Săgetător iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Dacă ești capabil să îți organizezi timpul eficient în iunie și vei munci suficient, ai o șansă să îți îndeplinești obiectivul. Dar poate va fi necesar să pui o cantitate enormă de efort. În orice situație, Săgetătorii ar trebui să se gândească care obiective merită urmărite și care nu. Horoscop pentru iunie 2020 Săgetător a citit mai departe.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă nu ești într-o relație, luna iunie îți va plimba prin față niște potențiali parteneri / potențiale partenere. Chiar sunt șanse serioase să apară persoana aleasă.
În general, este bine să ai mai multă răbdare cu oamenii – atât cu prietenii cât și cu cei din familie. Luna aceasta ești foarte dinamic. În consecință, celorlalți le va fi greu să țină pasul cu tine. Scoate-i din casă, îndeamnă-i la muncă sau la distracție – după caz. Dar nu-i presa excesiv pentru că vor începe să te evite.
Avându-l pe Marte de partea ta vei avea tendința să lupți în interesul partenerului / partenerei. Nu te reține pentru că ai toate șansele de a câștiga niște drepturi pentru persoana iubită.

Dragoste – Relația de cuplu

Putem să vorbim despre o perioadă în care un loc important este ocupat de relația cu partenerul de viață. Vor mai exista și unele certuri, contradicții care te pot răni, răscoli în mod profund, în preajma datei de 10 și 23 iunie, atunci când s-ar putea să te simți nedreptățit sau că nu ești susținut în demersurile tale profesionale de către partenerul de viață. Este necesar să vezi de unde vin problemele în relația de cuplu și ce anume ai de schimbat în propria atitudine.
În prima parte a lunii sunt șanse de a concretiza o relație de cuplu sau poți beneficia de mai multă atenție venită din partea partenerului de viață, dacă ești deja implicat într-o relație stabilă.
Din data de 9 iunie vei resimți o mai mare nevoie de iubire, de senzualitate beneficiind de multă energie, pasiune care trebuie eliberată, consumată. Este o lună în care sunt mari șanse de a te implica într-o relație de amor cu un coleg de muncă, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Dacă vrei neapărat să eviți problemele, de orice fel, din relația de mariaj, nu ai decât să accepți că ești predispus la greșeli datorită lipsei de comunicare sau a unei atitudini prea directe, tranșante remarcându-te prin impulsivitate, decizii bruște, îndeosebi în preajma datei de 18 iunie. Este nevoie să petreci mai mult timp liber alături de familie și să o lași mai ușor cu obligațiile de serviciu.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Săgetător: CARIERĂ

Dacă te ghidezi după instincte, ai mari șanse de succes. Acest lucru se datorează lui Eris care are mare grijă de intuiția ta. Eris atrage și norocul, dar nu într-o măsură care să-ți permită imprudențele. Nu trebuie să riști foarte mult.
Dacă ai propria afacere sau ești liber profesionist, negociază cu curaj. Marte te va ajuta să-ți impui punctul de vedere. Însă nimic nu va veni chiar gratis. Este, totuși, necesar să depui niște eforturi. Munca de rutină este mai bine s-o delegi sau s-o subcontractezi. Astfel, rămâi disponibil pentru activitățile de coordonare și de planificare.
Dacă ești angajat, e bine să faci ceea ceea ce știi mai bine. Evită căile ocolite și strategiile complicate ca să nu te pierzi într-un labirint. Dacă vezi o oportunitate de schimbare în bine, profită de ea. Totuși, nu te strădui prea tare pentru că nu este o perioadă favorabilă marilor schimbări.

Sănătate

În perioada analizată pot să apară unele disfuncții digestive dar și probleme de natură emoțională, psihică, îndeosebi în preajma datei de 24 iunie. Este o lună favorabilă pentru a începe o cură de dezintoxicare, de schimbare a tratamentului, poți descoperi remedii mult mai eficiente pentru a trata o anumită boală. Ești mult mai preocupat de dietă, ba chiar vei merge mai des la salonul de masaj sau cosmetică preocupându-te mai intens de felul în care arăți. Evită excesele, de orice fel (muncă, alimentație, tutun și/sau alcool), mai ales pe la mijlocul acestei perioade.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În noiembrie, Săgetătorii se pot aștepta la energii pozitive, mai ales în zona intelectuală a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *