Săgetător martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Martie va fi în favoarea relațiilor interpersonale. Conform horoscopului, relațiile serioase se vor dezvolta precum și relațiile familiale și cele între prieteni. Pe de altă parte, nu te poți aștepta la multă pasiune în această perioadă, deci Săgetătorii singuri nu vor avea noroc în a-și găsi un potențial partener. Ar trebui să îți redirecționezi energia altundeva. Horoscop pentru martie 2020 Săgetător a citit mai departe.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul tău te apreciază, te admiră, te iubește. Și îți va demonstra asta după puterile lui. Ai grijă să-i mulțumești cum se cuvine. Prima săptămână a lunii va fi despre responsabilități și limite în cuplu. Nu va fi o stare conflictuală ci o dezbatere energică. În afara cuplului, vei fi în situația de a susține pe cineva care este nedreptățit. Fă-o cu curaj pentru a-ți păstra respectul de sine.
Nu ești într-o relație? Se pare că, de pe 10, vei începe să fii remarcată într-un cerc din care poate apărea potențialul partener. Acesta va fi un pic turmentat de farmecul tău. Nici nu-și va mai pune problema compatibilității dintre voi. Ia-o încet cu bietul om. Iar dacă nu te atrage în mod serios, nu-i da semnale greșite.

Dragoste – Relația de cuplu

Încă de la începutul lunii vei pune mai mult accent pe relația cu familia, rezolvarea problemelor care vizează propria gospodărie, încercarea de a găsi noi posibilități de a schimba domiciliul sau de a renova propria locuință. Cert este că în intervalul 5 – 28 martie se reiau discuțiile cu partenerul de viață pe tema spațiului locativ, ce achiziții ar trebui să mai faceți, eventuale schimbări pe care le-ați tot amânat și vizează familia. Nu este exclus să fie readuse în discuție aspecte mai puțin pozitive, în relația cu părinții, pe tema mariajului tău. Se cere prudență la modul în care îți expui propriile păreri, vis-a-vis de partenerul de viață, în preajma datei de 16 martie, întrucât aceste informații ar putea fi folosite împotriva ta și reușești cu greu să restabilești echilibrul în relația de mariaj.
După data de 20 martie porți discuții mult mai intense, eventual despre conceperea unui copil sau unele probleme care țin de o sarcină. Nu este exclus să apară tot felul de contraziceri, certuri având ca subiect principal copilul.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație sentimentală, spre finalul lunii cresc șansele de a da startul unei relații de amor. Se poate vorbi despre plimbări romantice, declarații înfocate dar există și tendința de a te iluziona, de a suferi în plan amoros sau de a-ți încredința gândurile, dorințele unei persoane de sex opus care nu merită încrederea ta.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Săgetător: privire generală

Vei fi surprinsă în mod plăcut să constați că cineva de departe își amintește de tine. Este o legătură pe care o credeai pierdută, dar acea persoană îți poartă o amintire foarte frumoasă. Totodată, s-ar putea să descoperi că cineva te admiră, te respectă, te prețuiește. Nu este neapărat o admirație de tip romantic. Doar dacă vrei tu să fie. Pe 10, 11, 12, te vei simți epuizată. Se explică, dacă vii după o perioadă de muncă intensă și de griji. Până pe 15-16, va trebui să-ți iei inima în dinți și să pui la punct anumite aspecte ale vieții tale. Pentru ca apoi să te poți relaxa, ca să nu ți se ardă circuitele.
În jur de 20-21 martie, o să fii oarecum în contratimp cu partenerul tău. Comunicarea va fi importantă. Puneți-vă de acord în toate privințele. Cam la fel se va întâmpla pe 25 și 26 în mediul profesional.

Sănătate

Ai tendința să acționezi impulsiv agitându-te să finalizezi la timp anumite activități astfel că ești predispus la răniri, accidente, tot felul de probleme datorate nerăbdării, a grabei, îndeosebi în preajma datei de 21 martie. Ar trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește unele probleme care țin de căile respiratorii, probleme renale, infecții, îndeosebi în a doua parte a lunii martie.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Mai va continua să fie foarte pozitiv pentru Săgetători. Te așteaptă o perioadă în care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *