Rac martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Când vine vorba de carieră, poți întâmpina unele probleme minore în luna martie. Orice Rac va trebui să se confrunte cu lipsa motivației. În plus, dacă nu ești suficient de concentrat, poți pierde o informație importantă sau poți face o greșeală. Nu trebuie să te îngrijorezi, însă, consecințele vor fi ușoare, și ar trebui să înveți din ele.Horoscop pentru martie 2020 Rac a citit mai departe.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Preferi o relație care să meargă lin dar să fie superficială sau una cu zdruncinăuri dar profundă și sinceră? Începutul lunii va fi cu zdruncinături. Puțină nervozitate, mici probleme de tot felul, unele reproșuri, unele contraziceri. Dar interesant este că din toate astea relația va ieși consolidată. Probabil că felul în care veți gestiona incidentele vă va confirma compatibilitatea. În prima săptămână a lunii va trebui să jonglezi abil cu viața romantică, cea socială și cea profesională. Relaxarea vine treptat și se instalează abia pe 10-11-12 martie. Atunci vei putea să pui ordine în viața ta, eliminând complet ceva care e de prisos.
Pe 20-21, indiferent ce se întâmplă în jurul tău, atenția îți este monopolizată de dragoste. Fie că e vorba despre partenerul pe care îl ai deja, fie de unul nou, dacă ai fost până acum singură. După data de 25 vei avea abilitatea de a comunica bine. În cuplu, asta va aduce prospețime. În cazul în care te afli în pragul unei noi relații, va tranșa clar șansele de concretizare.

Prima parte a lunii se poate dovedi favorabilă, în ceea ce privește studiile, implicarea în activități având ca temă principală spiritualitatea, abordarea unei noi filozofii de viață, explorarea de noi orizonturi culturale. În primele cinci zile este momentul să profiți din plin de noile posibilități de a da startul unor acțiuni ce implică creativitate, imaginație, exprimarea propriilor dorințe cu mai multă sinceritate. Ai ocazia să te implici în acțiuni caritabile, să te faci util celor mai puțini norocoși. În a doua parte a lunii martie se amplifică tot ceea ce ține de carieră, imagine în plan public. Relaționezi mai frecvent cu superiorii, apar schimbări oarecum neașteptate în plan profesional fiind nevoit să acționezi prompt în situațiile limită. Este important să acționezi în cunoștință de cauză informându-te din cât mai multe surse, înainte de a lua o decizie fermă. Timpul poate fi de partea ta, dacă dacă ești organizat și concentrat pe îndeplinirea propriilor obiective, pas cu pas. Deviza ta, pentru luna martie, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Rac: privire generală

Luna va debuta pentru tine cu dileme și iar dileme. Vei fi pusă în situația de a lua decizii în contradicție cu dorințele celor din jur. Dacă este vorba despre ceva ce te privește doar pe tine, lasă diplomația și spiritul împăciuitor deoparte. Decide așa cum vrei tu, așa cum îți convine ție. Pe de altă parte, declină-ți competența atunci când nu te privește. Altfel, riști ca un sfat dat cu bună credință să-ți fie reproșat mai târziu. Pe 10, 11 și 12, ar fi bine să ieși puțin din cumințenia ta obișnuită. Vei avea ocazia să încerci ceva nou, să ieși din rutină. Dacă îți faci curaj și îți iei puțină libertate, ai de câștigat. Măcar ca experiență și ca autocunoaștere.
Pe 15-16 martie, se animă viața socială. Te împrietenești, te reîmprietenești, cunoști oameni, schimbi păreri și numere de telefon. O să-ți prindă bine dacă ieși din casă nu refuzi invitația.
Pe 20-21, vei avea un succes bine meritat. Ia-ți răgazul de a te bucura de el. Nu se ascunde nimic rău în spatele lui și nu va urma nicio dezamăgire. Fii comunicativă pe 25 și, dacă vrei ceva, exprimă-ți dorința.

Carieră și bani

Chiar dacă unele persoane încearcă să te oprească din avântul tău având grijă să îți lanseze informații false, din dorința de a te face să renunți la țelurile tale, tot ce ai de făcut este să o iei de la capăt și mai ales trebuie să te desprinzi dintr-un mediu viciat și să renunți la oamenii care s-au folosit în mod egoist de capacitățile tale, de informațiile de care dispui.
În prima parte a lunii te poți bucura de oportunități de progres în carieră reușind să dai startul unor colaborări pe termen îndelungat, cu persoane aflate la distanță. Este posibil să primești bani de pe urma unui contract încheiat cu o firmă străină sau cu persoane aflate în străinătate.
În intervalul 5 – 28 martie este bine să eviți semnarea vreunui contract de colaborare, obținere de fonduri, împrumuturi, vreun credit bancar întrucât ești predispus la pierderi, probleme de natură financiare, ca urmare a luării unei decizii sub impulsul de moment.
Atenție la a doua parte a lunii, atunci când este posibil să deranjezi anumite persoane cu funcții de răspundere și să suporți consecințele pentru că ai îndrăznit să îți exprimi punctul de vedere sincer. Este important să fii diplomat și să eviți luarea unor decizii importante ce vizează cariera, spre sfârșitul lunii martie.
Dacă vrei să faci o schimbare în plan profesional este recomandat să o amâni pentru prima parte a lunii aprilie.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru martie 2020 Rac

  • Cele mai bune zile: 6, 7, 15, 16, 17, 24, 25
  • Cele mai stresante zile: 3, 4, 10, 11, 12, 18, 19, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 8, 10, 11, 12, 18, 19, 20, 26, 27, 29
  • Cele mai bune zile pentru bani: 6, 7, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 8, 9, 18, 19, 20, 29, 30

Concluzii lunare ale horoscopului

Aceasta este o lună mult mai bună faţă de cea anterioară în sensul în care, din data de 18 februarie, prezenţa Soarelui în zodia Peştilor vă influenţează într-o manieră pozitivă, iar aspectul va dura până în 20 martie. Soarele, este guvernatorul finanţelor voastre, iar prezenţa sa în casa a 9-a indică şansa de a vă creşte veniturile datorită unor invesţiţii din străinătate sau prin intermediul străinilor. Puteţi accesa noi surse de finanţare. De asemenea, acest aspect indică și o bună intuiție financiară. Acesta este un aspect extrem de favorabil pentru cei care sunt înscrişi la o universitate şi pentru profesori. Dacă sunteți implicat în probleme juridice, acestea evoluează în favoarea voastră acum. Vă atrage ideea de a călători în străinătate şi tot ceea ce ţine de alte culturi. Prezenţa Nodului de Nord în casa a 2-a, a banilor, indică capacitatea de a înţelge în ce direcţie se îndreaaptă societatea şi care sunt tendinţele financiare. Acest lucru, folosit cu înţelepciune, vă poate aduce venituri considerabile. În data de 20 martie, Soarele traverseaza Mijlocul Cerului şi va intra în casa a 10-a, zona de carieră. Aproape jumătate din planete se află într-o poziţie superioară, ceea cee va influenţa favorabil zona de carieră. Pot exista și creșteri salariale (oficiale sau neoficiale). Sunteţi favoarizaţi de persoanele care deţin autoritatea. Reputația voastră profesională vă influenţează direct nivelul veniturilor, aşa că, cea ce întreprindeţi acum va avea efect pe termen mai lung. Guvernatorul carierei voastre, Marte, se va muta în cea de-a 7-a casă în data de 17 martie, ceea ce înseamnă că puteţi avansa în carieră prin mijloace sociale, prin persoanele pe care le cunoaşteţi şi prin capacitatea de a vă face plăcuţi. Participați la petrecerile și adunările potrivite a- poate că le puteți găzdui și voi. Starea de sănătate vă solicită mai multă atenție din data de 20 martie, deoarece mai multe planete sunt în aliniere stresantă cu voi. Încercați să nu vă suprasolicitați în ceea ce priveşte proiectele legate de carieră. Luați pauze şi odihniţi-vă.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În luna iunie, astrele îl vor ajuta pe Rac să „se relaxeze” puțin. Nu te …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *