Rac octombrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În luna octombrie, astrele îți oferă mult auto-control, cu siguranță vei avea nevoie de el. Racii care sunt singuri au o șansă mare de a-și întâlni sufletul pereche în această perioadă. Horoscopul recomandă să nu grăbești lucrurile. Este posibil să nu mai ai o altă șansă în acest an. Când vine vorba de familie, lucrurile vor fi pașnice. Horoscop pentru octombrie 2020 Rac a citit mai departe.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Agitație și în cuplu. Dacă relația ta scârțâie, acum va trozni. Certuri, cuvinte grele și decizii „definitive’ care se vor întoarce la 180 de grade a doua zi. Dacă e o relație în care nu s-a întâmplat niciodată nimic rău, atunci va fi ceva aventură, amuzament, planuri și decizii foarte îndrăznețe.
Dacă ești singură, te vei distra până la limita dezmățului. Ai grijă să nu depășești o limită dincolo de care, a doua z, să te simți penibil.

În această lună vei încerca să găsești echilibrul între obligațiile de serviciu și cele din cadrul familiei. Este o perioadă în care ești mult mai devotat muncii tale preferând să te concentrezi, mental și fizic, pe direcția aleasă, în plan profesional. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu părinții, îndeosebi în preajma datei de 7 octombrie. În această perioadă dispui de o mare doză de generozitate pe care ai tendința să o direcționezi către persoane care te-au nedreptățit sau care nu prezintă încredere. Totuși, ai astfel ocazia să conștientizezi și să înțelegi cele mai profunde trăiri ale tale, să te descoperi așa cum ești și care sunt nevoile tale. Va trebui să dai dovadă de mai multă răbdare în privința casei, a familiei. Pe la jumătatea perioadei există riscul să iei decizii pripite, atunci când este vorba despre vânzarea sau cumpărarea unei noi proprietăți. După data de 23 octombrie se poate amplifica relația cu propriul copil având ocazia să te bucuri de un succes venit din partea acestuia. Atitudinea ta este acum mult mai deschisă, în plan sentimental, ceea ce va favoriza și implicarea într-o nouă relație amoroasă. Deviza lunii analizate aici, pentru tine, este: „Unul dintre efectele fricii este acela că ne rătăcește simțurile și face ca lururile să ne pară altfel decât sunt.” Anonim

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Rac: CARIERĂ ȘI BANI

Cea mai bună atitudine este să fii pe fază și să te pliezi pe val. Imaginează-ți că ești la surfing. Te uiți în urmă, vezi valul cum crește, îți calculezi poziția și, la momentul oportun, salți pe creasta lui. Cam asta este tot. Ușor de zis! Ideea este să faci ceea ce știi tu să faci mai bine și să nu te opui evoluției lucrurilor. Ba mai mult, să vezi cu ce te poți alege din toată agitația.
Cu banii, va fi aproape caraghios. Într-o zi vei fi lefter, iar a doua zi vei avea la dispoziție o sumă care îți va aprinde imaginația. Trimite-ți imaginația la culcare și surplusul de bani, în contul de economii. Pentru că, după asta, iar va veni o perioadă de secetă.

Carieră și bani

Pot să apară tot felul de nemulțumiri în relația cu familia având ca subiect principal banii, eventualele investiții făcute în trecut și care nu s-au dovedit suficient de avantajoase. Se cere mai multă prudență în relația cu un superior sau dacă colaborezi cu firme străine, îndeosebi în a doua parte a acestei luni. Ești predispus la cheltuieli neprevăzute legate de familie, casă, o proprietate și astfel poți să dai anumite planuri peste cap.
În a doua parte a lunii octombrie te vei revigora și vei trata cu mai multă detașare problemele de serviciu. Putem să vorbim și despre posibilitatea unei schimbări destul de bruște de direcție în carieră sau pur și simplu ajungi la un consens cu șefii. Cert este că beneficiezi de inspirație din plin, de creativitate, spontaneitate dar și de susținere venită din partea familiei. Este posibil să iei decizia de a da startul unei (noi) afaceri, spre sfârșitul lunii în analiză, încercând astfel să-ți concretizezi un vis mai vechi.
Se poate vorbi despre o perioadă mai favorabilă, în plan financiar, spre sfârșitul lunii, atunci când reușești să te mai liniștești și din punct de vedere psihic-emoțional și să urmezi un curs firesc, în plan profesional. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare la sfârșitul lunii!

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru octombrie 2020 Rac

  • Cele mai bune zile în general: 2, 3, 10, 11, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai stresante zile: 8, 9, 15, 16, 22, 23
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 3, 6, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 24, 25, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 18, 19, 20, 21, 29, 30, 31
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 1, 8, 9, 17, 18, 19, 22, 23, 27, 28

Concluzii lunare ale horoscopului

In această lună, în ceea ce priveşte cariera voastră, există posibilitatea de a vă afla în unele competiţii sau lupte de putere, dar ideile voastre originale, reacţiile rapide şi capacitatea de a vedea lucrurile altfel, vă oferă şansa de a ieşi în evidentă într-un mod pozitiv şi care vă avantajează pe termen lung. Totuşi nu încercaţi să schimbaţi direcţia într-un mod brusc ci folosiţivă de resursele existente, de ceea ce ştiţi şi cunoaşteţi. În continuare rămân valabile aspectele descrise în luna anterioară referitoare la poziţionarea lui Marte în Vărsător. Puterea voastră de regenerare este foarte mare în această perioadă. Începând din 6 octombrie Venus intră în mişcare retrogradă şi acest lucru va afecta mai multe zone ale vieţii voastre. În primul rând relaţiile sentimentale vor trece printr-o perioadă de “reaşezare”. Dacă în această perioadă începe o nouă relaţie, ea va avea un caracter idilic şi atracţia fizică va fi puternică, însă s-ar putea ca atunci când Venus îşi va relua mişcarea directă să constataţi ca există o diferenţă între ceea ce v-aţi imaginat şi realitate. Dacă acum apar probleme în relaţiile existente, acestea se datorează în principal indulgenţei şi comunicării defectuase şi se vor rezolva odată cu ieşirea planetei Venus din retrogradare. Încercaţi însă să nu fiţi impulsivi în comunicare şi să ţineţi cont de modul în care acţiunile voastre îi influenţează pe ceilalţi. De asemenea este indicat să consultaţi raportul Venus Retrogradă în care veţi afla cu exactitate care sunt zonele cele mai afectate şi cum puteţi contracara aceste efecte. Raportul este disponibil gratuit, pe site şi este activ în perioada retrogradării. Pentru cei care au copii, aceştia pot fi mai delăsători în această perioadă şi au multe cereri. De asemenea, investiţiile nu evoluează aşa cum vă aşteptaţi. În ceea ce priveşte proiectele creative, aveţi o perioadă extrem de bună, mai ales daca vă doriţi să retuşaţi proiecte anterioare. În ultima parte a lunii, aveţi mai multă energie şi intuiţia voastră este la cote ridicate. Găsiţi soluţii inedite pentru a vă ocupa de problemele care apar şi pentru a avansa în ceea ce vă propuneţi. De asemenea, este o perioadă bună pentru a vă relaxa şi a lua o vacanţă. Totuşi luaţi în calcul posibilitatea de a exista unele întârzieri şi asiguraţi-va de două ori înainte de a lua decizii. Sunteţi mai dinamici, vă simţiţi mai deschişi şi atrageţi cu uşurinţă lume înspre voi. Ceilalţi vă consideră o companie plăcută.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Iulie nu va aduce niciun eveniment nou în domeniul carierei. Fiecare Rac ar trebui să-și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *