Scorpion mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Conform horoscopului, Scorpionul trebuie să nu fie prea naiv în mai. În jurul tău vei avea parte de unii glumeți. Fie că e vorba de un partener potențial, consilier financial sau intenții necinstite din partea unui coleg, ai grijă. Surplusul de energie poate fi consumat practicând sportul dorit. Horoscop pentru mai 2020 Scorpion a citit mai departe.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna mai va fi o perioadă dinamică și de mare diversitate în privința relațiilor. S-ar putea să primești un ultimatum de la partener, deci vei avea de luat o decizie sau măcar de dat un răspuns. Asta presupune să te lămurești mai întâi asupra adevăratelor tale intenții. Va trebui, de asemenea, să faci ordine în relațiile tale sociale și în cele de prietenie. Mai mult ca oricând, vei simți că ai în preajma ta oameni care te trag înapoi, care-ți transmit emoții negative. Este o perioadă în care nu ai nevoie de așa ceva. Ai propriile tale motive de stres și panică.
Vei simți nevoia să trântești niște uși și să părăsești niște incinte fără să-ți mai iei larevedere. Încearcă să n-o faci pentru că îți va dăuna pe termen lung. Soluția cea mai bună pe moment este să te faci că plouă. Amână discuțiile decisive pentru o perioadă în care vei putea să-ți stăpânești mai bine emoțiile.

Dragoste – Relația de cuplu

Lucrurile sunt destul de neclare dominând acum starea de incertitudine, de iluzie în cadrul relației de dragoste în care ești implicat de ceva timp. Deși ai putere de seducție și nu duci lipsă de apreciere venită din partea sexului opus te poți confrunta cu o stare de nemulțumire în amor. Este posibil ca persoana pentru care ai sentimente profunde de dragoste să nu fie accesibilă social sau pregătită pentru a începe o nouă relație sau, pur și simplu, să constați că ai investit timp și sentimente într-o relație care nu a dus nicăieri, îndeosebi în primul decan.
În preajma datei de 5 mai ai ocazia să dai startul unei noi relații de cuplu sau poți readuce atmosfera de echilibru și înțelegere în relație. Ești mult mai deschis către partenerul de viață venindu-ți mai ușor să te faci înțeles, ascultat, părerile tale sunt luate în seamă. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, în preajma datei de 18 mai, te poți aștepta la o cerere în căsătorie sau poate chiar tu ești cel căruia îi vine brusc cheful să dea startul unei relații de lungă durată.
Dacă ești implicat deja într-o relație de cuplu poți fii mult mai dispus să-ți concentrezi energia în cadrul relației. Simți că eforturile tale de a readuce liniștea în cuplu nu sunt în zadar reușind să te bucuri de reale momente de romantism, de apreciere, ai parte de multă atenție venită din partea persoanei iubite. Te implici cu mai multă responsabilitate fiind acum mai realist, străduindu-te cu succes să îndeplinești îndatoririle de familist.
Din data de 21 mai urmează o perioadă mult mai intensă, din punct de vedere intim, sexual fiind dornic să cunoști noi persoane de sex opus, având chef de aventuri, de a experimenta în plan amoros.
Spre sfârșitul perioadei analizate ești mult mai impulsiv resimțind o puternică stare de tensiune în cadrul relației de dragoste.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Scorpion: CARIERĂ

Pe tărâmul profesional, va trebui să te confrunți cu neîncrederea unora, cu invidia altora… Nu fi agresiv și nu căuta să-ți dovedești superioritatea într-un mod ostentativ. Asta ar reuși să înrăutățească situația. Fii diplomat, ocolește căile abrupte, renunță la dispută. Nu răspunde provocărilor.
Dacă ai propria afacere, concentrează-te pe soluții noi, pe combinații noi, pe relații noi. Totodată, este timpul să rezolvi o problemă veche care te sâcâie de ceva timp. Taie răul de la rădăcină, printr-o discuție tranșantă (dar calmă) sau printr-o renunțare, dacă este posibil.

Sănătate

Ai grijă la predispoziția către accidente, îndeosebi în primele zece zile ale acestei luni. Există acum tendința de îngrășare, poți apărea afecțiuni ale coloanei vertebrale sau disfuncții renale. Este posibil să apară probleme în zona capului, insomnii, stări de depresie, în prima parte a lunii. Spre sfârșitul lunii ești predispus la exagerarea cu mâncarea dar și cu efortul fizic și intelectual ceea ce îți poate da peste cap metabolismul.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Dacă Scorpionul poate organiza timpul, vor avea o perioadă profitabilă în august. În carieră, obiectivul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *