Săgetător august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În august, fiecare Săgetător ar trebui să aibă grijă de aspectul profesional din viața lor. Impactul oboselii pe care o vei acumula în această lună te va face să greșești lucruri mărunte. Chiar dacă consecințele vor fi minore, îți poți strica relația dintre tine și șeful tău. Oricum, te poți baza pe suportul partenerului și a familiei. Horoscop pentru august 2020 Săgetător a citit mai departe.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nimic spectaculos nu se va întâmpla pe plan personal, nici bun, dar nici rău. Dacă ești singură, te vei simți bine așa încă o vreme. O relație relaxată este să posibil să legi, dar nu te vei implica în ea cu totul. Va fi mai mult o companie plăcută și relaxantă.
În relația de cuplu, dacă acesta este cazul, va fi atâta pace încât aproape că va deveni plictisitor. Dacă plictiseala este o problemă pentru partenerul tău, propune-i să-ți propună. Orice. O ieșire în oraș sau din oraș, o schimbare prin casă, un salt în doi cu parașuta… orice i-ar face plăcere. Restul vieții sociale va fi într-o relativă picoteală. Dacă vrei să ieși cu prietenele, ele vor fi disponibile și va fi plăcut. Mai schimbați o impresie, o rețetă…

Dragoste – Relația de cuplu

Lucrurile revin, încet dar sigur, în relația de mariaj reușind să ajungi la o mai bună colaborare, comunicare în relația de cuplu.
Deși, la prima vedere, lucrurile se desfășoară normal, aparent fără existența vreunei probleme, ai totuși ocazia să constați că treci printr-o transformare importantă, în ceea ce privește relația de cuplu. Vei rămâne destul de uimit de faptul că relația nu este tocmai ceea ce îți doreai sau că ceva s-a schimbat, în felul tău de a fi, de a vedea lucrurile astfel că ai tendința de a judeca partenerul de viață dintr-un punct de vedere, nu tocmai real și obiectiv. Se cere o mai mare atenție la ceea ce spui, la modul în care îți exprimi nemulțumirile în relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 16 august. Este posibil să acorzi prea mult timp carierei și să nu mai observi problemele din cadrul relației de mariaj. Nu ai timp suficient pentru a discuta cu partenerul tău ceea ce te frământă, ce anume ai dori să faci și nu reușești să concretizezi, tocmai pentru că nu ai suficientă încredere în celălalt. Nu este exclusă nici aducerea la suprafață a unor lucruri neplăcute, vis-a-vis de relație, probleme care trebuiesc discutate, analizate și eventual conștientizate. Orice amânare poate provoca și mai multă suferință.
Dacă ești singur putem să vorbim despre implicarea într-o relație de amor, eventual cu o persoană de sex opus din mediul de lucru, un superior sau o persoană care deține o funcție de răspundere, îndeosebi în a doua parte a lunii.
Nu este exclus să redeschizi anumite discuții cu o fostă iubire aflată în străinătate. Urmează o perioadă oarecum bulversantă, cu evenimente inedite, la capitolul iubire, sexualitate, ai șansa de a da startul unei relații de iubire la mare distanță.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Săgetător: CARIERĂ ȘI BANI

Nu e loc de negociere: în august colaborarea este cheia succesului. Alianțele de tot felul, oficiale și neoficiale, îți vor garanta reușita. Și nu doar atât. În jur vor fi niște tulburări, niște ape agitate. Aliații cu barca, cu colacul, cu pânzele și vâslele te vor scoate la mal fără să simți. Deci, momentan, lasă ironiile, fii mai amabilă și acceptă orice sfat și orice ajutor.
Nu face schimbări radicale de plan și direcție. Vor fi surprize destule din partea lui Mercur cel impulsiv. Fixează-ți busola și uită-te la ea. Vor fi alții care vor încerca să te devieze. Fii pe fază și menține cursul. Dacă o să apară o oportunitate de câștig semnificativ, fă-i loc printre treburile tale obișnuite. Nu renunța la nimic deocamdată.

Sănătate

Va trebui să nu faci excese, imprudențe, atunci când vine vorba despre alimentație și/sau unele activități care ar putea să îți suprasolicite organismul. Este recomandat să dai dovadă de cumpătare pentru că ești predispus la probleme ale rinichilor, ficat, probleme digestive, dureri de spate, infecții, îndeosebi în prima parte a lunii. Mare atenție în timpul călătoriilor pe distanțe lungi, în preajma datei de 15 august, întrucât ești predispus la lovituri, accidente, tot felul de probleme menite să îți pună viața în pericol.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Mai va continua să fie foarte pozitiv pentru Săgetători. Te așteaptă o perioadă în care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *