Săgetător februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Situația carierei se va schimba puțin în februarie. Va fi necesar ca Săgetătorii să înceapă să se concentreze din plin. În caz contrar, ai putea avea probleme. Din fericire, nu vei duce lipsă de motivație. De asemenea, fii cu ochii pe colegii de muncă, unii dintre ei s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul tău. Cea mai bună cale de a scăpa de agitația de la lucru este să faci sport. Horoscop pentru februarie 2020 Săgetător a citit mai departe.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Săgetător: CARIERĂ

Luna nu începe tocmai favorabil la locul de muncă. Fă ce ai de făcut, nu sta peste program și întoarce-te repede acasă. Sau ieși cu prietenii. Și nu continua să te gândești tot la muncă sau să vorbești celorlalți despre asta. Dacă acum reușești să te rupi de preocupările profesionale, această relaxare îți va fi de folos mai târziu. Pe 5 și 6 februarie, se pare că vei atinge un vârf de sarcină la muncă. Dacă reușești să te fofilezi câteva zile și să mai pui deoparte din treburi, pe 11-12 nici nu va mai trebui să le faci. Oricum, presiunea va scădea substanțial. În jurul datei de 14 vei fi distrasă de preocupări romantice, iar pe 18, 19 și 20 nu-ți vei vedea capul de treabă. Pe 25, 26 și 27 va trebui să-ți păstrezi calmul și să te impui cu eleganță.

Dragoste – Relația de cuplu

La începutul lunii este posibil ca relația de dragoste să treacă printr-o perioadă de agitație, de neînțelegeri datorate, în primul rând, unor probleme cu rudele apropiate sau a unor bârfe cărora le dai prea multă atenție. Evită să stai prea mult la discuții cu cei din jur despre eventualele probleme din viața ta sentimentală.
Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj nu te avânta să tragi concluzii pripite, îndeosebi în preajma datei de 22, atunci când este posibil ca, de la simple reproșuri, să ajungi la aflarea unor secrete menite să aducă starea de tensiune în relația de cuplu.
În a doua parte a acestei luni relația cu familia, părinții joacă un rol esențial în menținerea echilibrului din cadrul relației de mariaj. Ești cam agitat, nemulțumit în orice moment, gata de acțiune, fără să te gândești că ar trebui să ții ritmul cu partenerul de viață. Există riscul de a ajunge relativ ușor la certuri, chiar la despărțire, la sfârșitul acestei luni. Se pare că fiecare vorbește „pe limba lui” și nici unul nu se străduiește prea mult să înțeleagă ce a vrut fiecare să spună.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste există riscul ca, în această lună, să confuzi o relație intimă, sexuală cu dragostea și astfel, până la sfârșitul perioadei analizate, îți dai seama că toul nu a fost decât un „balon de săpun”. Îți este destul de greu să te echilibrezi, la nivel emoțional. Nu ai decât să lași să treacă acest val și abia după aceea să vezi dacă se poate construi o relație bazată pe sentimente cu adevărat profunde.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru 1 sau 2 februarie, plănuiește o cină cu familia, cu prietenii, cu vecinii – cu cine vrei tu. Important e să te rupi de anturajul profesional. Ai nevoie de schimbarea orizontului și de oameni care să te susțină afectiv.
Pe 5-6 februarie, e rost de mult romantism. Fie că ești într-o relație permanentă și aceasta va înflori, fie că apare ceva nou la orizont. Și starea de romantism durează o săptămână-două. Zilele de 18, 19 și 20 te vor găsi foarte ocupată, prinsă în tot felul de combinații și de treburi. Ai posibilitatea să dai deoparte ceea ce te agasează și să păstrezi doar ceea ce-ți face plăcere. În ultimele zile ale lunii va trebui să faci apel la calmul tău proverbial. Recomandabil ar fi să faci o combininată: să petreci ultimul weekend al lunii împreună cu partenerul, într-un grup de prieteni.

Sănătate

Pentru că dispui de foarte multă energie ai tendința să te implici în mai multe activități dorind să le faci pe toate repede și bine, îndeosebi după data de 14. Ești predispus la accidente, lovituri, tăieturi, luxații sau chiar fracturi, îndeosebi în preajma datei de 13. De evitat locurile aglomerate și sporturile extreme, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când ești predispus la viroze respiratorii, infecții renale, accidentări.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În noiembrie, Săgetătorii se pot aștepta la energii pozitive, mai ales în zona intelectuală a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *