Taur aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Chiar și aprilie va fi benefic pentru relații. Taurul se poate aștepta la romantism și armonie în relațiile de lungă durată, care vor fi mai puternice decât oricând. Pe de altă parte, cei care nu și-au întâlnit încă norocul se pot bucura de o mulțime de distracție, flirt și aventură. Această lună este, de asemenea, bună pentru educație.Horoscop pentru aprilie 2020 Taur a citit mai departe.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Configurația astrală promite oarecare liniște în familie. Solicitările mari ale jobului vor acționa în două sensuri. Chiar în trei. Pe de o parte, îți vor lua din timpul și energia destinate partenerului și familiei. Pe de altă parte, îți vor lua din energia cu care te lupți și îi pisezi în mod obișnuit. Pe de o a treia parte, le va da ocazia să te susțină și asta va întări coeziunea familiei și a cuplului.
Pentru cei singuri, asta se poate traduce într-o lipsă de perspective de noi relații. Ar fi oarecum greșit să interpretezi așa. Adevărul este că nu se va întâmpla ceva spectaculos. Dar va fi o perioadă de consolidare a independenței și de luciditate în alegeri. Îți vei defini clar opțiunile și asta te va ajuta în viitor să te ferești de relații dăunătoare. Este, de asemnea, posibil să existe o persoană specială și să se producă o apropiere lentă dar temeinică.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Taur: CARIERĂ

Luna aprilie va fi una de succes mai ales pentru cei care lucrează pe bază de comision. Agenții de vânzări sau de asigurări, cei din PR, publicitate, comunicare vor încasa bine, ceea ce înseamnă că au muncit cu spor. Condiția este să dea atenție fiecărui detaliu și să nu neglijeze dealurile mărunte. Adică să adune bănuț cu bănuț, cu tot efortul care se cere. Nu scrie nicăieri că va cădea dintr-odată o sumă uriașă pentru ei. Se va aduna o sumă mare din sume multe și mărunte. Este valbil și pentru cei care au o afacere proprie.
Cei care muncesc în baza unui contract cu venituri fixe trebuie să dovedească mult tact. Vor fi schimbări în jurul lor. Tendința va fi de rămânere în afara schimbărilor, dar asta ar duce la pierderea unor oportunități. Trebuie flexibilitate și adaptare. Mai mult, trebuie să acționezi în interesul tău, să mai lași la o parte din scrupule și cavalerism.

Carieră și bani

Este o lună interesantă la capitolul dezvoltarea relațiilor de prietenie care te pot ajuta în carieră. Nu îți face prea mari speranțe, îndeosebi în preajma datei de 10 aprilie, atunci când este posibil să ți se promită mult și să nu obții, de fapt, niciun sprijin, fie el financiar sau sfaturi, îndrumări necesare pentru a progresa în carieră. Evită să te implici prea mult în cadrul unui proiect profesional care se poate dovedi ulterior că a fost doar o pierdere de timp. Este necesar să găsești alternative pentru a gestiona situațiile neplăcute, noi modalități de a comunica în cadrul unor parteneriate, colaborări sau în relația cu colegii.
Este posibil să primești noi oportunități de angajare, în a doua parte a lunii sau dai startul unui proiect pe termen îndelungat care te-ar putea avantaja în plan financiar. Până atunci ești foarte ocupat să rezolvi, în mod diplomat, eventualele provocări venite din partea unor amici care vor, cu orice preț, să se folosească de experiența ta în plan profesional și abilitățile tale de a găsi soluții în situațiile critice dând dovadă de inspirație și originalitate. La sfârșitul lunii vei avea ocazia să constați că, de fapt, tot răul a fost spre binele tău de mai târziu.
În preajma datei de 27 aprilie este bine să fii mult mai atent la banii de care dispui. Evită să dai bani cu împrumut unor amici sau să investești bani în cadrul unui grup sau într-un proiect. Vei fii mult mai capabil să folosești în avantaj personal abilitățile și talentele de care dispui. În această lună stai bine la capitolul finanțe, cât timp nu exagerezi cu cheltuielile și nu te grăbești să faci investiții, până când nu te consulți cu experți sau cu partenerul de viață.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru aprilie 2020 Taur

  • Cele mai bune zile: 7, 8, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zile: 2, 3, 9, 10, 11, 23, 24, 29
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 7, 8, 16, 17, 25, 26, 27, 29
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 4, 5, 6, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 21, 22, 23, 24, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 6, 9, 10, 15, 24

Concluzii lunare ale horoscopului

Aceasta este o lună bună pentru cei marcaţi de zodia Taurului. Vă simţiţi mai energici şi aveţi senzaţia că totul este posibil. Lucruri care păreau intangibile devin realizabile, mai ales după data de 20 aprilie. Majoritatea planetelor aflându-se în sectorul estic al astrogramei voastre, preocuparea este pe sine. Pâna în data de 20 aprilie este indicat să vă ocupaţi de voi înşivă, de starea de sănătate, de planurile şi aspiraţiile voastre, Poziţionarea lui Jupiter vă favorizeaza pentru a primi suportul celorlalţi, iar Marte din Capricorn vă conferă energia necesară pentru a avea inițiativa personale. Competențele personale contează acum. Este timpul să obţineţi acele lucruri pe care vi le doriţi. Totuşi trebuie să luaţi în calcul faptul ca deciziile pe care le luaţi acum vă vor afecta pe o perioadă mai lungă. Dacă daţi dovadă de înțelepciune, anul viitor va fi mult mai confortabil. Dacă faceți greșeli, veți afla despre ele în următoarele șase luni și veţi putea reveni asupra lor abia în anul care va urma. Spiritualitatea, autocunoaşterea pot fi factori importanţi în această lună, până în data de 20 aprilie. Chiar și situația familială se poate îmbunătăţi datorită vouă. Dacă au existat neînţelegeri între părinţi, va exista mai multă solidaritate între 17 și 19 aprilie şi se poate ajunge la un compromis. Venus petrece cea mai mare parte a lunii în zodia Taurului, până pe 24 aprilie. Acest lucru vă face mai plăcuţi, mai atractivi pentru ceilalţi, dar poate exista şi o tendinţă spre indulgenţă, aveţi grija la cât si e consumaţi. Acesta este un moment bun pentru a vă ocupa de imaginea voastră, îmbrăcăminte sau accesorii personale. De asemenea, pot apărea oportunităţi de muncă. Soarele va intra in zodia Taurului in data de 20 aprilie. Acest lucru vă îmbunătățește aspectul personal. Sunteţi mult mai carismatici, se îmbunătăţesc relaţiile, iar acţiunile voastre au un impact mai puternic.

Verificați De asemenea

Post Image

Taur august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În luna august, te poți aștepta la stabilitate la locul de muncă. Cel mai bine …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *