Scorpion septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Septembrie va aduce evenimente vieții personale a Scorpionilor. Din păcate, nu va fi o perioadă pozitivă. Armonia dintre tine și partenerul tău a dispărut, deci e posibil să ai parte de un argument. Chiar dacă ai tendința să fii temperamental, ar trebui să încerci să te calmezi. Doar așa vei putea salva situația. Horoscop pentru septembrie 2020 Scorpion a citit mai departe.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Intri într-o perioadă de comunicare eficientă cu cei apropiați. Unele tensiuni existente se vor dezamorsa. Datorită influenței Lunii, vei fi mai receptivă la nevoile celorlalți. Iar asta îți va consolida relația de cuplu, de familie și cu prietenii. Intuiția te va ajuta să mergi acolo unde trebuie ca să-ți faci noi cunoștinți. Deocamdată, va fi doar plăcerea conversației și a unor puncte de interes comune. În viitorul apropiat, însă, aceste relații proaspete se vor dovedi foarte utile și de o parte, și de cealaltă.

Dragoste – Relația de cuplu

Încă de la începutul lunii alegi să petreci timpul alături de prieteni și partenerul de viață. Astfel ai ocazia să socializezi, să participi la tot felul de întruniri, să îți faci noi cunoștințe, prieteni comuni cu care împărtășești aceleași preocupări, proiecte de viață. Va trebui să fii mult mai prudent în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 3 septembrie, atunci când este posibil să ajungi la certuri cu partenerul de viață datorită unor bârfe venite din partea amicilor și care vizează relația de mariaj. Pe de altă parte ești tentat să dai curs unei relații extraconjugale cu o persoană de sex opus din cercul de prieteni sau cunoscută prin intermediul unor amici.
A doua parte a lunii îți poate aduce tot felul de răsturnări de situație în plan amoros, ceea ce te va deruta și în plan socio-profesional ajungând astfel la tot felul de controverse, răzgândiri, reproșuri, acuzații, mai mult sau mai puțin adevărate, venite din partea persoanei iubite.
Ești în plină formă, cât timp reușești să îți îndeplinești obiectivele, prin intermediul partenerului de viață. Va trebui totuși să fii mult mai prudent în cadrul relației de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 12 septembrie, atunci când se aprind scântei în relație riscând să ajungi foarte ușor la certuri, o eventuală despărțire.
În a doua parte a lunii septembrie, mai precis în preajma datei de 25 septembrie, este momentul să te trezești la realitate și să constați că multe din dorințele tale, care vizează o eventuală relație de amor, nu se ridică la înălțimea așteptărilor.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, o perioadă favorabilă, în plan sentimental, este spre sfârșitul perioadei. Poți ajunge astfel să cunoști o persoană de sex opus care îți va trezi interesul, din punct de vedere sentimental și material.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Scorpion: CARIERĂ

Deocamdată, nu se întrunesc condițiile pentru reușita planurilor tale. Domeniul profesional merge cumva înainte, dar nu face salturile așteptate. Folosește această perioadă pentru o fundamentare mai atentă a deciziilor viiitoare.
Ți se va da de rezolvat ceva ce, de fapt, nu are rezolvare. Va trebui să-ți faci curaj și să spui asta. Ca argument esențial invocă cheltuiala de bani și de timp inutilă. Șefii sunt sensibili când vine vorba de consum inutil.
Nu lua decizii importante privind banii. Marte este instabil și tot ce faci devine riscant. Nu te nîndatora, dar nu da nici bani cu împrumut.

Sănătate

Se cere mai multă prudență în ceea ce privește eventualele probleme renale, dureri de spate, infecții, în preajma datelor de 2 și 25 septembrie. Pot să apară unele probleme de natură digestivă, insomnii, epuizare fizică și mentală, există predispoziția la răniri, accidente, în preajma datei de 26 septembrie. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în gestionarea eventualelor probleme renale, dureri lombare, dureri de cap, probleme legate de tensiunea arterială, spre sfârșitul lunii.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Luna iunie din acest an va fi benefică pentru carieră. Acum e timpul să te …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *