Taur august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În luna august, te poți aștepta la stabilitate la locul de muncă. Cel mai bine ar fi să mergeți undeva în vacanță în acastă lună. Cu siguranță o meriți din plin după tot anul. Să nu mai vorbim de faptul că Taurul nu va rata niciun truc. Nu te teme de necunoscut. Experiențele pe care le vei dobândi de la locurile și activitățile neobișnuite îți vor rămâne în minte toată viața. Horoscop pentru august 2020 Taur a citit mai departe.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna august va fi la fel de importantă și în privința vieții private. Taur fiind, probabil că vei fi tentată să dai prioritate muncii. Însă tot din muncă fac parte acele evenimente sociale la care ai de gând să zici pas. Poți cunoaște tot felul de oameni influenți și posibili colaboratori. În plus, dacă nu e momentul să pleci în vacanță, trebuie să te rupi de toate în câte o seară. Altfel, te paște extenuarea.
În dragoste, ești șefa. Partenerul tău te va lăsa să organizezi, să decizi, să alegi. Iar dacă îți pui clar în agendă „de la ora… până la ora…’ program de cuplu, e perfect. Ai energie, ai un vârf de inteligență, plus romantismul pe care ți-l dă Venus. În același fel se întâmplă dacă nu ești într-o relație permanentă. Poți cuceri pe cine îți propui. Atâta doar, că ai putea cuceri pe cineva care nu te interesează cu adevărat. Și apoi, scapă dacă mai poți!

Dragoste – Relația de cuplu

Se anunță o lună august dinamică în ceea ce privește relația de familie și de cuplu. Ești ferm hotărât să te mobilizezi pentru a duce la capăt un proiect comun, alături de partenerul de viață. Se pot produce schimbări legate de domiciliu astfel că nu prea ai chef de visare, romantism, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești asaltat de obligațiile care țin de viața de familie, părinți, reamenajarea propriei locuințe. Chiar dacă vor mai exista și conflicte în relația de mariaj, îndeosebi la jumătatea lunii, este posibilă reluarea unor discuții neplăcute care țin de patrimoniu sau de relația cu părinții, tu reușești să vezi partea plină a paharului și să regăsești echilibrul necesar pentru a depăși cu brio eventualele obstacole din relația de cuplu.
Din data de 18 august, ești dornic de mai multă iubire, atenție din partea sexului opus, predispus la flirt, reușind să atragi cu mai multă atenție atenția sexului opus remarcându-te prin sex-appeale. Te lași invadat de emoții, pasiune, dorințe în plan amoros și te bucuri de căldura și starea de bine a unei noi relații de iubire ce pare să aducă un nou suflu în existența ta. Este o lună în care vei reuși să îmbini utilul cu plăcutul și vei vedea și partea frumoasă a vieții în doi.
Va trebui să acorzi o atenție deosebită la eventualele decizii pe care le iei în preajma datei de 15 august, cel mai probabil fiind să reiei anumite discuții neplăcute cu partenerul de viață pe tema banilor cheltuiți în legătură cu o mutare, renovarea unei locuințe sau chiar în legătură cu părinții care au tendința să se implice în relația ta de cuplu.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Taur: CARIERĂ ȘI BANI

Profesional vorbind, este o perioadă în care pui bazele unei evoluții favorabile. Este meritul influenței lui Pluto. Ceea ce te poate încurca este influența lui Venus care provoacă emoții, nervozitate, până la isterie. Dacă simți cineva ți se pune împotrivă, probabil că ai vrea să dai cu el de pământ. Nu da! Respiră, numără până la trei, până la zece, până… te calmezi. Nu știi de cine ai putea avea nevoie în viitor.
Pluto este zgârcit și înclinat spre economie. Nu-ți dă bani de cheltuială, dar ți-i pune deoparte. Dacă acum simți că nu ești în largul tău, e de bine. Înseamnă că banii îți vor veni deodată din mai multe părți, în sume semnificative. Nu te impacienta. Ai de unde să tai cheltuieli care nu sunt musai necesare. Cheltuind cu socoteală, te vei alinia la politica obișnuită a semnelor de Pământ.

Sănătate

Este o perioadă destul de agitată reușind cu greutate să ajungi să te preocupi și de propria sănătate. Atenție în prima parte a lunii august, atunci când pot să apară unele probleme legate de insomnii, acumulare de tensiune datorată efortului intelectual deosebit. Stresul, nemulțumirile constante îți pot provoca unele tulburări care țin de zona digestivă, ficat, pancreas, dureri de spate, alternări ale tensiunii arteriale, îndeosebi în a doua parte a lunii august. Nu trebuie să neglijezi tot ceea ce ține de zona renală, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru august 2020 Taur

  • Cele mai bune zile în general: 4, 5, 12, 13, 21, 22, 31
  • Cele mai stresante zile: 10, 11, 16, 17, 24, 25
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 21, 22, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 19, 20, 26, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 12, 21, 24, 25, 31

Concluzii lunare ale horoscopului

Turbulențele din luna anterioară nu sunt încă depăşite. În această lună va avea loc o nouă eclipsă de Soare, în data de 11 august. Acest lucru poate genera într-o oarecare măsură o reluare a unor situaţii de luna trecută (niciodată lucrurile se repetă în același mod exact, dar temele eclipselor sunt similare). Aceasta are loc în casa a patra pentru cei macaţi de semnul Taurului, afectând din nou, aspect care ţin de familie, părinţi, locuinţa, proprietăţi sau sentimentul de securitate emoţională. Uneori indica lucruri din trecut care au rămas neterminate. Ar trebui sa vă menajaţi în această lună, cel puţin până pe data de 22 august, deoarece nu este cea mai buna lună în ceea ce priveşte sănătatea, mai ales în perioada eclipsei. Aceasta este o perioadă în care v-ar prinde bine să vă relaxaţi, să vă izolaţi, insă influenţele externe va perturbă şi nu reuşiţi să vă odihniţi. Aveţi o stare de disconfort emoţional, s-ar putea să vă simţiţi obosiţi, iar situaţiile cu care vă confruntaţi sunt destul de stresante. De asemenea, în această perioadă ar trebui să acordaţi mai multă atenție dietei, alimentaţiei, pâna în data de 7 august şi rinichilor după această perioadă. Venus, își petrece cea mai mare parte a lunii in Balanţă, propriul semn şi zodia responsabilă de starea voastră de sănătate şi deşi în general este un indicator pozitiv, dacă apar probleme acum, ele sunt datorate unor excese. Acest aspect indică, de asemenea, o preocupare pentru starea de sănătate şi dorinţa de vă îmbunătăţi stilul de viaţă. Guvernatorul sectorului financiar, Mercur, este retrograd pana în data de 19 august, astfel încât este indict a se evita achizițiile majore și investițiile în acest timp. După data de 19 august va exista mai multă claritate iar riscul de a comite erori în aceasta direcţie este minim. În această lună, Mercur se va afla în casa ta patra pentru cei marcaţi de zodia Taurului. Acest lucru indică posibile cheltuieli legate de casă și familie. De asemenea poate indica şi venituri din aceste surse. Poate că veniturile obținute de acolo, de asemenea. Marte este în continuare retrograd până în data de 27 august şi se menţin aspectele rpecizate în luna anterioară. Pentru mai multe detalii puteţi citi interpretarea personalizată a acestei influenţe, în raportul Marte Retrograd, disponibil gratuit, pe site.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Fiecare Taur se poate aștepta la relații armonioase în septembrie. Astrele arată în mod clar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *