Săgetător mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Mai va continua să fie foarte pozitiv pentru Săgetători. Te așteaptă o perioadă în care fantezia ta va deborda, deci nu vei avea probleme în a găsi soluții pentru problemele la care alții nu pot face față. Asta poate fi folosită și în viața personală, dar și la locul de muncă. Oamenii se vor bucura să vină la tine pentru un sfat și le vei fi alături. Horoscop pentru mai 2020 Săgetător a citit mai departe.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Caută să fii activ în privința dragostei. Dacă ești singur, vei avea succes, indiferent ce nebunie ai face și ce aiureli ai vorbi. Caută să profiți de asta, fixându-ți din capul locului pe cine vrei să cucerești și în ce scop. Chiar dacă nu te-ai hotărât că vrei să începi o relație serioasă, netezește-ți calea, că poate te hotărăști mai târziu. Nu-ți pune într-o situație riscantă relațiile serioase – inclusiv pe cele de prietenie. Fiind cu emoțiile oarecum surescitate, este posibil să faci gesturi sau să spui cuvinte care vor deranja. Pe moment, nu-ți pasă. Dar îți va păsa când te vei calma și îți vei da seama ce ai făcut.
Dacă ești familist, nu uita lucrul ăsta. Nu lua decizii care-I privesc și pe ai tăi fără să-I consulți. Mai spune-le din când în când ce mai faci și cum te simți. Dacă n-ai starea necesară pentru o scurtă vacanță împreună, cel puțin asigură-te că iei cina în familie de câteva ori pe săptămână.

Dragoste – Relația de cuplu

Încă de la începutul lunii te confrunți cu tot felul de situații, una mai ciudată decât alta, cu răsturnări de situație, vis-a-vis de o relație sentimentală. Este posibil ca starea de confuzie să te conducă la reacții impulsive, certuri, fără să mai ții cont la ce anume spune persoana iubită și astfel ajungi foarte ușor să rupi o relație de dragoste, doar pentru că nu ai fost atent la ceea ce spune celălalt. În prima parte a acestei luni ai șansa de a începe o nouă relație de dragoste, la locul de muncă sau cu prilejul unei deplasări în interes de serviciu.
Las-o mai ușor cu reproșurile, eliberează-te de trecut, de traume, nu uita că și cel din fața ta are sentimente, dorințe, așteptări și poate că a avut parte în trecut, ca și tine, de dezamăgiri. Fii mult mai atent la relația de amor, îndeosebi în preajma datei de 3 mai.
După data de 6 mai se remarcă dorința ta de a munci dar și de a te bucura de iubire, de atenția venită din partea sexului opus. Știi cum să profiți la maxim de perioadele de relaxare acceptând eventualele invitații din partea prietenilor pentru a merge la petreceri. Prin intermediul amicilor ai ocazia să dai startul unei relații de iubire care să îți pună „sufletul pe jar”. Dar cum apare, la fel de repede poate să și dispară această relație având sentimentul, pe la jumătatea lunii, că nu ai găsit ceea ce îți doreai.
Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj lucrurile sunt destul de încordate, mai ales în prima parte a lunii. Vorbești prea mult, nu ai răbdare să asculți ceea ce încearcă să-ți transmită partenerul de viață. Este bine să te gândești foarte serios la consecințele acțiunilor și a modului tău de a te comporta în relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 6 mai, și să lași la o parte stresul, starea de nemulțumire de la locul de muncă altfel riști să declanșezi adevărate furtuni în relație.
După data de 21 mai ești mult mai dispus să depui efort, să te dedici mariajului sau vrei să faci un pas important și îți asumi angajamente pe termen lung, alături de persoana iubită. Dorința ta de a comunica și socializa sau de a călători este binevenită, mai ales dacă vrei să aduci o schimbare în bine în relația de cuplu. Chiar vrei să aduci ceva nou în viața ta și, cu toate oportunitățile pe care le-ai avut, de a o lua de la capăt, din punct de vedere sentimental, iată că, în această lună ai ocazia să flirtezi cu succes și să atragi un partener de cursă lungă. Cucerești și te lași cucerit datorită deschiderii, spontaneității dar, mai ales, dorinței tale sincere de a accepta iubirea în viața ta.
Spre sfârșitul lunii va trebui să fii atent la ceea ce spui, modul în care îți exprimi eventualele nemulțumiri din relație întrucât există riscul să te confrunți cu o despărțire. Totul este să acorzi atenție la modul în care comunici și să dai dovadă de mai multă flexibilitate.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Săgetător: CARIERĂ

Domeniul profesional îți va solicita cea mai mare parte din atenție și energie. Apele sunt cam agitate în această perioadă și te vor pune la încercare. Nu te lăsa dominat de emoții și nu recurge la cuvinte tari! Dacă reușești să-ți ții demonii în frâu, luna mai nu va fi chiar așa de rea. Îți vei îndeplini obiective importante, sau, cel puțin, vei pune niște baze solide.
Dacă lucrezi, sub o formă sau alta, într-o echipă, nu le da coechipierilor motive să-ți pună în discuție activitatea. Fă ceea ce ține de tine cu maximă seriozitate. Semnele de Apă au ceva cu tine luna aceasta, probabil pentru că nu ai chef să le cauți în coarne, așa cum își doresc. Nu-ți etala superioritatea, pentru că te vor urî și fricțiunile se vor transforma în lucrături urâte, pe la spate.
Dacă ai propria afacere, trebuie să te gândești puțin mai mult la cei care muncesc pentru tine. Dacă nu ai cum să le faci viața mai ușoară din punct de vedere al banilor, măcar poartă-te blând și atent. Vor aprecia asta, pentru că Săgetătorul are un stil aparte de a fi drăguț.

În această lună muncești cu conștiinciozitate fiind un bun coleg dar și un angajat dedicat muncii sale. Ai aptitudini deosebite pentru a realiza sarcini de lucru care par greu de realizat de către colegi. Prin felul tău de a fi reușești să faci față cu brio la solicitările venite din partea superiorilor.
Dacă, la începutul lunii, ești perceput ca fiind poate prea individualist, impulsiv, în a doua parte a lunii se schimbă atitudinea colegilor față de tine devenind mult mai prietenoși. Ești concentrat pe finalizarea unor proiecte personale astfel că nu ai timp să privești și la nevoile celorlalți. Ai ocazia să te implici cu mai mult succes într-un proiect de echipă. Te refugiezi în muncă investind energie și timp fiind exigent, față de ceilalți dar și față de propria persoană. Faci față stresului cu brio reușind să faci lucrurile cât mai bine cu putință. Ai sentimentul că poți face mai mult de atât, că valoarea ta potențială este mult mai mare, că pregătirea ta profesională trebuie valorificată la un nivel mai înalt. Se poate vorbi și despre câștiguri financiare în această lună, câștiguri datorate muncii tale susținute, a valorificării propriilor abilități. Ai acum puterea necesară pentru a ieși dintr-un impas financiar. Se cere însă prudență, atunci când vine vorba despre achiziții, îndeosebi în primul decan al acestei luni.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În august, fiecare Săgetător ar trebui să aibă grijă de aspectul profesional din viața lor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *