Taur decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Deși la lucru, Taurul se poate aștepta la o perioadă pozitivă în decembrie, când vine vorba de viața personală, lucrurile ar putea deveni puțin dificile. Va trebui să ipei o decizie importantă. Oricare ar fi decizia ta, te poți baza pe sprijinul familiei. Sărbătorile tale vor avea loc într-un mediu sigur și liniștit. Horoscop pentru decembrie 2020 Taur a citit mai departe.

Horoscopul lunar decembrie 2020 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Ți-a trecut vreodată prin cap că ai putea să-ți ceri tu în căsătorie partenerul? Ai avea toate șansele să obții un răspuns afirmativ. Sau ai putea, cel puțin, să-l convingi în legătură cu ceva important la care are ezitări. La fel și cu cei din familie. Vor dispuși să asculte sfaturile pe care le dai și să accepte propunerile tale.
Dacă nu ești într-o relație, pleacă la vânătoare. Ai pus ochii pe cineva? Fă-i o invitație și nu te va refuza. Ai o putere de atracție, dar nu una pasională, ci una rațională. O relație începută acum are șanse să dureze.

Horoscopul lunar decembrie 2020 pentru Taur: CARIERĂ ȘI BANI

Acum este momentul să faci schimbările pe care le dorești în domeniul profesional. Dacă vrei să organizezi altfel munca sau să aduci schimbări proiectului la care lucrezi, fă-o. Vei fi ascultată și ți se va da dreptate. Este și o perioadă favorabilă interviurilor și examenelor orale.
Dacă ai de făcut o achiziție la care se pune problema negocierii, acum e momentul să negociezi. Chiar dacă nu ești cu adevărat în bani, cel puțin stabilește înțelegerea. Semnează un contract, dă un avans și asigură-te că vei profita de condițiile avantajoase stabilite acum.

Carieră și bani

Este o lună interesantă la capitolul dezvoltarea relațiilor de prietenie care te pot ajuta în carieră. Nu îți face prea mari speranțe, îndeosebi în preajma datei de 10 decembrie, atunci când este posibil să ți se promită mult și să nu obții, de fapt, niciun sprijin, fie el financiar sau sfaturi, îndrumări necesare pentru a progresa în carieră. Evită să te implici prea mult în cadrul unui proiect profesional care se poate dovedi ulterior că a fost doar o pierdere de timp. Este necesar să găsești alternative pentru a gestiona situațiile neplăcute, noi modalități de a comunica în cadrul unor parteneriate, colaborări sau în relația cu colegii.
Este posibil să primești noi oportunități de angajare, în a doua parte a lunii sau dai startul unui proiect pe termen îndelungat care te-ar putea avantaja în plan financiar. Până atunci ești foarte ocupat să rezolvi, în mod diplomat, eventualele provocări venite din partea unor amici care vor, cu orice preț, să se folosească de experiența ta în plan profesional și abilitățile tale de a găsi soluții în situațiile critice dând dovadă de inspirație și originalitate. La sfârșitul lunii vei avea ocazia să constați că, de fapt, tot răul a fost spre binele tău de mai târziu.
În preajma datei de 27 decembrie este bine să fii mult mai atent la banii de care dispui. Evită să dai bani cu împrumut unor amici sau să investești bani în cadrul unui grup sau într-un proiect. Vei fii mult mai capabil să folosești în avantaj personal abilitățile și talentele de care dispui. În această lună stai bine la capitolul finanțe, cât timp nu exagerezi cu cheltuielile și nu te grăbești să faci investiții, până când nu te consulți cu experți sau cu partenerul de viață.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru decembrie 2020 Taur

  • Cel mai bune zile în general: 9, 10, 18, 19, 27, 28
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 11, 12, 25, 26, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 4, 5, 9, 10, 14, 15, 18, 19, 23, 24, 27, 28, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 6, 13, 16, 21, 22, 23, 24, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 7, 11, 12, 17, 26

Concluzii lunare ale horoscopului

În această lună Venus va tranzita semnul Scorpionului, aşa că vă bucuraţi în continuare de popularitate. În relaţia de cuplu lucrurile tind să se desfăşoare lin, cu mici dezechilibre între a da şi a primi. Cu toate acestea, în relaţiile sentimentale, pentru cei care nu sunt căsătoriţi, pot exista unele tensiuni legate de ego sau interese divergente. Nu luaţi decizii majore în acest sens până pe data de 6 decembrie. Poate începe o nouă relaţie de prietenie. Sunteţi sociabili, aveţi tendinţa de a lăsa de la voi cu destul de multă uşurinţă atâta timp cât nu aveţi sentimentul ca vă este îngrădită libertatea. Până în data de 13 decembrie sunteţi mai comunicativi, după care gândirea voastră se îndreaptă spre lucruri mai serioase şi în multe situaţii, spre aspecte financiare. Mercur îşi reia mișcarea directă în data de 6 decembrie, astfel încât gândirea voastră este mult mai clară şi blocajele financiare sau întârzierile se vor risipi. Aceasta este o lună bună pentru a renunţa la acele posesiuni care nu îţi mai sunt necesare sau pe care nu le mai utilizaţi. Ţinând cont de faptul că este luna cadourilor, ar fi recomandat să dăruiţi acele lucruri de care nu aveţi nevoie acelora mai puţin norocoşi, estompând astfel şi unele din influenţele uraniene (Uranus se află din nou în Berbec şi s-ar putea să vă genereze o stare de nelinişte). Acest lucru vă face să vă simţiţi mult mai bine şi va aduce o claritate suplimentară. Trebuie să faceţi loc pentru ceea ce veţi acumula de acum încolo. În data de 21 decembrie Soarele intră în casa a 9-a şi indică o preocupare faţă de probleme de principii, o dorinţă de a călători sau de a relaţiona cu persoane care aparţin unei alte culturi. Atenţie la persoanele pe care le întâlniţi între 5 şi 7 decembrie, s-ar putea ca lucrurile să nu fie aşa cum vă sunt prezentate. Intuiţia voastră este puternică în această perioadă, încercaţi să ţineţi cont de ea. Acest lucru va influenţa şi relaţia cu persoana iubită. S-ar putea să existe anumite probleme pe care nu le conştientizaţi şi ar fi bine să exploraţi ceea ce vă dictează intuiţia.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Persistența amorului, împreună cu alți factori, va avea un efect deosebit asupra stării tale. Vei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *