Scorpion iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În iulie, fiecare Scorpion va avea grijă la carieră. Nu te vei gândi la concedii. Munca este una care te satisface, deci nu vei avea probleme motivaționale. Deci, este o scăpare minunată de viața personală, unde lucrurile nu vor fi atât de clare. Îți vei putea limpezi mințile când faci o plimbare prin natură. Horoscop pentru iulie 2020 Scorpion a citit mai departe.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Este o perioadă dinamică, fluidă. Nu face jocurile nimănui și nu flirta pe față. Astfel, vei scăpa de pericolul unui mic scandal. Rămâi devotată celor care îți sunt devotați. Este valabil în toate genurile de relații. Te atrage noutatea, dar ceea ce se vede nou la orizont nu pare deloc solid. Nu încerca să fii peste tot în același timp sau să-i convingi pe toți de toate părerile tale. Nici chiar în familie. Sunt posibile dispute pe teme lipsite de importanță, dar care pot să se încingă periculos. În aceste dispute, tu ești fitilul. Nervozitatea de la tine vine. Abandonează repede discuțiile care tind să se aprindă.
Dacă nu ești într-o relație stabilă, se văd scântei la orizont. Va fi o atracție reciprocă puternică între tine și o persoană abia întâlnită. Ia-o ca pe ceva de scurtă durată deocamdată. Nu face schimbări de planuri sau de domiciliu. Nu bate toba și nu face anunțuri de importanță majoră. Rămâne de văzut ce va ieși din această poveste.

Dragoste – Relația de cuplu

În prima parte a lunii poți fi, de-a dreptul, răscolit având sentimentul că scotocești în zadar după „acul în carul cu fân”. Poate că lucrurile sunt mult mai simple iar problema nu este la celălalt, ci la tine. Este recomandat să-ți schimbi punctul de vedere, vis-a-vis de relație, să te poziționezi diferit. Ai sentimentul că, în relația de mariaj, sunt prea multe lucruri care au rămas nerostite, informații la care trebuie să ajungi neapărat. Este posibil să vorbim doar despre temeri nefondate, ceva care există în mintea ta lăsându-te pradă geloziei.
Oricât de multe răspunsuri ai tot căuta, vis-a-vis de o relație de dragoste, nu le vei primi, în prima parte a lunii în analiză. Poți totuși să intri în posesia unor informații pe la jumătatea lunii, în urma unor certuri, contraziceri, atunci când fiecare este hotărât să spună ce își dorește de la celălalt.
În preajma datei de 17 iulie este posibil să renunți la o relație sentimentală cu o persoană de altă naționalitate sau aflată pe alte meleaguri. Nu este exclus să renunți la o călătorie alături de partenerul de viață sau pot să apară tot felul de blocaje, limitări și să nu mai ajungi acolo unde ți-ai propus.
După data de 28 iulie este posibil să te implici într-o relație de amor în care primează, de fapt, interesul social, profesional, se va pune mai mult accent pe bani, bunuri materiale. Pentru relațiile de cuplu în care dragostea și sentimentele nobile primează iar respectul este reciproc, vor exista unele discuții tensionate la jumătatea lunii, atunci când vor fi aduse la lumină aspecte neglijate, uitate sau pur și simplu evitate din dorința de a păstra o oarecare stare de echilibru în relația de cuplu. Eventualele discuții de acum se datorează intervenției nefericite venită din partea unor rude, vecini.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj atunci preferi să stai deoparte deocamdată, atunci când vine vorba despre asumarea de responsabilități în cadrul unei eventuale relații. Nu vei duce lipsă de admiratori din partea sexului opus.
În prima parte a lunii este destul de multă agitație, neliniște la capitolul amor preferând totuși să nu ieși prea mult în evidență. În partea a doua a lunii preferi să te bucuri de viață, de iubire acordându-ți mai mult timp, lăsând sufletul deschis pentru o nouă dragoste. Atenție la posibila confuzie între dragoste și sexualitate!

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Scorpion: CARIERĂ

Pe terenul profesional, dacă îți gândești o strategie, poți obține orice îți dorești. Situația ta financiară va fi una stabilă. Pentru asta, nici nu va fi necesar prea mult efort. Un efort suplimentar vca însemna câștiguri suplimentare. Iar încăpățânarea va da rezultate. Acest lucru este posibil mai ales pentru cei care muncesc pe cont propriu.
Dacă ești angajată, este indicat să fii pe fază la ce se întâmplă în jur. Nu sunt pericole îngrozitoare, dar trebuie să fii pregătită să eviți orice greșeală. Neînțelegerile altora te vor implica și pe tine. Vei fi în situația să alegi de partea cui ești. Cu puțină diplomație, poți scăpa de alegerea riscantă. De exemplu, poți să te implici într-un proiect care să-ți ocupe tot timpul și să nu aibă legătură cu alegerea. Sau poți, pur și simplu, să-ți iei concediu. Până te întorcui, situația se calmează.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Sănătate

Putem vorbi despre o lună în care este recomandat să nu exagerezi cu efortul fizic, uneori peste puterile tale, îndeosebi în prima parte a perioadei analizate. Te poți aștepta la unele probleme renale, dureri lombare, probleme digestive, există risc de accidentări, accidente vasculare, insolații, infecții ale sângelui.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Conform horoscopului, Scorpionul trebuie să nu fie prea naiv în mai. În jurul tău vei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *