Rac mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În luna mai, fiecare Rac va avea beneficii dacă investește timp și efort în carieră. Soarele aflat în Taur aduce o perioadă foarte fructoasă, precum și persistență. Vei petrece câteva momente minunate cu prietenii tăi. Petrece măcar o seară cu aceștia. Este important să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile pentru următoarea săptămână de lucru. Horoscop pentru mai 2020 Rac a citit mai departe.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Acesta este terenul pe care se aplică cel mai bine recomandarea de a revizui unele lucruri din trecut. Vei avea șansa și abilitatea de a repara relații stricate sau doar răcite. Vei regăsi pe cineva care va face din nou parte din viața ta. Poate să fie vorba despre un prieten, despre un colaborator sau chiar despre o relație romantică. Pentru Racii familiști, povestea de mai sus se poate traduce prin repararea relației cu o rudă.
Dacă ajungi într-o opoziție de interese sau într-o diferență radicală de opinie cu o cunoștință, fii conciliant! Nu duce disputa prea departe și, în orice caz, nu face afirmații tranșante. Cu persoana aceea te vei mai întâlni și încă într-o ipostază delicată. Interesul tău este ca acum să lași loc de bună ziua.
Dacă nu ești într-o relație, luna mai va fi o lună bună pentru a te desprinde de trecut. Ceea ce te apasă se va transforma într-o experiență din care ai învățat ceva și atât. Vei simți eliberare și vei începe din nou să-I observi pe cei din jur. Printre ei s-ar putea afla cineva interesant.

Este o lună de primăvară în care contribui cu tot felul de idei, care mai de care mai originale, în cadrul unui grup, o ascoiație din care faci parte. Este momentul potrivit pentru a da curs unui proiect important, să pui în practică un ideal personal, îndeosebi după data de 5 mai. Fii prudent însă la eventualele răsturnări de situație, certuri în relația cu șefii, la deciziile pe care le iei și vizează cariera, imaginea ta în plan social, în preajma datelor de 3 și 9 mai. Din data e 15 mai ești mult mai implicat în cadrul unei asociații sau în relația cu prietenii fiind de un real ajutor pentru ceilalți, reușești să-i mobilizezi în direcția dorită de tine și astfel îți atingi obiectivele propuse. Ești hotărât să recuperezi pierderile suferite în relația cu anumiți colaboratori sau amici. Eforturile tale vor fi neobosite acceptând cu diplomație provocările care vin acum spre tine în plan social. Ești gata, în orice moment, să-ți aperi interesele așa că vei face tot ce-ți stă în putință pentru a întreține relațiile de prietenie care îți pot aduce beneficii reale. Din data de 21 mai preferi să te retragi în mediul tău, să acorzi mai multă atenție propriului suflet, să te implici în tot felul de acte de caritate, să vii în ajutorul celor lipsiți de speranță. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Este bine să sărbătorești succesul dar este mult mai important să iei aminte de greșelile făcute.” Bill Gates

Horoscopul lunar mai 2020 penru Rac: CARIERĂ

Luna mai nu vine cu surprize prea mari. Nu pentru că nu se mai schimbă nimic, ci pentru că ești capabil să prevezi aproape orice și nimic nu te mai ia prin surprindere. Ai observat deja trendul la locul tău de muncă, te-ai prins ce-I poate pielea fiecăruia și ce urmărește fiecare. Luna mai nu te va mai prinde cu garda jos.
O promovare este puțin probabilă în această perioadă tulbure. Dar ai posibilitatea să-ți consolidezi și chiar să-ți îmbunătățești situația profesională. Și, deloc neglijabil, ai șansa de a câștiga mai mult. Fii pe fază la orice proiect adiacent.
Dacă ai în gând să-ți schimbi jobul, luna mai este favorabilă. Ceea ce întreprinzi luna aceasta are mari șanse de succes dar și o doză de risc. Un timp, dacă ai posibilitatea, ar fi bine să poți duce în paralel ambele joburi.

Carieră și bani

Începutul lunii îți poate aduce probleme serioase de comunicare în relația cu un șef și astfel vrei să renunți la un loc de muncă sau o colaborare. Fii precaut la deciziile pe care le iei acum și las-o mai ușor cu orgoliul. Din data de 5 mai ai ocazia să dai startul unor relații care te ajută să fii promovat la locul de muncă sau primești susținere din partea unui grup, o asociație pentru a găsi jobul mult dorit.
Este o lună în care te implici cu conștiinciozitate în proiectele comune, alături de colegii de muncă, îndeosebi în a doua parte a lunii. Totul depinde de capacitatea ta de a fi dedicat, calm, atent la detalii, dornic să înveți lucruri noi, să te perfecționezi, să accepți și punctul de vedere al celuilalt.
Din data de 16 mai ai bucuria să constați că nu te-ai străduit degeaba, în ultima perioadă, mai ales când a fost vorba să te dedici muncii, finalizării unor proiecte de serviciu. Chiar dacă rezultatele nu au fost pe măsura efortului depus de tine, ei bine, în această perioadă se pare că norocul îți surâde în plan financiar, mai ales în a doua parte a lunii.
La sfârșitul lunii se recomandă atenție la relația cu colegii de muncă întrucât pot apărea discuții, contraziceri, bârfe care ar putea destabiliza poziția ta profesională. Dai dovadă de rigiditate în relația cu colegii (poți fii considerat rece, neprietenos). Este nevoie de mai multă flexibilitate aici precum și de o gândire pozitivă. Această atitudine pesimistă ar putea să îți provoace multe probleme în colectivul de muncă. Este important să alegi o direcție pe care să te concentrezi, lăsând la o parte tot ceea ce te poate destabiliza, în plan emoțional și implicit relațional. Se pare că succesul tău, în plan profesional, se datorează, în mare parte, relațiilor de colaborare pe care le stabilești acum.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru mai 2020 Rac

  • Cele mai bune zile: 9, 10, 18, 19, 26, 27, 28
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 11, 12, 13, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 4, 5, 7, 8, 14, 17, 22, 26, 31
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 9, 10, 14, 15, 18, 19, 20, 21, 24, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 11, 12, 13, 15, 16, 24

Concluzii lunare ale horoscopului

În 20 martie, puterea planetară a început să se deplaseze din sectorul vestic, social al astrogramei voastre, spre sectorul estic, independent. Aceasta modificare indică o schimbare la nivel psihologic. Puterea planetară înclină în direcția voastră şi vă oferă sprijin. Din această cauză sunteți mai independenți decât de obicei. Vă doriţi să faceţi mai multe. Sectorul vestic, social este încă foarte puternic – cel puțin jumătate dintre planete sunt încă acolo – deci ceilalţi și susţinerea pe care o primiţi din partea lor sunt încă importante, deşi interesele voastre se modifică. Acesta este un moment pentru a face lucruile aşa cum doriţi voi. Inițiativa voastră personală și competențele contează. Aveți nevoie mai puțin de aprobarea altora decât de obicei. Deci, acum este timpul să faceţi acele schimbări pe care vi le doriţi legate de diverse aspecte din viaţa voastră în funcţie de siuaţia şi interesele fiecăruia dintre voi. Acesta este un moment pentru a vă asuma responsabilitatea pentru propria voastră fericire. Urmează încă câteva luni de independență sporită. Dacă așteptaţi prea mult – când planetele încep să se îndepărteze din nou de această zonă – pot fi făcute schimbări, dar cu mai mare dificultate. Finanțele arată bine în această lună. Dacă există probleme acum se datorează absenţei planetelor din sectorul financiar ceea ce indică faptul că nu acordați suficientă atenție acestor aspecte. Dacă apar provocări financiare, încercaţi să vă focalizaţi asupra obiectivelor financiare. La data de 1 mai, guvernatorul finanţelor voastre va face aspecte frumoase cu Saturn. Acest lucru arată o bună cooperare financiară cu soțul / soția, partenerul de viaţă sau partenerii de afaceri. Puteţi să beneficiaţi de sprijinul altora. În 11 și 12 mai, soarele face aspecte foarte plăcute lui Pluto. Acest lucru indică şansa de a câştiga bani în urma unor speculații sau a norocului. Dacă aveţi copii mari, aceştia vă susţin din punct de vedere financiar. Daca aceştia sunt mi mici, s-ar putea să existe cheltuieli legate de copii. La 21 mai, Soarele intră în casa a 12-a, indicând o bună intuiție financiară. Dacă veţi încerca să vă faceţi planuri bazându-va pe logică, s-ar putea ca acestea să nu fie sustenabile. Venus, planeta care guvernează casa şi familia, se mută în propriul vostru semn pe 19 mai. Acesta este aspect benefic în sensul în care vă simţiţi mai relaxaţi, sunteţi mai sociabili şi îi atrageţi cu uşurinţă pe alţii, imaginea de sine este îmbunătăţită. Familia vă oferă sprijin. Casa în sine devine mai importantă şi s-ar putea să doriţi să socializaţi mai mult acasă.

Verificați De asemenea

Post Image

Rac august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Lunile calde de vară vor aduce succes în carieră pentru Raci. În timp ce alții …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *