Rac septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Venirea lunii septembrie înseamnă o perioadă pozitivă pentru Rac. Partenerul tău și relațiile familiale vor fi armonioase, nu trebuie să te îngrijorezi să porți conversații serioase cu aceștia. Vor înțelege. Cu toate acestea, dacă au nevoie de ceva timp să se gândească la ele, acordă-le acest lucru. Nu îi poți respinge. Horoscop pentru septembrie 2020 Rac a citit mai departe.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Rac: SĂNĂTATE

Și în privința sănătății este o perioadă foarte bună. Dacă ți-ai propus să ții o dietă, vei reuși s-o respecți și va da rezultate. Dacă e vorba despre o operație sau o altă procedură medicală, este luna potrivită s-o faci. Va merge totul foarte bine și te vei recupera în cel mai scurt timp.

Începi această lună cu dorința de a acumula cât mai multe informații, de a călători, relaționa cu rude apropiate, simți nevoia de a acumula noi cunoștințe, de a te înscrie la cursuri de perfecționare. Este timpul să acorzi mai multă importanță studiului, mediului din care faci parte abordând cu mai multă înțelepciune eventuale situații critice. După data de 23 septembrie ești mult mai atent la relația cu familia, la părinți, la eventualele probleme legate de casă, propria gospodărie și care se cer a fi remediate urgent. Este momentul să conștientizezi și să înțelegi cele mai profunde trăiri, prin intermediul cărora ai ocazia să te redescoperi. Este posibil să te lași copleșit de trecut, de aminitiri, încerci să revii în locurile dragi, oameni la care ai ținut în trecut. Deviza ta, pentru această lună, este: „Căutam mereu putere și încredere în afara mea dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Rac: CARIERĂ

Dacă ai în minte un proiect sau o afacere nouă, este cel mai potrivit moment din an să pui în aplicare. Poți să ignori toate sfaturile, în special de la cei care n-au experiență în materie. În jurul tău va gravita multă lume. Unii te încurcă, dar alții chiar te pot ajuta. Și nu cu sfaturi.
Dacă ești angajată, o schimbare ar avea acum mari șanse de reușită, Fie că-ți schimbi jobul, fie că aduci ceva nou jobului actual. Dar trebuie să te gândești bine și să acționezi cu calm.

Carieră și bani

Chiar dacă începi luna septembrie cu încredere în tine și cu speranța în suflet că vei reuși să ajungi la ceea ce ți-ai propus în plan profesional, vei avea totuși uimirea să constați că anumite persoane au grijă să se folosească de tine, de experiența ta precum și de informațiile valoroase de care dispui. Totul este să o lași mai ușor cu ambițiile prostești încercând să demosntrezi celorlalți că tu deții adevărul absolut și că nu ai de învățat de la nimeni întrucât tu le știi pe toate. Ei bine, o astfel de atitudine nu face decât să declanșeze tot felul de nemulțumiri în relația cu colegii și chiar cu șefii, îndeosebi în prima parte a lunii.
În a doua parte a perioadei ești susținut de familie, de anumite persoane din anturajul apropiat să depășești cu bine eventuale neplăceri de la locul de muncă. Din data de 14 septembrie vei pune mai mult accent pe relația cu familia, părinții sau pur și simplu simți nevoia profundă să te preocupi mai mult de propriul suflet și să o lași mai ușor cu ambițiile socio-profesionale.
După data de 23 septembrie se pot îmbunătăți activitățile care vizează agricultura sau investițiile imobiliare. Spre sfârșitul lunii se va observa o îmbunătățire clară în relația cu clienții, în propria afacere reușind să vezi cu mai multă claritate eventualele neplăceri și astfel reușești să intervii la timp. Domeniul financiar este oarecum incert în această lună neputând fi vorba despre modificări semnificative în bine dar nici în rău. Ai în minte tot felul de planuri dar încă nu este momentul potrivit să acționezi în această direcție încercând să le concretizezi.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru septembrie 2020 Rac

  • Cele mai bune zile în general: 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24
  • Cele mai stresante zile: 11, 12, 17, 18, 19, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 2, 3, 8, 9, 13, 17, 18, 19, 22, 23, 27
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 4, 5, 7, 9, 13, 14, 18, 19, 22, 23, 24, 29
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 10, 11, 20, 21, 25, 26, 29, 30

Concluzii lunare ale horoscopului

Până în data de 11 septembrie, relaţiile cu ceilalţi sunt puţin mai dificile, în sensul în care s-ar putea să aveţi de multe ori senzaţia că sunteţi acuzaţi pe nedrept şi vocea voastră nu este auzită. Ceilalţi au tendinţa de a-si urmări obiectivele personale şi de a ignora efectee pe care acestea le au în relţia cu voi. Apar ciocniri de orgolii, conflicte sau rupturi în relaţiile mai superficiale. Din păcate, acest lucru poate afecta şi relaţia de cuplu. Partenerul (sau partenera) de viaţa este mai individualist, mai ambiţios şi mai centrat pe propria persoană. Ar fi utilă începerea unui proiect împreună pentru a contracara această influenţă. Lucurile se îmbunătăţesc dupa intrarea lui Marte în Vărsător. În această lună comunicarea este extrem de importantă. Gândirea voastră este pătrunzătoare şi s-ar putea să descoperiţi unele lucruri care vor provoca modul în care priviţi lumea în general sau sunt în contradicţie cu principiile voastre. Este o lună destul de activă din punct de vedere al socializării în mediul vostru imediat, veţi cunoaşte persoane noi şi uneori vă vor lăsa o impresie puternică. Atenţie însă, nu toţi sunt ceea ce par a fi şi cel puţin o data pe parcursul acestei luni, cineva va încerca să vă inducă în eroare. Sunteţi capabili să vă susţineţi punctul de vedere cu claritate ceea ce vă poate feri de situaţii nepldcute. Dacă vă veţi dori să achiziţionaţi autovehicule sau echipamente electronic acum, s-ar putea să nu vi se ofere toate detaliile. După data de 11 septembrie este indicat să începeţi un proiect financiar nou alături de un partener dacă aveţi această oportunitate. Pe de altă parte, soţul sau soţia poate beneficia de o nouă sursă de venit. Din punct de vedere financiar investiţiile sunt favorizate sau puteţi obţine o sumă de bani în urma unor acţiuni desfăşurate anterior. În 12 septembrie, Venus va intra în Scorpion, ceea ce va îmbunătăţi relaţiile sentimentale pentru cei necăsătoriţi, existând şi oportunitatea de a întâlni persoane noi pentru cei singuri. Emoţiile voastre sunt mai stabile şi începeţi sa înţelegeţi ce anume v-a deranjat până acum şi să depăşiţi situaţiile anterioare cu uşurinţă. De fapt, spre finalul acestei luni, găsirea echilibrului emoţional devine o prioritate, fie că veţi conştientiza acest lucru sau nu. Unii dintre voi vor alege să discute deschis despre nevoile lor şi ceea ce i-a deranjat, iar alţii vor alege să se izoleze o perioadă pentru a se regăsi în singurătate. Casa devine un sanctuar şi vă simţiţi bine alături de familie. Atenţie, nu vă expuneţi la riscuri. Orice tranzit al lui Marte în casa a 8-a, (începând din 11 seprembrie) avertizează asupra posibilităţii de a intra în situaţii care vă pot pune în pericol sănătatea.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Iulie nu va aduce niciun eveniment nou în domeniul carierei. Fiecare Rac ar trebui să-și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *