Scorpion decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Sfârșitul anului va aduce o enegie pozitivă în relații. Decembrie promite Scorpionilor o șansă mare a cunoaște partenerul ideal. Când veți face cunoștință, vă veți distra copios și veți flirta și veți avea pasiune. Te așteaptă experiențe complet noi. Relațiile pe termen lung vor prospera și înflori din nou. Horoscop pentru decembrie 2020 Scorpion a citit mai departe.

Horoscoul lunar decembrie 2020 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Aici apar marile cancanuri care s-ar putea să te distreze mai mult decât trebuie. Sigur că bârfele sunt apetisante, dar, ca tot ceea ce este apetisant, pot să cadă greu. Nu te încrede în cei care te provoacă. Vor duce vorba și vei ieși prost. Asta se poate întâmpla în cercul de prieteni, dar poate chiar și în familie.
De altfel, partenerul tău te va sfătui tot timpul să te ții deoparte. El este cel care apare în rolul de contrabalasanre a tendințelor tale riscante. Ascultă-l și mulțumește-i. Ce te-ai face dacă n-ar fi el?

Dragoste – Relația de cuplu

Este o perioadă favorabilă, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, ai ocazia să te bucuri din plin de dragostea și susținerea celui drag.
Până în data de 20 decembrie ai ocazia să dai curs unei noi relații de iubire sau să o dezvolți pe cea existentă dând un sens mult mai profund relației. Atenție însă în preajma datelor de 12 și 16 decembrie, atunci când este posibil să ajungi la certuri, poate chiar iei o decizie fermă în dezavantajul relației de dragoste și toate acestea pentru că nu ai răbdare să asculți ce spune celălalt aruncând vorbe care jignesc în mod profund. Mare atenție la modul în care îți exprimi dorințele, așteptările pe care le ai de la celălalt. Nu este exclus să idealizezi persoana iubită și să fii astfel dezamăgit undeva, la jumătatea lunii.
Spre sfârșitul perioadei ai ocazia să remediezi eventualele probleme din relația de mariaj și chiar puteți să plecați într-o călătorie sau să petreceți mai mult timp împreună. Partenerul de viață te susține în demersurile profesionale, ba chiar te poți aștepta la rezolvarea unor situații incerte, îndeosebi în ultima decadă. Atenție însă în preajma datei de 27 decembrie, atunci când ai ocazia să primești informații secrete, vis-à-vis de o relație intimă sau în legătură cu banii partenerului de viață. Poate fi vorba despre cheltuieli pe care trebuie să le faci pentru o eventuală intervenție medicală a partenerului de viață.
Este o lună în care vei discuta mai mult despre o eventuală oficializare a unei relații de dragoste. Atenție, poți da persoanei iubite sentimentul că ai interese ascunse, în ceea ce privește relația de dragoste!

Horoscoul lunar decembrie 2020 pentru Scorpion: CARIERĂ ȘI BANI

Paradoxal, nu în sfera profesională se va construi viesparul de care trebuie să te ferești. Acolo va fi o atmosferă serioasă, de muncă intensă. Și te vei integra foarte bine cu dinamica și intuiția care te caracterizează. Sunt lucruri deja începute care trebuie duse la bun sfârșit. Dacă cei din jur vor munci cam greu și fără chef, în așteptarea vacanței, tu vei acționa energic. Cumva, însă, vei lua un start la fel de energic și la cheltuit. Vei reuși să te încadrezi cu succes în bugetul propus pentru sărbători. Dar vei simți nevoia să te revanșezi și faci niște cheltuieli pe care și le doresc cei din familie. În compensația cadourilor nu foarte costisitoare. Este chiar un moment de maximă înțelepciune din partea ta.

Sănătate

În prima parte a lunii decembrie este posibil să reapară anumite probleme de sănătate și ești nevoit să intervii prompt apelând la sfaturile medicului sau adopți un nou regim alimentar. Atenție în preajma datei de 13 decembrie, atunci când este posibil să te confrunți cu o devitalizare a organismului, cu oboseală cronică, epuizare fizică și psihică. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături, îndeosebi în preajma datei de 27 decembrie. În această lună este recomandat să te protejezi mai mult, să te odihnești, să urmezi tratamente alternative, un regim alimentar și de viață mult mai eficient pentru a te revigora, din punct de vedere fizic și emoțional.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Luna iunie din acest an va fi benefică pentru carieră. Acum e timpul să te …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *