Săgetător aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În această lună, fiecare Săgetător se poate bucura de un val de energie pozitivă nouă. Datorită influenței lui Mercur, abilitatea ta de a lua decizii va fi rapidă și cu imaginație. Problemele din relație vor fi rezolvate, deci cei singuri pot ieși cu curaj în oraș sau pot sta de vorba cu persoana adorată. Acum e timpul potrivit, deci să nu îți fie teamă să faci primul pas. Horoscop pentru aprilie 2020 Săgetător a citit mai departe.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Vor fi multe ocazii de a lega relații noi, dar atenție: de unele va fi greu să mai scapi. Nu te grăbi să te confesezi ori să te apropii prea mult de oameni pe care abia i-ai cunoscut.
Săgetătorii familiști vor avea de luat niște decizii importante. Chiar dacă pare dificil, nu va fi nimic de nerezolvat. Sfaturile pe care le vei primi nu vor fi cele mai utile și realiste. Dar, discutând, vei ajunge să înțelegi lucrurile în toată complexitatea lor și să tragi propriile concluzii utile.

Dragoste – Relația de cuplu

Luna Nouă în zodia Berbec, din data de 5 aprilie, deschide noi posibilități pentru a da startul unei aventuri (sau mai multe) fiindu-ți destul de greu să te decizi ce vrei. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu ai ocazia să readuci pasiunea, momentele pline de romatism și pasiune, punând mai mult accent pe relația sexuală.
Începutul de lună îți aduce șansa de a face schimbări importante în relația de iubire sau ai ocazia să dai startul unei noi relații de dragoste pe care alegi să o trăiești din plin, pe tot parcursul acestei perioade, îndeosebi din data de 20 aprilie, odată cu intrarea lui Venus în zodia Berbec.
Este o lună agitată în relația de cuplu, pe tot parcursul acestei luni, fiind nevoie de foarte mare atenție la modul în care îți exprimi punctul d vedere, îndeosebi în preajma datelor de 12 și 27 aprilie, atunci când, de la simple vorbe, reproșuri se poate ajunge la scandaluri greu de oprit. Tot în această perioadă este posibil să iasă la suprafață aventuri sentimentale sau reiei o aventură cu o iubire din trecut reușind cu greu să faci față provocărilor de natură sexuală ce apar, îndeosebi în prima parte a lunii. În a doua parte a lunii aprilie se mai animă relația de mariaj fiind capabil să vezi partea bună a relației în doi, îți antrenezi partenerul de viață într-un proiect comun, ba chiar se va intensifica relația în plan intim, sexual.
Este o lună în care viața sentimentală se află la cote foarte ridicate fiind plin de energie, dornic să iubești și să fii iubit. Șarmul tău, modul de a fi și de relaționa cu sexul opus te va ajuta să faci (noi) cuceriri, ba chiar poți da startul unei relații de lungă durată, mai ales în partea a doua a lunii analizate.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Săgetător: CARIERĂ

Mercur ți se cam opune, deci va fi o perioadă de stânjeneală financiară. Amână cheltuielile importante și investițiile până trece momentul dificil.
În aprilie, este recomandat să te concentrezi asupra activitățuilor care te solicită intelectual. Altfel te plictisești, simți frustrare și manifești neglijență și superficialitate. Dacă ai propria afacere, e bien să încerci lucruri noi, interesante, poate chiar experimentale. Căile bătătorite vor merge de la sine. Banii nu-ți sunt de ajuns, îți dorești altceva.
Celor care nu sunt în propria afacere, horoscopul le recomandă să-și mențină poziția actuală. În paralel, însă, pot încerca și altceva. De exemplu, să învețe ceva nou, să-și lărgească orizontul cunoștințelor cu sau făr legătură cu profesia. În principiu, va fi o perioadă calmă, fără provocări deosebite.

Sănătate

În această lună te simți în plină formă, ești energic, îndeosebi din data de 20 aprilie. Nu-ți asuma riscuri, mai ales dacă practici sporturi extreme, îndeosebi în prejma datei de 23 aprilie, atunci când ești predispus la accidente. Și după acestă dată va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește sănătatea. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături în propria gospodărie, în preajma datelor de 12 și 16 aprilie. În această perioadă vei trece foarte ușor de la starea de agitație, dorința de mișcare la starea de lene, de apatie, nevoia de relaxare.

Verificați De asemenea

Post Image

Săgetător noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În noiembrie, Săgetătorii se pot aștepta la energii pozitive, mai ales în zona intelectuală a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *