Scorpion iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Luna iunie din acest an va fi benefică pentru carieră. Acum e timpul să te concentrezi pe muncă din nou. Nu vrei să ratezi o informație importantă. Poate te-ai gândit la avansări profesionale sau ai dori o mărire de salariu. Toate se vor adeveri pentru Scorpion in acest an. Horoscop pentru iunie 2020 Scorpion a citit mai departe.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pe planul dragostei, va fi o lună plină de activitate. Bărbații Scorpioni sunt supuși la grele încercări. Nivelul testosteronului va crește și asta îi va îndemna la tot felul de lucruri necugetate. Pe de o parte, le va sta capul numai la aventuri. Pe de altă parte, vor fi foarte agresivi, mai ales față de alți bărbați.
Femeile Scorpion au avantajul unui echilibru întărit de multă energie. Vor fi capabile să ia inițiativa în caz că vor să înceapă o relație nouă. În relația existentă, vor dicta pentru o perioadă. Este important să dicteze ceea ce trebuie. Vor fi apte să satisfacă toată visurile partenerului.

Dragoste – Relația de cuplu

În primele 9 zile ale lunii mai ai ocazia să te bucuri de petrecerea timpului alături de partenerul de viață, eventual plecați într-o călătorie, te bucuri de o scurtă vacanță în doi. După data de 15 iunie este recomandat să nu exagerezi cu tendința de a fi prea cicălitor sau de a te interesa de tot ceea ce face partenerul de viață confruntându-te cu o oarecare stare de nesiguranță, în ceea ce privește relația de cuplu. Vrei să deții controlul total asupra celuilalt și poți deveni de-a dreptul obositor. Este timpul să privești relația de mariaj cu mai multă maturitate și înțelegere față de nevoile celuilalt.
Din data de 10 iunie ai ocazia să dai startul unei relații intime astfel că există posibilitatea să te implici într-o relație extraconjugală sau poți relua o relație de amor veche. Ești mult mai încrezător în propria capacitate de a atrage atenția sexului opus. Încearcă totuși să fii mult mai realist, conștient de riscurile la care ești expus, atunci când te lași copleșit de dorințe și pasiune. Spre sfârșitul lunii nu prea știi ce să faci, dacă este bine sau nu să mai continui o relație de amor secretă pentru care ai făcut deja, poate, prea multe compromisuri. În preajma datei de 24 iunie ești predispus la probleme în relația de dragoste fiind posibil să intri în posesia unor secrete și astfel să devii mai posesiv, gelos, încercând să deții controlul asupra persoanei iubite.
Este o lună iunie în care te poți bucura de momente unice de senzualitate și sexualitate, experimentezi în plan intim, sexual, în ciuda grijilor și a problemelor care țin de viața de zi cu zi.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Scorpion: CARIERĂ

În luna iunie, Scorpionul va avea posibilitatea să-și îmbunătățească situația financiară. Nativii zodiei care sunt angajați nu vor fi nevoiți să facă prea multe compromisuri cu sistemul. Demnitatea lor va fi la adăpost. Li se va respecta programul, li se va recunoaște competența. Cea mai bună situație o vor avea acei Scorpioni care fac munci manuale, fizice.
Cei care sunt șefi sau dețin o afacere vor avea unele probleme cu suvbordonații sau angajații. Sub influența Lunii, unii dintre ei vor tinde să se revolte și să încalce disciplina organizației. Vor fi discuții și agitație. Te poți impune fără probleme, dar e mai bine să fii diplomat. Ascultă-i, rezolvă ce se poate rezolva, dă-le dreptate într-o măsură. Dacă-i reduci acum la tăcere, altădată conflictul va fi și mai grav.

Sănătate

Începutul lunii este bun, din punct de vedere al sănătății. Se cere o atenție sporită la mijlocul lunii, dacă ai de făcut deplasări departe de casă întrucât ești predispus la accidente, operații chirugicale, dureri în zona capului, probleme oculare, migrene, insolație.
Pe parcursul acestei perioade te poți confrunta cu o stare de agitație, dureri de spate sau ale încheieturilor; există predispoziția la lovituri, fracturi la nivelul brațelor, îndeosebi în preajma datelor de 14 și 23 iunie. Pot să apară și unele probleme care țin de sistemul digestiv și nervos.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Septembrie va aduce evenimente vieții personale a Scorpionilor. Din păcate, nu va fi o perioadă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *