Săgetător ianuarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Ianuarie va aduce oamenilor născuți în această zodie o perioadă pașnică atunci când vine vorba de carieră. Atmosfera la locul de muncă va fi una plăcută, cu un ritm normal de lucru. Vei aștepta să te întorci la lucru. Săgetătorii pot folosi această lună, de exemplu, pentru a se educa. Veți petrece timpul liber cu partenerul și familia. Te vei simți cel mai bine când ești alături de ei. Horoscop pentru ianuarie 2020 Săgetător a citit mai departe.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Săgetător: BANI

Chiar dacă nu se întâmplă lucruri senzaționale în carieră, de muncă va fi și banii vor veni. Se pare că vor fi ceva piedici în încasarea veniturilor cuvenite, dar aceste piedici s-ar putea să nu fie în calea ta ci la un alt nivel de care nici nu vei avea știre.
Eclipsa de Lună de la sfârșitul lui ianuarie te va împinge la niște cheltuieli compulsive, dar acestea nu vor fi de natură să te destabilizeze financiar.

Dragoste – Relația de cuplu

Putem vorbi despre o perioadă în care lucrurile parcă se mai liniștesc, în cadrul relației de mariaj, în special în prima parte a lunii. După data de 5, odată cu intrarea lui Mercur în semnul Capricorn, poți pune la cale tot felul de strategii, proiecte alături de partenerul de viață pentru a atrage mai multe resurse financiare la bugetul familiei. Reușești să porți discuții mult mai constructive, raționale făcându-te astfel mai bine înțeles de către partenerul de viață. Cert este că te simți mult mai eliberat, mai liniștit, în plan emoțional, sufletesc. Atenție însă în preajma datei de 8, atunci când este posibil să apară discuții neplăcute legate de propriul salariu sau despre cheltuieli pe care le faci, fără să te sfătuiești cu partenerul de viață. Chiar și un singur cuvânt necontrolat sau un gest ar putea să declanșeze o adevărată furtună în cadrul relației de mariaj, care părea că evoluează destul de bine. Nu te poți baza pe sfaturile venite de la prieteni, ba chiar este posibil ca unele neînțelegeri din cadrul relației de mariaj să fie declanșate de probleme venite de la prieteni comuni. Ar trebui să fii mult mai prudent până la sfârșitul lunii întrucât ești predispus la implicarea într-o relație extraconjugală. Este posibil să pici în plasa unui mincinos, care se folosește de atuurile fizice și de cuvinte frumoase pentru a ajunge direct la inima ta.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, la începutul acestei luni, ai ocazia să te implici foarte profund într-o relație de iubire dar care se va dovedi doar o simplă capcană menită să îți creeze o stare de nemulțumire profundă. Este important să acorzi o atenție specială la eventualele probleme din relația de amor. În preajma datei de 21 și 31 este posibil să ajungi la concluzii triste, vis-a-vis de o relație de dragoste ceea ce nu face decât să te forțeze să fii mai obiectiv și să iei măsuri în consecință.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Săgetător: CARIERĂ

În plan profesional nu se întâmplă nimic de natură să te țină în stare de alertă. Poți să-ți iei un răgaz pentru analiză și schițare de strategii pentru viitor. Va veni momentul în care să le aplici. Poate să pară o amânare a unor realizări profesionale așteptate, dar vei câștiga în plan strategic.
Spre sfârșitul lunii, dată fiind mișcarea retrogradă a unor planete, ți se recomandă prudență în decizii. Chiar dacă nu se va rezolva imediat tot ce este de rezolvat, horoscopul tău pentru anul 2020 spune că direcția în care te îndrepți este, în mod clar, spre capătul tunelului.

Sănătate

Încet dar sigur începi să te revigorezi, să fii mult mai bine dispus, mai plin de viață, faci mai multă mișcare în natură. În prima parte a acestei luni este posibil să găsești remedii pentru o problemă mai veche de sănătate. După data de 21 ar trebui să îți mai temperezi energia pentru că ești predispus la accidente, fracturi. Te poți aștepta și la apariția unor viroze respiratorii, gripă, spre sfârșitul acestei perioade.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Decembrie va aduce unele probleme. Deci, când vine vorba de carieră, nu are rost să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *