Săgetător octombrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Abilitatea ta de a lua decizii va fi încetinită în Octombrie. Asta e datorită influenței puternice din partea lui Mercur. Datorită încetinirii tale, poți rata o ocazie interesantă, dar nu trebuie să te îngrijorezi pentru că alta va veni. Deci, fiecare Săgetător se poate bucura de energii pozitive în viața lor personală. Vei avea parte de dragoste și armonie cu partenerul. Horoscop pentru octombrie 2020 Săgetător a citit mai departe.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nici cei de acasă nu sunt mult mai înțelegători. Toți vor câte ceva și tu trebuie să le rezolvi pe toate. Partenerul tău are o mulțime de propuneri, dar așteaptă de la tine și decizia, și acțiunea. Încearcă s-o dai pe glumă, altfel vor fi tunete și trăznete.
Dacă nu ești într-o relație stabilă, pretendenții tăi vor fi cam lipsiți de șanse. Vei exercita o mare atracție asupra lor, dar pe tine mai mult te vor agasa decât să te intereseze.

Dragoste – Relația de cuplu

Relația de mariaj trece printr-un moment de derută, încă de la începutul lunii octombrie atunci când, datorită unei relații de prietenie sau a unor bârfe există riscul să ajungi la tot felul de reproșuri, critici, acuzații nefondate. Este o perioadă în care ar trebui să dai dovadă de realism și obiectivitate acceptând că poți și tu să greșești. Este nevoie de mai multă înțelegere față de partenerul de viață fiind important să privești dincolo de informațiile venite din partea unor „prieteni”.
Încă de la începutul lunii există ocazia de a relua o relație sentimentală pe care preferi să o păstrezi în secret. Fie că ești sau nu căsătorit reușești cu greu să faci față acestei tentații. Poate fi vorba despre o persoană cunoscută prin intermediul serviciului sau a unei deplasări făcute în interes de serviciu. Ai ocazia să afli unele răspunsuri la întrebări legate de relație, în partea a doua a perioadei. Va trebui să dai dovadă de prudență și să nu amesteci relațiile de prietenie, discuțiile pe care le porți cu amicii sau grijile de la serviciu, cu problemele familiei, ale casei.
Este o lună de toamnă în care ai ocazia să observi ce anume îți place și ce nu în cadrul relației de mariaj, ce ai de schimbat în propria atitudine, la ce trebuie să renunți pentru a face ca lucrurile să funcționeze în relație.
În preajma datei de 12 octombrie te poți aștepta la tot felul de acuzații, probleme în relația cu părinții ceea ce ar putea să readucă starea de neliniște, de confuzie și în relația de mariaj.
Dacă ești singur, ai ocazia să te distrezi, să mergi mai frecvent la tot felul de petreceri, să te bucuri de prezența amicilor. Ai ocazia să dezvolți o relație de prietenie, să te îndrăgostești de o persoană de sex opus din grupul tău de prieteni.
Este o lună în care nu vei duce lipsă nici de flirturi, de implicare în relații de scurtă durată, sau într-o relație extraconjugală. Reușești să impresionezi sexul opus prin atitudinea dezinvoltă și prin umorul tău nativ. Este posibil să legi acum o relație de dragoste cu cineva din cadrul cercului de prieteni sau prin participarea la evenimente, întâlniri ale unui grup, o organizație din care faci parte.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Săgetător: CARIERĂ ȘI BANI

Marile provocări vor avea loc la muncă. În principiu, vei face față solicitărilor cu multă creativitate. Dar va trebui să sesizezi momentul în care ți se va pune în spate mai mult decât poți duce. Ai niște leneși în jurul tău, niște dependenți care trebuie puși la punct. Nici șefii nu sunt mai cumpătați, dar de la ei te aștepți.
În momentul în care vrei să pui la punct situația, va trebui să tragi aer în piept, să numeri până la zece și s-o faci calm. Nu le spune ce gândești cu adevărat, pentru că nu va mai fi cale de întors. Următorul pas va trebui să fie demisia.

Sănătate

Este necesară mai multă prudență, în ceea ce privește sănătatea, pe tot parcursul acestei luni. În preajma datei de 13 octombrie ești agitat, impulsiv ceea ce te predispune la accidente, fracturi, lovituri, probleme legate de încheieturi. Atenție la eventualele viroze, probleme ale căilor respiratorii, îndeosebi în a doua parte a lunii. Fii mult mai prudent în ceea ce privește eventuale probleme de sănătate ce riscă să recidiveze spre sfârșitul perioadei. Apelează la medic și ține cont de sfaturile acestuia.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În august, fiecare Săgetător ar trebui să aibă grijă de aspectul profesional din viața lor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *