Scorpion martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Datorită influenței lui Venus, Scorpionii se vor descurca în relații. Vei emite o energie pozitivă de care partenerii potențiali vor fi atrași cu siguranță. Deci, cei singuri nu vor duce lipsă de potențiali parteneri. Încrederea ta de sine va fi tot mai mare. Ai grijă să nu devii prea grijuliu. Horoscop pentru martie 2020 Scorpion a citit mai departe.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Marea răscruce vine pentru Balanțele care se află într-o relație. Chiar dacă nu se pune problema continuării sau încheierii relației. Poate fi vorba despre o alegere importantă, despre o discuție capitală. Intuiția îți va spune cum să alegi și dacă e cazul sau nu să faci acum o alegere. Tot intuiția îți va spune dacă este sau nu cazul să deschizi acea discuție.
Dar și pentru Balanțele care nu au o relație se va pune problema unei alegeri. Fie între doi potențiali parteneri, fie în privința începerii sau neînceperii unei relații. Din nou, intuiția ta va ști dacă sunt îndeplinite condițiile de compatibilitate.În ultima parte a lunii, când situația ta stă sub semnul întrebării, partenerul va fi cel care te va susține și te va sfătui de bine. Totdată, pe acest mecanism, poate să înceapă o relație nouă dacă momentan ești singură.

Dragoste – Relația de cuplu

Odată cu intrarea lui Uranus în zodia taurului, casa parteneriatelor, a relației de mariaj pentru tine, urmează câțiva ani de transformări intense în relația de cuplu. Fie pui capăt definitiv unei relații, fie apare în viața ta o persoană interesantă care îți pică cu tronc și astfel dai startul unei relații de cuplu.
În intervalul 5 – 28 martie lucrurile sunt oarecum confuze, în ceea ce privește o relație de dragoste fiind nevoit să dai explicații, vis-à-vis de o relație din trecut sau poți să reiei o relație de iubire. Nu este exclus să intri în posesia unor informații, vis-à-vis de relația de iubire și care să te trezească oarecum la realitate.
La jumătatea lunii va trebui să fii mult mai prudent, îndeosebi dacă ești deja într-o relație de mariaj întrucât există riscul să pui capăt relației datorită intervenției părinților eventual în urma unor probleme de familie sau legate de o casă, proprietate.
Din ziua de 26 martie martie, dacă încă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală, ai ocazia să întâlnești o persoană de sex opus cu care simți că rezonezi, din punct de vedere sentimental. Este posibil să faci călătorii în interes profesional sau să participi la cursuri de perfecționare prin intermediul cărora vei cunoaște o persoană de sex opus care te atrage, din punct de vedere erotic, sexual. Ai șanse destul de mari să dai startul unei relații de dragoste cu un coleg de muncă.
Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj ar trebui să fii mult mai prudent în preajma datei de 21 martie întrucât se poate ajunge destul de ușor la agresivitate, gelozie, posesivitate, tot felul de acuzații certuri, din lucruri mărunte. Ai tendința de a dedica prea mult timp obligațiilor de serviciu și astfel neglijezi relația de mariaj.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Scorpion: privire generală

Te afli în fața unei alegeri și trebuie să te gândești bine. În primele zile ale lunii vei avea și răspunsul și vei fi mulțumită de alegere. Asta, dacă te vei încrede, ca de obicei, în intuiția ta. Prima decadă a lunii va fi caracterizată de romantism și creativitate. Apoi te vei afla în situația de a face ceva la care nu te pricepi. Nu trebuie să refuzi, dar nici să te pripești. E mai greu decât pare. Analizează bine și nu refuza o mână de ajutor.
Pe 22-23-24, ai parte de o provocare. Dacă nu reușești să-ți controlezi impulsivitatea, vei afecta serios relația cu cineva mai puternic decât tine. Asta te-ar putea costa scump. Mai târziu, pe 29 sau pe 30, vei primi niște vști bune de unde nu te aștepți.

Sănătate

Ești într-o formă fizică bună, cât timp nu exagerezi cu munca și gândurile pesimiste. Este bine să fii mai prudent cu treburile casnice, îndeosebi în preajma zilei de 21 martie. Ești predispus la entorse, fracturi, probleme renale sau insomnii, depresii, în a doua parte a lunii. Totul este să dai dovadă de echilibru și să găsești resursele necesare pentru a te revigora, chiar și după o eventuală problemă de sănătate.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Conform horoscopului, Scorpionul trebuie să nu fie prea naiv în mai. În jurul tău vei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *