Săgetător noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În noiembrie, Săgetătorii se pot aștepta la energii pozitive, mai ales în zona intelectuală a vieții lor. În această perioadă rațională, vei putea stabili prioritățile și nu te vei teme de probleme mai dificile. Situația în familie va fi una bună. Te poți baza că cei mai apropiați ție te vor ajuta oricând vei avea nevoie. Horoscop pentru noiembrie 2020 Săgetător a citit mai departe.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 – DRAGOSTE

După data de 20 noiembrie porți discuții mult mai intense, eventual despre conceperea unui copil sau unele probleme care țin de o sarcină. Nu este exclus să apară tot felul de contraziceri, certuri având ca subiect principal copilul.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală, spre finalul lunii cresc șansele de a da startul unei relații de amor. Se poate vorbi despre plimbări romantice, declarații înfocate dar există și tendința de a te iluziona, de a suferi în plan amoros sau de a-ți încredința gândurile, dorințele unei persoane de sex opus care nu merită încrederea ta.

Sănătate

Ai tendința să acționezi impulsiv agitându-te să finalizezi la timp anumite activități astfel că ești predispus la răniri, accidente, tot felul de probleme datorate nerăbdării, a grabei, îndeosebi în preajma datei de 21 noiembrie. Ar trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește unele probleme care țin de căile respiratorii, probleme renale, infecții, îndeosebi în a doua parte a lunii noiembrie.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În această lună, fiecare Săgetător se poate bucura de un val de energie pozitivă nouă. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *