Scorpion octombrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În octombrie, te poți aștepta la o perioadă intelectuală. Te vei gândi mult, dar și la evenimente din trecut. Poți să nu te grăbești deoarece, din noroc, nimeni nu te va grăbi. Scorpionul va beneficia din a sorta prioritățile lor. Atunci obiectivele lor vor fi mai clare și vor știi ce cale să urmeze în viață din nou. Horoscop pentru octombrie 2020 Scorpion a citit mai departe.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă nu ești într-o relație stabilă, luna octombrie va fi una mai mult de observație decât de acțiune. Dacă dai curs invitațiilor, vei cunoaște lume și vei flirta lejer, fără să te legi. Va fi fi plăcut pentru toată lumea. Și nu este exclus ca de aici să se lege o relație peste puțin timp. Dacă ai deja un partener, relația va fi relaxată și plăcută. Veți fi mereu în compania prietenilor – desigur, atât cât vă va face plăcere. Scorpionii familiști, vor face față fără probleme solicitărilor din partea familiei. Vor fi momente plăcute și cu satisfacții, mai ales din partea copiilor.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună în care relația de cuplu poate trece prin tot felul de schimbări care te vor avantaja, cât timp nu te vei încăpățâna să mergi pe o direcție care nu ți-a adus nimic bun până acum. La începutul lunii ești predispus la probleme de relaționare cu familia sau rudele apropiate datorită bârfelor, discuțiilor fără sens riscând astfel să pierzi din vedere adevăratul scop, ceea ce contează pentru tine, în adevăratul sens al cuvântului. Din data de 3 octombrie devii mult mai comunicativ, capabil să explici clar, coerent punctul de vedere și astfel reușești să aplanezi eventualele conflicte în relația de mariaj.
În preajma datei de 13 octombrie tensiuni care mocneau de ceva timp sunt aduse la suprafață în mod oarecum neașteptat predispunând la transformări iremediabile în relația de cuplu. Este, de fapt, șansa de a face curățenie, de a te elibera dintr-o relație provocatoare de mari suferințe astfel că, în prima parte a lunii, ești în căutarea adevărului, a ceea ce vrei de la tine dar și de la partenerul de viață, vrei să afli dacă ceea ce primești acum este ceea ce ai nevoie. Răspunsurile mult așteptate, vis-a-vis de relația de mariaj, le vei primi în preajma datei de 14 octombrie, atunci când va avea loc Luna Plină în zodia Taur. Atenție însă, ești predispus la certuri în relația cu părinții sau poți ajunge la tot felul de neplăceri cu partenerul de viață datorate, în mare parte, implicării neinspirate a părinților.
În a doua parte a lunii se echilibrează oarecum relația de cuplu reușind să vezi partea bună din cadrul relației, în mare parte datorându-se dispoziției tale de a comunica mult mai deschis cu partenerul de viață.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație stabilă, te confrunți cu oarecare teamă de a da startul unei relații de amor sau pur și simplu ai tendința să faci alegeri greșite în plan amoros așa că nu te grăbi să sari în brațele oricui îți face declarații de dragoste foarte bine meșteșugite, menite să te facă să nu mai vezi cu cine ai de-a face.
La sfârșitul lunii octombrie se poate vorbi despre o reevaluare a relației de mariaj fiind predispus la tot felul de contraziceri, reproșuri, aflarea unor secrete menite să destabilizeze relația. Evită să împărtășești cu părinții eventualele probleme din relația de cuplu întrucât riști să strici și mai mult ceea ce ai construit cu efort.
Spre sfârșitul lunii există riscul să aibă loc discuții neplăcute, se revine asupra unor probleme din cadrul relației de mariaj și astfel iei decizii bruște, pe care le regreți mai târziu. Totul va depinde de alegerea pe care o faci și dacă ești decis să pui mai mult preț pe sentimente decât pe latura materială.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Scorpion: CARIERĂ ȘI BANI

Pentru Scorpion, munca e foarte importantă. Aliații tăi adevărați sunt cei care muncesc cot la cot cu tine. Te vei baza pe ei cu atât mai mult cu cât vei simți nevoia să ții adversarii la distanță. În realitate, aceia nu sunt chiar niște adversari, ci oameni care pot să te încurce. În general, nu-și permite nimeni să-și facă din Scorpion un adversar.
Vei sta foarte bine cu banii, dar cu o condiție. Trebuie să sesizezi punctul maxim și să nu încerci să forțezi dincolo de el. Te va tenta un câștig ieșit din comun, dar acesta va fi foarte riscant. Poate fi o investiție care promite suspect de mult. Riști să pierzi totul.

Sănătate

Ești predispus la afecțiuni renale, lovituri în zona brațelor, dureri de oase sau ale încheieturilor. Este nevoie de multă chibzuință, atunci când vorbim despre alimentație fiind foarte important să eviți excesele, de orice fel. În ultimul decan al acestei luni nu te bucuri de o vitalitate foarte bună. Este posibil să revină probleme mai vechi de sănătate și să trebuiască luate măsuri prompte, eventual schimbând tratamentul sau medicul. Acordă o atenție specială la sănătate spre sfârșitul lunii analizate și nu te agita prea mult pentru lucruri inutile.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Dacă Scorpionul poate organiza timpul, vor avea o perioadă profitabilă în august. În carieră, obiectivul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *