Rac noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Pentru Rac, noiembrie va fi o lună pozitivă, astrele vor favoriza în special relațiile pe termen lung. Acum vor evolua. Încrederea reciprocă dintre tine și partener va deveni din ce în ce mai puternică. Poate că acum este momentul să faceți următorul pas. Doar renunțați la temeri și asumați-vă responsabilitatea. De asemenea vei avea succes în sport. Horoscop pentru noiembrie 2020 Rac a citit mai departe.

Carieră și bani

Chiar dacă unele persoane încearcă să te oprească din avântul tău având grijă să îți lanseze informații false, din dorința de a te face să renunți la țelurile tale, tot ce ai de făcut este să o iei de la capăt și mai ales trebuie să te desprinzi dintr-un mediu viciat și să renunți la oamenii care s-au folosit în mod egoist de capacitățile tale, de informațiile de care dispui.
În prima parte a lunii te poți bucura de oportunități de progres în carieră reușind să dai startul unor colaborări pe termen îndelungat, cu persoane aflate la distanță. Este posibil să primești bani de pe urma unui contract încheiat cu o firmă străină sau cu persoane aflate în străinătate.
În intervalul 5 – 28 noiembrie este bine să eviți semnarea vreunui contract de colaborare, obținere de fonduri, împrumuturi, vreun credit bancar întrucât ești predispus la pierderi, probleme de natură financiare, ca urmare a luării unei decizii sub impulsul de moment.
Atenție la a doua parte a lunii, atunci când este posibil să deranjezi anumite persoane cu funcții de răspundere și să suporți consecințele pentru că ai îndrăznit să îți exprimi punctul de vedere sincer. Este important să fii diplomat și să eviți luarea unor decizii importante ce vizează cariera, spre sfârșitul lunii noiembrie.
Dacă vrei să faci o schimbare în plan profesional este recomandat să o amâni pentru prima parte a lunii decembrie.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru noiembrie 2020 Rac

  • Cele mai bune zile în general: 6, 7, 8, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zilele: 4, 5, 11, 12, 19, 20
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 2, 4, 5, 10, 11, 12, 14, 15, 21, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru bani: 1, 6, 7, 8, 16, 17, 19, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 4, 5, 15, 16, 19, 20, 25, 26

Concluzii lunare ale horoscopului

Această lună este plină de evenimente astrale, care într-un fel sau altul vor modifica toate aspectele vieţii voastre. Uranus va reintra în Berbec în data de 7 noiembrie, iar Jupiter va schimba zodia în 8 noiembrie unde va şi rămâne pentru un an de zile. Aceste două evenimente majore îsi vor pune amprenta asupra aspectelor legate de serviciu şi carieră. Vor apărea oportunităţi interesante legate de locul de muncă, de priecte noi sau, chiar de schimbare direcţiei generale în care vă îndreptaţi. Trebuie însă să ţinem cont de faptul că Uranus se află în mişcare retrogradă. Dacă au existat disccuţii în acest sens înainte de momentul actual, acum ele vor fi reluate şi vor avea loc modificările pe care le-aţi dorit sau chiar se vor materializa. Daca apar situaţii noi, ar fi bine să nu vă grăbiţi, profitaţi de oportunităţi dar luaţi in calcul toate aspectele pentru a nu avea nemulţumiri ulterioare. Cel mai probabil ele vor fi active la începutul anului viitor când Uranus se va afla în mişcare directă. În anumite situaţii acest aspect se referă la creşteri salariale. La fel ca şi în situaţia menţionată anterior, ele vor aea loc dupa ieşirea lui Uranus din retrogradare. Prezenţa lui Jupiter în Scorpion indică şi faptul că volumul de muncă va creşte dar şi voi sunteţi mai preocupaţi de serviciu. Condiţiile de muncă se vor îmbunătăţi şi / sau colectivul va fi mai numeros. Pentru cei care au propria afacere, aceasta este o perioadă bună pentru a explora posibilitatea de a face angajări, dar aşteptaţi până la ieşirea lui Mercur din retrogradare. Din 17 noiembrie Venus iese din mişcare retrogradă şi relaţiile sentimentale încep să îsi revină, iar problemele care au apărut până la această dată par să se rezolve de la sine. Dacă au existat despărţiri, în multe ocazii se va reveni asupra deciziei. În cazul relaţiilor noi formate pe parcursul acestui aspect, momentul va reprezenta “o trezire” când veţi fi confruntaţi cu realitatea alegerilor făcute. Uneori motivaţiile iniţiale dispar. De asemenea, relaţiile cu copiii se îmbunătăţesc. Aceştia devin mai liniştiţi şi intră într-o perioadă de sedimentare a informaţiilor acumulate în anul anterior. În data de 18 noiembrie, Mercur intră în retrogradare în Săgetător, ceea ce vine în primul rând să susţină cele menţionate în primul paragraf. Din punct de vedere medical, acum trebuie să vă ocupaţi de acele probleme pe care le-aţi ignorat în ultima lună. Dacă vă aflaţi sub un tratament, puteţi explora variante noi. De asemenea, la fel ca în cazul fiecărei retrogradări mercuriene, pentru cei marcaţi de zodia Racului, aspectele care ţin de comunicare, trafic, munca cu echipamente electronice, vor fi afectate putând exista întârzieri, blocaje sau neînţelegeri. Pentru mai multe detalii, citiţi raportul Mercur Retrograd.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Iulie nu va aduce niciun eveniment nou în domeniul carierei. Fiecare Rac ar trebui să-și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *