Scorpion august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Dacă Scorpionul poate organiza timpul, vor avea o perioadă profitabilă în august. În carieră, obiectivul tău va fi aproape de a fi realizat. Doar puțin lucru și te-ai descurcat. Nu uita de relaxare și să dormi suficient. Altfel, ai putea avea unele probleme de sănătate. Horoscop pentru august 2020 Scorpion a citit mai departe.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

O să apară ceva nou încă din primele zile ale lunii. O să ți se pară interesant, deși n-o să-ți dai seama unde duce. Fie vei intra într-un nou cerc de cunoștințe, fie vei descoperi o nouă arie de interes. Cum ești o fire practică, te vei întreba la ce poate să-ți ajute. Încă nu se știe, dar intuiția îți va spune că ești pe un drum bun. Nu vei ști nici dacă te afli în pragul unei noi relații romantice sau doar în prezența unui flirt. Și asta se va lămuri mai târziu. Lasă toate posibilitățile deschise.
Dacă ești într-o relație stabilă, probabil că, împreună cu partenerul, vei găsi valențe noi cuplului vostru. În privința copiilor, vor apărea idei noi pentru viitorul lor. Prea fanteziste? Prea hazardate? Încă nu se știe. Nu le da cu totul la o parte. Tocmai pentru că nu se știe.

Dragoste – Relația de cuplu

Nemulțumirile și pierderile din carieră se pot răsfrânge și asupra relației de mariaj și astfel ajungi la tot felul de reproșuri, acuzații, gelozie, discuții lipsite de sens care te vor răscoli și mai mult. Mare atenție în preajma datei de 2 dar și 15 august, atunci când ai tendința să exagerezi cu dorința de a-ți lua revanșa, de a te răzbuna pe anumite persoane despre care gândești că te-au nedreptățit în plan sentimental.
În prima parte a lunii ești predispus la reluarea unei relații de iubire din trecut preferând să o păstrezi în secret. Este posibil chiar să dai startul unei relații amoroase cu cineva din mediul socio-profesional încercând astfel să te folosești de anumite favoruri din partea acesteia.
Din data de 12 august se cam tensionează atmosfera din relația de cuplu așa că acordă atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere și evită eventualele izbucniri de furie, doar pentru că nu merg lucrurile așa cum ți-ai propus în plan profesional.
Te poți aștepta la o lună fierbinte, în ceea ce privește dragostea alegând să trăiești cu pasiune, intensitate, ca și cum ai vrea să te redescoperi prin iubire, să dai un nou sens vieții tale amoroase. Nu vor fi excluse bârfele, posibilele scandaluri legate de relația cu sexul opus.
Ai ocazia să trăiești sentimente deosebite, alături de o persoană dragă împărtășind aceleași dorințe, trăind momente de pasiune și încântare, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni de vară. Este recomandat să dai dovadă de realism și de spirit analitic, să nu te lași furat de himere, de iluzii deșarte.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Scorpion: CARIERĂ ȘI BANI

De un lucru nu vei pueta să te plângi: de bani. Numai că va trebui să sacrifici ceva pentru ei. Din timpul liber, din hobby-uri și din relațiile personale.
Va trebui să rezolvi mai întâi dilemele. Să alegi cărei direcții vrei să-i dai prioritate. Poți să aprofundezi un proiect și să-ți sporești competențele. Sau poți să faci mișcări discrete în sensul avansării în schemă. Sau, altă variantă, poți să remorchezi pe cineva cu tine, ca să-ți plătești o datorie morală. Tu alegi.
Partea bună este că nu se va amesteca nimeni în treburile tale și nu va încerca să te influențeze. Dacă până acum ai avut impresia că unii vor să-ți forțeze mâna, acum asta va înceta.

Sănătate

Este o lună în care este recomandat să eviți excesele de orice fel, fie că vorbim despre muncă, mâncare sau alcool. Ești predispus la probleme care țin de circulația sângelui, inimă sau la accidente, îndeosebi pe la mijlocul lunii august. Mare atenție la călătoriile pe care le faci în interes de serviciu, în preajma datei de 16 august, întrucât ești predispus la accidente.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Conform horoscopului, Scorpionul trebuie să nu fie prea naiv în mai. În jurul tău vei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *