Săgetător decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Decembrie va aduce unele probleme. Deci, când vine vorba de carieră, nu are rost să te străduiești prea tare. E suficient să păstrezi ritmul actual. Efortul excesiv nu va aduce niciun beneficiu. Săgetătorii se pot aștepta la un sfârșit de an armonios, petrecut cu cei dragi. Horoscop pentru decembrie 2020 Săgetător a citit mai departe.

Horoscoul lunar decembrie 2020 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Iată și reversul medaliei! În raporturile cu partenerul și familia lucrurile vor merge bine și frumos. Pasiuena va caracteriza dragostea iar copiii, dacă îi ai, se vor bucura de umorul și de cheful tău de joacă. Va fi o parioadă frumoasă. Profitați de vacanță a copiilor și plecați cu toții într-o călătorie.
Vei primi câteva invitații și ar fi bine să nu refuzi. Vei fi sufletul petrecerii. Tensiunile trebuiesc dezamorsate cumva și acesta este modul cel mai plăcut în care poți să o faci. Încrederea în tine nu va avea de suferit. Ți se vor confirma prieteniile vechi și vei lega altele noi și interesante.

Dragoste – Relația de cuplu

Luna Nouă în zodia Berbec, din data de 5 decembrie, deschide noi posibilități pentru a da startul unei aventuri (sau mai multe) fiindu-ți destul de greu să te decizi ce vrei. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu ai ocazia să readuci pasiunea, momentele pline de romatism și pasiune, punând mai mult accent pe relația sexuală.
Începutul de lună îți aduce șansa de a face schimbări importante în relația de iubire sau ai ocazia să dai startul unei noi relații de dragoste pe care alegi să o trăiești din plin, pe tot parcursul acestei perioade, îndeosebi din data de 20 decembrie, odată cu intrarea lui Venus în zodia Berbec.
Este o lună agitată în relația de cuplu, pe tot parcursul acestei luni, fiind nevoie de foarte mare atenție la modul în care îți exprimi punctul d vedere, îndeosebi în preajma datelor de 12 și 27 decembrie, atunci când, de la simple vorbe, reproșuri se poate ajunge la scandaluri greu de oprit. Tot în această perioadă este posibil să iasă la suprafață aventuri sentimentale sau reiei o aventură cu o iubire din trecut reușind cu greu să faci față provocărilor de natură sexuală ce apar, îndeosebi în prima parte a lunii. În a doua parte a lunii decembrie se mai animă relația de mariaj fiind capabil să vezi partea bună a relației în doi, îți antrenezi partenerul de viață într-un proiect comun, ba chiar se va intensifica relația în plan intim, sexual.
Este o lună în care viața sentimentală se află la cote foarte ridicate fiind plin de energie, dornic să iubești și să fii iubit. Șarmul tău, modul de a fi și de relaționa cu sexul opus te va ajuta să faci (noi) cuceriri, ba chiar poți da startul unei relații de lungă durată, mai ales în partea a doua a lunii analizate.

Horoscoul lunar decembrie 2020 pentru Săgetător: CARIERĂ ȘI BANI

Nu va fi prima dată când te vei trezi că tragi de una singură pentru interesul tuturor. Îți place ceea ce faci și nu accepți jumătățile de măsură. Dar asta nu este întotdeauna apreciat. Uneori este invidiat, este privit cu dușmănie. Cineva se teme că vei ieși prea mult în evidență. Așa că, din când în când, fă-te că nu mai poți. Pleacă exact când se încheie programul și petrece mai mult timp cu familia. De altfel, vei face asta, dar e bine să nu te simți vinovată. Așa și trebuie!Șefii te apreciază, au nevoie de oameni ca tine. Chiar dacă nu-ți stă în fire să-i periezi și să-i lingușești, valoarea ta le impune respectul. Vei simți asta chiar sub formă bănească. Veniturile tale vor crește, fie printr-o mărire permanentă, fie printr-un bonus. Nu trebuie să știe nimeni lucrul acesta.

Sănătate

În această lună te simți în plină formă, ești energic, îndeosebi din data de 20 decembrie. Nu-ți asuma riscuri, mai ales dacă practici sporturi extreme, îndeosebi în prejma datei de 23 decembrie, atunci când ești predispus la accidente. Și după acestă dată va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește sănătatea. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături în propria gospodărie, în preajma datelor de 12 și 16 decembrie. În această perioadă vei trece foarte ușor de la starea de agitație, dorința de mișcare la starea de lene, de apatie, nevoia de relaxare.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Martie va fi în favoarea relațiilor interpersonale. Conform horoscopului, relațiile serioase se vor dezvolta precum …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *