Scorpion noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Horoscopul spune că în noiembrie nu e o idee bună să eliberezi frustrările tale pe partener. Doar vei ruina armonia pe care ați descoperit-o în ultima vreme. Situația va fi una calmă la locul de muncă, deci poți să planifici cum să sărbărotiți Crăciunul. În această perioadă, astrele prezic sănătate bună pentru Scorpioni. Horoscop pentru noiembrie 2020 Scorpion a citit mai departe.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Fidelitatea este dominanta ta în noiembrie. Refractară la complimentele și avansurile altora, te vei simți mai bine ca oricând alături de partenerul tău. Familia, în general, va fi o fortăreață consolidată, în care vei găsi tot ce-ți dorești. Dragostea, înțelegerea, dar și distracția te vor chema acasă imediat după muncă.Dacă va trebui să participi la unele evenimente sociale, va trebui să ai un obiectiv precis cu care să te duci. Să cunoști pe X sau pe Y și să-i propui cutare combinație. Altfel vei simți că ai pierdut degeaba o bucată din zi. Ești foarte bine orientată spre eficiență și randament.

Dragoste – Relația de cuplu

Odată cu intrarea lui Uranus în zodia taurului, casa parteneriatelor, a relației de mariaj pentru tine, urmează câțiva ani de transformări intense în relația de cuplu. Fie pui capăt definitiv unei relații, fie apare în viața ta o persoană interesantă care îți pică cu tronc și astfel dai startul unei relații de cuplu.
În intervalul 5 – 28 noiembrie lucrurile sunt oarecum confuze, în ceea ce privește o relație de dragoste fiind nevoit să dai explicații, vis-à-vis de o relație din trecut sau poți să reiei o relație de iubire. Nu este exclus să intri în posesia unor informații, vis-à-vis de relația de iubire și care să te trezească oarecum la realitate.
La jumătatea lunii va trebui să fii mult mai prudent, îndeosebi dacă ești deja într-o relație de mariaj întrucât există riscul să pui capăt relației datorită intervenției părinților eventual în urma unor probleme de familie sau legate de o casă, proprietate.
Din ziua de 26 noiembrie noiembrie, dacă încă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală, ai ocazia să întâlnești o persoană de sex opus cu care simți că rezonezi, din punct de vedere sentimental. Este posibil să faci călătorii în interes profesional sau să participi la cursuri de perfecționare prin intermediul cărora vei cunoaște o persoană de sex opus care te atrage, din punct de vedere erotic, sexual. Ai șanse destul de mari să dai startul unei relații de dragoste cu un coleg de muncă.
Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj ar trebui să fii mult mai prudent în preajma datei de 21 noiembrie întrucât se poate ajunge destul de ușor la agresivitate, gelozie, posesivitate, tot felul de acuzații certuri, din lucruri mărunte. Ai tendința de a dedica prea mult timp obligațiilor de serviciu și astfel neglijezi relația de mariaj.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Scorpion: CARIERĂ ȘI BANI

Păstrează-ți alinațele tradiționale. Luna aceasta nici nu pare una favorabilă pentru lărgirea cercului de influență. Folosește-te de ceea ce ai: coechipieri fideli și șefi care te favorizează. Muncește cu aceeași dăruire ca de obicei și ascensiunea îți va fi justificată în ochii eventualilor critici.
Tot prin persuasiune și relații vei obține niște avantaje care se vor traduce în bani. Fie vei avea ceva în plus de făcut, fie vei negocia cu succes vreo mărire de tarif sau de salariu. Poți să te recompensezi cu un moft costisitor la sfârșitul lunii.

Sănătate

Ești într-o formă fizică bună, cât timp nu exagerezi cu munca și gândurile pesimiste. Este bine să fii mai prudent cu treburile casnice, îndeosebi în preajma zilei de 21 noiembrie. Ești predispus la entorse, fracturi, probleme renale sau insomnii, depresii, în a doua parte a lunii. Totul este să dai dovadă de echilibru și să găsești resursele necesare pentru a te revigora, chiar și după o eventuală problemă de sănătate.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Dacă Scorpionul poate organiza timpul, vor avea o perioadă profitabilă în august. În carieră, obiectivul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *