24, 31

Concluzii lunare ale horoscopului

Vă aflaţi într-o situaţi extrem de interesantă în aceste zile. Începeți anul cu majoritatea planetelor deasupra orizontului. Partea superioară a Horoscopului – “partea diurnă” – este plină de planete, în timp ce jumătatea inferioară este goală. Numai luna va trece prin “partea nocturnă” a astrogramei voastre în această lună. Acest lucru înseamnă că veţi fi orientat mai mult spre scopurile voastre pe termen lung, cele care se realizeaza în colaborare cu alţii. Veţi fi preocupat de latura exterioară a vieţii, de ceea ce se vede, ce este expus. Casa, familia şî problmele emoţionale vor ocupa un rol secundar în această perioadă. Acesta este un an în care să vă ocupaţi de carieră, iar această lună este favorabilă în acest sens. O eclipsă lunară în data de 31 ianuarie vă va forța – chiar dacă doar pe termen scurt – să acordați mai multă atenție casei și familiei. Aceasta are loc în casa a patra a astrogramei şi indică nevoia de a schimba ceva în legătură cu locuinţa, părinţii sau la nivel emoţional. S-ar putea să fie nevoie de unele reparaţii în casă şi nu veţi putea să le amânaţi. Este o eclipsă destul de puternică şi pentru câteva zile s-ar putea să vă dea programul peste cap. Această eclipsă va testa mașinile și echipamentele de comunicații și, în multe cazuri, vor avea nevoie de reparații sau înlocuire. Frații și / sau surorile pot avea parte de evenimente care le schimbă viața. Venus fiind afectată de această eclipsă indică posibile modificări ale stării de sănătate în lunile următoare. Uneori poate fi un avertisment pentru potenţiale probleme, aşa că dacă acum vă confruntaţi cu chestiuni minore, încercaţi să nu le ignoraţi. De asemenea, pot exista schimbări în vecinătatea voastră și/sau în relaţiile cu vecinii. Dacă aveţi angajați există o instabilitate în ceea ce îi priveşte şi vă este dificil să vă bazaţi pe ei. Este interesant faptul că această eclipsă are loc chiar în perioada cea mai aglomerată în ceea ce priveşte cariera – unul dintre cele mai de succes (și exigente) momente. Ea provoacă o distragere a atenției față de carieră. Din fericire, familia (în cea mai mare parte) vă susține obiectivele profesionale. În ceea ce priveste viaţa de cuplu, aceasta este destul de armonioasă în această lună. Între 8 şi 10 ianuarie, Venus este conjunctă cu Pluto, inficând o intensificare a relaţiilor. Dacă apar probleme acum, acestea sunt legate de gelozie, dominare.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În luna august, te poți aștepta la stabilitate la locul de muncă. Cel mai bine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *