Săgetător iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

După perioada agitată anterioară, Săgetătorii vor avea în final parte de odihnă. Faceți o excursie cu prietenii sau planificați o vacanță. În iulie, situația de la locul de muncă va fi normală, deci nu trebuie să îți faci griji de unele informații care lipsesc în absența ta. Vei avea parte de multă sănătate. Horoscop pentru iulie 2020 Săgetător a citit mai departe.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Se pare că luna aceasta te vei simți ca o vedetă, dar statutul acesta vine cu niște obligații. În familie, va trebui să fii cap limpede, de dimineață până seara. Să asculți pe fiecare, să sfătuiești pe fiecare și să le descurci încurcăturile. Poate fi vorba despre acte și formalități.
Dacă nu ești într-o relație, trebuie să fii atentă. Dacă un potențial partener nu te convinge, dacă ai cea mai mică îndoială, probabil că ai dreptate. Nu te combina cu cineva de care să fie greu să scapi. Dacă dai curs unui interes de moment, s-ar putea ca celălalt s-o ia foarte tare în serios.
Adevăratul succes va veni din cercul de prieteni și prieteni ai prietenilor. Vei găsi oameni cu interese comune și vei avea experiențe plăcute. Discuții inteligente, domenii noi de explorat – acestea vor fi plăcerile tale.

Dragoste – Relația de cuplu

În această lună ești ferm hotărât să acorzi mai multă atenție relației lăsând-o mai ușor cu obligațiile de serviciu și/sau prietenii iar, pe de altă parte, vor fi momente în care ai tendința de a „sufoca” partenerul prin tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin reale. O vacanță în doi, departe de casă, eventual pe alte meleaguri este binevenită, mai ales în partea a doua a acestei luni.
Se poate vorbi și despre mai multe proiecte pe care le discuți cu partenerul de viață și care vizează casa, copilul, schimbări importante legate de gospodărie. Va trebui să acorzi o atenție deosebită la relația de mariaj, din data de 8 iulie, atunci când ești nevoit să pleci într-o călătorie îndepărtată sau partenerul de viață va face deplasări în interes de serviciu și de aici pot să apară tot felul de probleme de relaționare. Este recomandat să vezi care este, de fapt, motivul real al conflictului ivit, ce frustrări determină un astfel de comportament din partea partenerului dar și a ta. Este posibil să insiști asupa unor subiecte din trecut care nu își mai au rostul. Ce a fost, a fost…
Dacă ești singur atunci nu vei refuza „ofertele” venite din partea sexului opus, chiar dacă este vorba numai despre aventuri de scurtă durată. Atenție la riscul de a ajunge la certuri care au ca subiect principal relația de amor, sexualitatea. Este bine să cântărești cu atenție situațiile ivite, înainte de a lua o decizie.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Săgetător: CARIERĂ

Mici neplăceri vor apărea în mediul profesional, dar nimic grav sau cu urmări. Lasă-le să treacă de la sine. Dacă ai pregătit o strategie într-o privință, aceasta va da roade. Dacă n-ai pregătit-o, improvizează. Intuiția va veni cu soluția corectă.
Poți să te apuci de ceva nou. O afacere nouă, o meserie nouă, o extindere a actualei profesii. De asemenea, dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă, întinde-ți antenele. Interesează-te chiar în domenii conexe cu cel în care activezi acum. Nu se știe de unde sare iepurele. Iar luna aceasta, sunt o mulțime de iepuri pregătiți să sară. Singurul avertisment este acesta: păstrează discreția. Ești tentată să imprăștii informații în toate părțile, împotriva obiceiului. Rămâi la felul tău obișnuit de a fi: păstrează-ți planurile pentru tine.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Sănătate

Chiar dacă ești destul de prudent, atunci când vine vorba despre sănătate, aceasta nu te va împiedica totuși să te aventurezi în escaladări, sporturi extreme iar toate acestea te vor predispune la fracturi, entorse, intervenții chirurgicale. Atenție îndeosebi în preajma datei de 11 și 17 iulie.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În noiembrie, Săgetătorii se pot aștepta la energii pozitive, mai ales în zona intelectuală a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *