Săgetător septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În Septembrie, te poți aștepta la o energie pozitivă în domeniul relațiilor. Mulți Săgetători singuri ar trebui să țină ochii deschiși. Conform horoscopului, ai o șansă să cunoști sufletul tău pereche. În jurul tău, vei avea mulți parteneri potențiali. Deci alege cu grijă și nu te lăsa afectat de aparențe. Horoscop pentru septembrie 2020 Săgetător a citit mai departe.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru nativii mai tineri ai zodiei, va fi o perioadă de distracție și amuzament. Nu neapărat petreceri, pot să fie întâlniri în grup, sau unele activități împreună cu prietenii. Dacă ești în cătarea unui nou partener, aceasră căutare se transforma într-o joacă. Multe flirturi, multă cochetărie, dar deocamdată nu vei arunca ancora. De aici, însă, poate ieși ceva serios în viitorul apropiat. Săgetătorii familiști tind să-și ducă acasă frustrările de la serviciu. Ca să nu exagerezi în această privință, organizează mai multe ieșiri cu familia. Filme, oncerte, drumeții, mese în oraș – orice, numai nu vă închideți în casă cu problemele.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o perioadă agitată, în care vei pune mai mult accent pe muncă, existând riscul să neglijezi relația cu partenerul de viață astfel că este nevoie de mai multă atenție din partea ta față de partener. Nu este exclus să apară tot felul de discuții în contradictoriu pe tema banilor sau a relației cu prietenii, îndeosebi în preajma datelor de 6 și 12 septembrie.
Până în data de 14 septembrie ai ocazia să dai startul unei relații de dragoste cu o persoană de sex opus care deține o funcție de răspundere sau pe care ai ocazia să o întâlnești prin intermediul unei deplasări în interes de serviciu.
Mare atenție în preajma datei de 6 septembrie, atunci când ești predispus la certuri în relația de cuplu sau aflarea unor secrete menite să destabilizeze relația de mariaj. Pe de altă parte ai ocazia să afli lucruri interesante, vis-a-vis de relația de dragoste. Este recomandată prundență în încercarea de a te lămuri dacă merită să mai continui o relație care nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale. Va trebui să fii mult mai atent, atunci când vorbim despre reproșurile, criticile la adresa partenerului de viață, îndeosebi în preajma datei de 14 septembrie.
Spre sfârșitul lunii există riscul să apară tot felul de nemulțumiri în relația de cuplu datorate, în mare parte, confuziei sau a unei prea mari preocupări față de prieteni fiind astfel predispus să îți nelgijezi relația de mariaj.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci se poate vorbi acum despre șansa de a da startul unei relații de amor plină de pasiune, promisiuni arzătoare dar pe care preferi să o păstrezi de ochii lumii, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Săgetător: CARIERĂ

Cu puțină atenție și viteză de reacție, poți să domini concurența. Situațiile potențial periculoase nu te amenință pe tine. Trebuie să știi să păstrezi distanța față de conflictele în care se antrenează ceilalți.
Dacă lucrezi pe cont propriu, poți fi oarecum relaxată. Nu ești inclusă într-un sistem frământat. Iei propriile decizii și îți faci propriile treburi fără să fii prea mult influențată de alții.
Dar dacă ești angajată, probabil că, zi de zi, simți că te afli într-un viespar. Mercur îți induce o oarecare labilitate emoțională. Nu te lăsa contaminată de agitația celorlalți. Nu participa la bârfe și nu lua partea nimănui.

Este o lună septembrie destul de solicitantă în zona carierei dar care îți poate aduce satisfacții și sentimentul de împlinire, îndeosebi în prima parte a perioadei. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență și înțelepciune în relația cu un superior, în preajma datei de 6 septembrie. Nu te avânta să dai startul vreunei colaborări profesionale, până când nu analizezi cu seriozitate și obiectivitate riscurile la care ești supus, îndeosebi în preajma datei de 14 septembrie. Cât timp nu vei exagera cu critica și perfecționismul vei reuși să găsești soluții avantajoase de aplanare ale unor eventuale conflicte în relația cu superiorii, în intervalul 2 – 14 septembrie.
Acordă o atenție specială la eventualele călătorii pe care vrei să la faci în interes de serviciu, îndeosebi în preajma datei de 27 septembrie. Putem vorbi despre depunerea unui efort considerabil în zona carierei totul depinzând de capacitatea ta de a readuce starea de echilibru în echipa de lucru, în special în preajma datei de 29 septembrie.
Planul financiar se menține la un nivel rezonabil, îndeosebi în ultimul decan al lunii septembrie. Va trebui să nu exagerezi cu cheltuielile și să o lași mai ușor cu petrecerile, întâlnirile cu prietenii, în preajma datei de 23 septembrie.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În august, fiecare Săgetător ar trebui să aibă grijă de aspectul profesional din viața lor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *