Scorpion ianuarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Să nu îți fie teamă să folosești beneficiile în carieră oferite de noul an. În ianuarie, Scorpionii trebuie să grăbească ritmul de lucru. Conform horoscopului, nu vei duce lipsă de motivație și vei ajunge la obiectivul tău dacă vei persevera. Să nu uiți de familia ta. Îi poți vizita cel puțin odata pe lună. Horoscop pentru ianuarie 2020 Scorpion a citit mai departe.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Scorpion: BANI

În ianuarie, banii vor fi o sursă de încântare pentru tine. Așteaptă-te la neașteptat! Surprinzător de repede vor veni banii pe care îi aștepți. Jupiuter și Uranus te influențează atât în abilitatea de a încasa cât și în tentația de a cheltui. Vei fi atrasă de lux și de sporirea confortului.
Cei din familia ta vor câștiga și ei foarte bine începând din a doua săptămână a lunii. Astfel încât este posibil să vă aventurați într-un proiect riscant, din care, însă, nu se poate pierde prea mult. Adică, merită riscul.

Dragoste – Relația de cuplu

Începutul lunii este presărat cu momente de romantism, de atenție venite din partea partenerului de viață, simțindu-te de-a dreptul răsfățat. Din data de 5 lucrurile stau cu totul altfel fiind, poate, mult mai preocupat de modul în care ți se vorbește, de noi modalități de atrage și mai multe venituri în bugetul familiei. Reușești cu greu să revii la o oarecare stare de normalitate având parte mai tot timpul de confruntări, contraziceri pe diferite teme în relțaia de cuplu. Este posibil să observi că partenerul de viață pune mai mult accent pe latura materială decât pe respect și iubire.
În preajma datei de 21 s-ar putea ca unul dintre amici să îți facă mai mult rău cu sfaturile referitoare la relația de mariaj. Caută cu atenție în propriul suflet și ascultă-ți intuiția. Răspunsul este în tine! Nimeni altcineva nu știe ce ai tu nevoie, ce așteptări ai de la celălalt. Fii sinceră cu tine și partenerul de viață și vei observa cum se vor lămuri toate și te vei elibera de starea de tensiune.
Există acum riscul de a ajunge la certuri majore, doar pentru că nu reușești să îți exprimi clar dorințele, așteptările tale iar aceasta va conduce la acuzații, reproșuri destabilizând astfel relația de mariaj, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când ai tendința să neglijezi relația de cuplu în favoarea unui proiect profesional. Nu este exclus să apară unele discuții în relația de cuplu din cauza unor taxe restante, a unui împrumut care trebuie achitat, probleme care se pot acutiza în preajma datei de 31. În această lună este necesar să îți temperezi posesivitatea, gelozia trebuind să dai dovadă de mai mult echilibru în cadrul relației de mariaj. Ai ocazia să-ți canalizezi energia de care dispui spre activități constructive, desfășurate alături pe partenerul de viață.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai șansa de a te bucura din plin de o relație de dragoste, îndeosebi în prima parte a lunii. Nu vei duce lipsă de romantism, pasiune, însă spre sfârșitul lunii să ai ocazia să constați că nu a fost decât un „balon de săpun”, o iluzie și să revii, destul de dureros, la realitate. Este important să nu te lași condus de posesivitate, de egoism sau dorința de răzbunare.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Scorpion: CARIERĂ

Nu se va întâmpla nimic spectaculos în cariera ta în luna ianuarie. Va fi o perioadă favorabilă pentru evaluări și planuri de viitor. Poate chiar pentru îmbogățirea cunoștințelor și perfecționarea abilităților profesionale, în pregătirea perioadelor care urmează.
Dacă ești în căutarea unui job nou, șansele reale vor apărea în ultima săptămână a lunii. Dacă ai o afacere, finalul lunii ianuarie este favorabil extinderii echipei de lucru.

Sănătate

În luna analizată este nevoie de mai mult calm pentru că starea de agitație, nervii inutili te pot conduce către acțiuni imprudente și astfel pot să apară accidente, lovituri, insomnii. Acordă atenție pe timpul deplasărilor, în privința manipulării utilajelor, a instrumentelor de lucru, pe tot parcursul acestei luni. Este posibil să ai unele probleme legate de tensiunea arterială, probleme în zona capului, cu ochii sau probleme care țin de căile respiratorii, îndeosebi spre sfârșitul perioadei.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Conform horoscopului, Scorpionul trebuie să nu fie prea naiv în mai. În jurul tău vei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *