Scorpion aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În carieră, Scorpionul va avea parte de o perioadă calmă. Chiar dacă ești ambițios natural, nu strică să te relaxezi puțin uneori. În aprilie, vei putea petrece timpul liber făcând ce vrei. Vei fi într-un mediu fericit de familie, precum acasă cu familia ta. Când vine vorba de sănătate, te așteaptă o perioadă stabilă. Horoscop pentru aprilie 2020 Scorpion a citit mai departe.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În viața personală, Scorpionul nu mai are de luptat și nu mai trebuie să fie încordat. Pentru cei care nu se află într-o relație, va fi o lună drăguță, cu relații lejere, fără bătaie de cap. Nu înseamnă că din relațiile relaxate de acum nu poate ieși una serioasă mai târziu. Doar că, deocamdată, nu se ajunge la profunzime.
Luna se va ocupa de partea senzuală atât în relațiile noi cât și în cele vechi. Deci va fi ceva activitate.
În familie, te vei confrunta cu atitudinea incorectă a unui membru. Va trebui să-l pui la punct, dar fără să te consumi pre mult pe această temă. Doar câteva vorbe pe tonul potrivit și în momentul potrivit vor fi de ajuns.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o perioadă favorabilă, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, ai ocazia să te bucuri din plin de dragostea și susținerea celui drag.
Până în data de 20 aprilie ai ocazia să dai curs unei noi relații de iubire sau să o dezvolți pe cea existentă dând un sens mult mai profund relației. Atenție însă în preajma datelor de 12 și 16 aprilie, atunci când este posibil să ajungi la certuri, poate chiar iei o decizie fermă în dezavantajul relației de dragoste și toate acestea pentru că nu ai răbdare să asculți ce spune celălalt aruncând vorbe care jignesc în mod profund. Mare atenție la modul în care îți exprimi dorințele, așteptările pe care le ai de la celălalt. Nu este exclus să idealizezi persoana iubită și să fii astfel dezamăgit undeva, la jumătatea lunii.
Spre sfârșitul perioadei ai ocazia să remediezi eventualele probleme din relația de mariaj și chiar puteți să plecați într-o călătorie sau să petreceți mai mult timp împreună. Partenerul de viață te susține în demersurile profesionale, ba chiar te poți aștepta la rezolvarea unor situații incerte, îndeosebi în ultima decadă. Atenție însă în preajma datei de 27 aprilie, atunci când ai ocazia să primești informații secrete, vis-à-vis de o relație intimă sau în legătură cu banii partenerului de viață. Poate fi vorba despre cheltuieli pe care trebuie să le faci pentru o eventuală intervenție medicală a partenerului de viață.
Este o lună în care vei discuta mai mult despre o eventuală oficializare a unei relații de dragoste. Atenție, poți da persoanei iubite sentimentul că ai interese ascunse, în ceea ce privește relația de dragoste!

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Scorpion: CARIERĂ

Ai tot ce-ți trebuie ca să-ți asiguri succesul profesional luna aceasta. Ai un plan, ai resurse, ai oportunități. Trebuie, totuși, să iei mai multe variante în considerare. Oportunitățile nu sunt foarte strâns grupate. Poate fi vorba despre mai multe afaceri sau despre mai mulți angajatori.
Este important să acționezi în propriul interes, după propriile calcule. Nu se întrevede prin preajmă nimeni care să te poată ajuta sau sfătui dezinteresat.
Celor care lucrează pentru un angajator, horoscopul le recomandă să-și arate talentul maxim și capacitatea maximă. Se învârtesc niște lucruri, se refac niște socoteli de care nu ai știre în totalitate, dar le simți. Din toate astea, se vor ivi niște oportunități pentru tine și n-ar trebui să le ratezi.

Sănătate

În prima parte a lunii aprilie este posibil să reapară anumite probleme de sănătate și ești nevoit să intervii prompt apelând la sfaturile medicului sau adopți un nou regim alimentar. Atenție în preajma datei de 13 aprilie, atunci când este posibil să te confrunți cu o devitalizare a organismului, cu oboseală cronică, epuizare fizică și psihică. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături, îndeosebi în preajma datei de 27 aprilie. În această lună este recomandat să te protejezi mai mult, să te odihnești, să urmezi tratamente alternative, un regim alimentar și de viață mult mai eficient pentru a te revigora, din punct de vedere fizic și emoțional.

Verificați De asemenea

Post Image

Scorpion noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Horoscopul spune că în noiembrie nu e o idee bună să eliberezi frustrările tale pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *