Scorpion februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În februarie, horoscopul recomandă Scorpionilor să se poată descurca în echipă. Mai ales când vine vorba de carieră. Bucuria succesului tău nu va fi atât de mare, dacă ai doborât pe altcineva pentru a ajunge aici. Vei avea multă energie în februarie, deci poți să îți petreci timpul liber jucând sporturi și devenind mai solid. Horoscop pentru februarie 2020 Scorpion a citit mai departe.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Scorpion: CARIERĂ

Marea decizie de pe 1-2 februarie s-ar putea referi exact la carieră. Vei simți nevoia să te consulți cu cineva care are autoritate. Dar și cu un prieten apropiat. Dacă părerile lor se bat cap în cap și niciuna nu coincide cu părerea ta, mergi pe varianta ta. Intuiția este punctul tău forte.
Undeva, pe 11-12 februarie, din tensiunea maximă, vei ieși deodată, cu decizia perfectă. În jur de 16-17 februarie, va trebui să fii în forma ta cea mai agreabilă. De asta va depinde o întorsătură favorabilă în cariera ta. Detensionează-te și fă-i să se simtă bine pe cei care vor decide.
Dacă până pe 21-22 reușești să-ți dai seama cum poți să beneficiezi de ultimele decizii, pe 25, 25 și 27 te vei simți perfect. Vei fi atât de bine încât îți vei permite să te ocupi și de binele altora.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună în care ai ocazia să trăiești din plin relația de mariaj bucurându-te de atenție și pasiune venite din partea partenerului de viață. Reușești să lași deoparte grijile profesionale, îndeosebi în a doua parte a lunii și să dedici mai mult timp relației de mariaj. Nimic nu ți se va părea prea greu, cât timp ai alături de tine persoana cu care simți că te completezi.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, din data de 10, porți discuții intense cu o persoană de sex opus, pui la cale tot felul de proiecte pe care le derulezi în comun cu acesta. Este posibil să treci de la simplul flirt la ceva mult mai serios în plan sentimental. Ai ocazia să dai startul unei familii, îți faci planuri cu bătaie lungă asumându-ți responsabilități de familist. Ești conștient că, pe lângă iubire, este vorba și despre multă muncă, dedicare și chiar cheltuieli suplimentare pe care trebuie să le faci, mai ales dacă trebuie să te muți într-o casă nouă, alături de persoana iubită.
Va trebui să fii mult mai atent la relația de cuplu, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când este posibil să apară adevărate „scântei” având ca subiect principal banii, care nu sunt suficienți pentru ce ai vrea tu să faci.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație, ai toate șansele să te îndrăgostești în această lună, ba chiar să visezi mai departe, nu doar la o simplă relație de amor, ci chiar la demararea unei relații de lungă durată. Relația sentimentală va trece însă printr-un moment de derută, de confuzie, în ultima decadă a acestei luni.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În materie de dragoste, chiar trebuie să asculți de inimă și de intuiție. Aici rațiunea chiar nu mai are nicio putere. Nu poți face inventarul calităților și defectelor cuiva. Una peste alta, te simți bine cu partenerul tău? Atunci mergi înainte.
Pe de altă parte, dacă ești în pragul unei relații noi dar inima nu te trage, nu încerca să te amăgești. Vei fi pusă în fața unei asemnea opțiuni în primele zile ale lunii. De pe 11 până pe 17, încă îți vei bate capul cu dificultatea deciziei. Dacă pe 21-22 preferi să se te sustragi de la întâlnire sub un pretext oarecare, e clar. Mai bine spune-i omului clar că nu te interesează o relație, nu-l duce cu vorba. Dacă ascendentul tău este într-un semn de Foc, ți-e greu să renunți la un admirator. Dacă este semn de Apă, îi cauți calitățile și avantajele. Dacă este semn de aer, amâni decizia și nu e bine. Dacă, însă, e semn de Pământ, vei pune lucruile în ordine cât de repede poți.

Sănătate

Fii mult mai prudent la începutul lunii, atunci când ești predispus la probleme de sănătate ce vizează infecții, probleme stomatologice, migrene, dureri de spate, tensiune arterială oscilantă, accidente vasculare. Atenție și spre sfârșitul lunii, atunci când ești predispus la accidente, tăieturi, căzături. De evitat practicarea sporturilor extreme, pe tot parcursul lunii analizate.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Conform horoscopului, Scorpionul trebuie să nu fie prea naiv în mai. În jurul tău vei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *